NATIVE

Bavljenje sportom je uvijek dobra ideja, ali sada imamo razlog više za uživanje u sportskim aktivnostimaZahvaljujući vrtoglavo dobrim cijenama!

Neponovljiva Black Friday ponuda

Svi već znamo kako kretanje naše tijelo čini zdravijim, a samim time kvalitetu života boljom. Međutim, činjenica je da uslijed užurbanog načina života, upravo ta bitna stavka ostaje zanemarena. Tjelovježba je važno oružje u borbi protiv srčanih bolesti, visokog kolesterola, a čak i male stvari poput šetnje mogu dovesti do velike koristi za zdravlje. Organizacija fizičke aktivnosti za mnoge predstavlja jednu od najmrskijih stvari na to do listi, jer tako je lako pronaći ispriku za nemogućnost vježbanja.

Godina u kojoj smo većinu svog slobodnog vremena proveli kod kuće, neke je potaknula na istraživanje mogućnosti tjelovježbe kod kuće i u prirodi, dok se druga polovica sigurno može pronaći u izobilju izgovora od kojih je statistički najčešći na listi onaj dobro poznati „nemam novaca“. Uz prvi izgovor veže se i nedostatak opreme za vježbanje, a nismo ni svjesni kako je zapravo ključna sprava upravo ona koju već imamo, a to je naše tijelo. Naravno, dobar par tenisica za trčanje i sportska odjeća te oprema nezaobilazni su bilo da se sportom bavite rekreativno ili profesionalno.

Srećom, bez obzira u koju kategoriju od navedenih pripadate postoji način da započnete i nastavite svoju fizičku aktivnost. U nastavu vam donosimo ponudu sportske opreme, obuće i odjeće čiji popust do čak 60% neće ostaviti prostora za izgovore. Hervis se pridružuje šoping groznici s posebnom Black Friday ponudom. Ovo nije samo prilika za kupnju poklona po akcijskim cijenama već i trenutak planirane kupnje sportske opreme, sportske obuće i odjeće za slobodno vrijeme po nižim cijenama!

Najvažniji dio opreme koji morate osigurati zasigurno su tenisice, odnosno obuća koja će odgovarati vašim potrebama. Osim atraktivnog dizajna koji se nudi, pozornost treba obratiti i na kvalitetu obuće koje će umanjiti mogućnost ozljeda i pružiti pravu potporu. Uz veliki izbor tenisica za trčanje i teretanu, Hervis Black Friday ponuda nudi tenisice koje ćete moći koristiti i u slobodno vrijeme. Za one željne avanturističkih sportova i planinarenja u ponudi se kriju izuzetni modeli vodootpornih cipela za sve zimske ekspedicije, sniženih čak do 60%.

Kod odjeće je bitno odabrati materijale koji dobro propuštaju znoj te zadržavaju toplinu. Uslijed opterećenja i znojenja, mokra odjeća može stvoriti dodatan teret kod tjelovježbe stoga je idealno birati poliester ukoliko se bavite većom fizičkom aktivnošću. Vodootporne jakne su komad u koji se isplati uložiti, a doza klasike i prekrasna karirana podstava bit će savršen izbor za hladne dane.

Ako niste od onih koji se vole znojiti u teretani, a istovremeno trening u prirodi nije vaš izbor, dobra je vijest kako se Hervis Black Friday ponuda odnosi i na sprave i pomagala pomoću kojih možete napraviti svoju malu fitness oazu. Sobni bicikl jedan je od najprodavanijih fitness sprava iz mnogo razloga. Prednost vježbanja na biciklu je što sami možete kontrolirati intenzitet i težinu treninga. U tome će vam pomoći dobar sobni bicikl koji prikazuje otkucaje srca, brzinu okretaja i broj kalorija koji trošite. Dodatno možete uključiti i dodatne rekvizite kako bi intenzitet treninga bio veći.

Sportski pametni satovi posljednjih su godina neizostavni dio opreme svakog ljubitelja sporta ili pojedinca koji žele bilježiti i pratiti vlastiti napredak iz dana u dan. Značajno olakšavaju praćenje rezultata svakog treninga, dok mnogi nude široki raspon cjelodnevnih funkcija za praćenje zdravlja, razinu stresa, san i još mnogo toga.

Ljudi svih dobi, bez obzira na razinu vještine, mogu imati koristi od dana provedenog na snijegu jer se radi o vrsti rekreacije koja je dobra ne samo za tijelo nego i za um. Najpopularniji zimski sport, skijanje, za sobom nosi veliki trošak, a mogućnost posudbe sada možete zamijeniti kupovinom po neponovljivim cijenama. Bilo da ste profesionalci ili tek planirate zakoračiti u čarobni svijet skijanja ova ponuda bit će idealna da osigurate svu osnovnu opremu za pravilno uživanje u ovom sportu.

Bez obzira na to jeste li se tek odlučili posvetiti vježbanju i sportu ili ga prakticirate redovno, imajte na umu kako vježbanje može poboljšati zdravlje, samopouzdanje i kvalitetu života. Uz Hervis ekskluzivne popuste dostupne samo na Crni petak korak ste bliže vlastitom zadovoljstvu i stjecanju zdravih navika. Uz bogatu ponudu sportskih proizvoda na svim odjelima, čeka vas i Hervis online shop koji je dostupan 24/7, a pronaći ćete „Sve za sport na jednom mjestu“. Nema više odgađanja, sada je pravo vrijeme za kupnju i organizaciju fizičke aktivnosti!