← Povratak na početnu

JURSKI SVIJET – Pogled iza objektiva

FILMSKE NOVOSTI
AKCIJA

Ovog lipnja dolazi kraj ere jedne od najpopularnijih franšiza. Jurski Svijet: Carstvo će biti šesti film jurske franšize i ujedno njen finale.

Ponovno okupljeni, tri glavna lika iz prvog filma Jurski Park (1993.), Grant (Sam Neill), Ellie (Laura Dern) i Malcom (Jeff Goldblum) morat će udružiti snage kako bi spasili svijet jednom zauvijek.

Tematski park u kojemu je sve započelo nalazio se na otoku Nubar kraj obale Coste Rice. Ondje su klonirani dinosauri živjeli u ograđenom dijelu otoka kao dio turističke atrakcije.

Ugledni stručnjaci, doktori Grant, Ellie i Malcom su pozvani kako bi doživjeli novitet u svijetu znanosti, no slijed nesretnih događaja doveo je do bijega dinosaura i tu započinje priča koja nas drži na rubu sjedala već dva desetljeća!

U nastavku pogledajte kako izgleda svijet u kojem su dinosauri preplavili Zemlju. 

Redatelj Colin Trevorrow, glavni glumci Chris Pratt i Bryce Dallas Howard  kao i zvijezde prve postave Laura Dern, Sam Neill i Jeff Goldblum govore o snimanju novog nastavka Jurski svijet: carstvo.

Radnja filma Jurski Svijet Carstvo započinje četiri godine nakon uništenja otoka Nubar. Dinosauri sada žive s ljudima diljem svijeta i otkrit ćemo koja će vrsta preživjeti.

U kinima od 9.6.

GLUMCI: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern

REŽIJA: Colin Trevorrow

SCENARIJ: Colin Trevorrow, Emily Carmichael, Derek Connolly

IZVRŠNI PRODUCENT: Steven Spielberg

ŽANR: Epska akcijska avantura

DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o.