NATIVE

'Unlimited Internet' za digitalne nomade uz Hrvatski Telekom

Jedna od velikih prednosti koje tehnologija pruža je što danas za obavljanje posla ne moramo nužno biti vezani uz stol, ured pa čak ni zemlju. Dapače, s prijenosnim računalom, tabletom ili pametnim telefonom te pouzdanom internetskom vezom moguće je raditi bilo gdje u svijetu, a Hrvatska je odličan izbor.

Kako bi podržao brzorastuću zajednicu digitalnih nomada i omogućio im kvalitetne uvjete za rad Hrvatski Telekom pripremio je paket 'Unlimited Internet' koji je jednostavno aktivirati. Sve što digitalni nomadi trebaju jest na stranici https://www.hrvatskitelekom.hr/visiting-croatia, zatražiti ovaj paket i on im dolazi na odabranu adresu. Time se korisniku na jednostavan način omogućuje nadoplata i korištenje kartice za duži boravak u Hrvatskoj.

Zbog jednostavnosti korištenja i činjenice da nije potrebna ugovorna obveza paket 'Unlimited Internet' idealan je upravo za sve digitalne nomade koji žive život u pokretu. Paket je moguće aktivirati prvo na razdoblje od jednog tjedna za cijenu od 85 kuna i u toj tjednoj ponudi je pritom uključeno sedam dana neograničenog surfanja, a SIM kartica se aktivira kod prvog spajanja na internet te se odmah po aktivaciji može koristiti opcija neograničenog surfanja. Na svaku daljnju reaktiviranu Flat Surf opciju, korisnici ostvaruju 20 kuna popusta tako da tada cijena te opcije iznosi 60 kuna tjedno. Prilikom nadoplata korisnik može odjednom uplatiti maksimalno 2000 kuna, dovoljno čime je pokriveno nešto više od osam mjeseci.

Procjenjuje se kako je na svijetu 4,8 milijuna osoba koje su se na neki način opredijelile za digitalno-nomadski stil života, a čak 17 milijuna ljudi teži k njemu. Uzimajući u obzir karakteristike takvog stila života, mobilnost, fleksibilnost, kreiranje vlastitog rasporeda i odabir lokacije rada, Hrvatski Telekom digitalnim nomadima želi omogućiti brzu i stabilnu internetsku vezu u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu, a koja im je ključna za obavljanje posla.

„Svakodnevno osluškujemo tržište i potrebe naših korisnika te smo paketom 'Unlimited Internet' željeli olakšati rad digitalnim nomadima koji su već u Hrvatskoj, a onima koji razmatraju Hrvatsku kao destinaciju iz koje mogu raditi pokazati da je to s jednom od 10 najbržih mobilnih mreža na svijetu ne samo moguće, nego i odličan izbor“ “, izjavio je Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskoga Telekoma.