← Povratak na početnu

Novi superheroj u gradu – Badman

FILMSKE NOVOSTI
AKCIJA
KOMEDIJA

Cedric se teško probija u filmskom svijetu, osuđen na život luzera, uspjeh postiže samo lošim publicitetom. No, Cedric ubrzo dobije prvu pravu priliku na velikom ekranu i to ne bilo kakvu, već ulogu superjunaka. Producent filma mu ponudi ulogu superjunaka Badmana nakon što originalni glavni glumac nesretno nastrada. Nedugo nakon Cedric iznenada doživi prometnu nesreću te dobiva amneziju. Kada se osvijesti misli da je on zaista Badman i da ima misiju koju treba ispuniti. Cedric će se u svojoj misiji morati suočiti s gangsterom te ponovno zadobiti poštovanje svog oca.

Badman je šaljiva priča o ustrajnosti i ambiciji te podsjeća na Don Quijotea.

U glavnoj ulozi je Philippe Lacheau koji i režira ovu simpatičnu komediju, a ovo nije prvi put da Lacheau potpisuje režiju i glavnu ulogu na istom filmu.

Nicky Larson et le parfum de Cupidon (2018.), također jedna akcijska komedija, prati privatnog istražitelja Nickyja Larsona (Lacheau) u njegovoj misiji da pronađe parfem Kupida. U filmu je glumila poznata plavuša Pamela Anderson i Tarek Boudali.

Boudali glumi i u Badmanu, u ulozi Adama, Cedricovog najboljeg prijatelja.

Scenarij su pisali Julien Arruti i Pierre Dudan zajedno s Lacheauom, a Arruti također i glumi u samom filmu, on je u ulozi Seba, drugog najboljeg prijatelja Cedrica.

Režiraju, pišu i glume! Jedva čekamo vidjeti zabavu koju su nam ovi svestrani filmaši pripremili.

U kinima od 7.4.

GLUMCI: Philippe Lacheau, Julien Arruti, Tarek Boudali

REŽIJA: Philippe Lacheau

SCENARIJ: Julien Arruti, Pierre Dudan, Philippe Lacheau

PRODUCENTI:

IZVRŠNI PRODUCENTI:

ŽANR: akcijska komedija

DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o.