← Povratak na početnu

OBITELJSKI FILM VUK I LAV – prijateljstvo čovjeka i životinje

FILMSKE NOVOSTI
AVANTURA
OBITELJSKI

Od danas u kinima dirljiva priča vuka, lava i jedne djevojke te kako su se sprijateljili u srcu divljine.

Film Vuk i Lav prati putovanje Alme (Molly Kunz), svojeglave studentice glazbe iz New Yorka koja dolazi na zabačeni kanadski otok na sprovod svog djeda koji ju je odgojio. Dok se ponovno povezuje sa svojim korijenima, Alma neočekivano pronalazi izgubljeno mladunče lava koje je bilo predodređeno za cirkus u Vancouveru i ugroženu vučicu koju progone istraživači.

Priča je proizašla iz suradnje bračnog para; redatelja Gilles de Maistre i njegove supruge, scenaristica Prune de Maistre. Oni su zajedno radili na nekoliko projekata od kojih je dvoje slične “divlje” tematike kao i njihovog novog filma Vuk i Lav. Zajedno su radili jednu epizodu tv serije Big Five (2020.-), ćija priča prati petero siročadi, od kojih je svako obdareno moći jedne od najjačih životinja u savani, poznatih kao Velika petorka. Također film Mia i bijeli lav (Mia et le lion blanc, 2018.), priča o djevojčici Miji koja se sa svojom obitelji seli u Južnu Afriku i razvija posebnu vezu s Charliejem, mladunčetom bijelog lava. Sada smo spremni za novu krznenu avanturu ovog bračnog para i sigurni smo da će nas jednako, ako ne i još više raznježiti.

Veći dio ekipe iz filma Mia and the White Lion vraća se i za ovaj film, kojega su snimali u šest etapa kako bi se pratio stvarni rast životinjskih zvijezda.

Vuk i Lav je priča o prijateljstvu koje ima moć promijeniti život. Priča o posebnom prijateljstvu životinja i čovjeka

U SVIM KINIMA!

GLUMCI: Molly Kunz, Graham Greene, Mylene Robic, Charlie Carrick, Rhys Slack, Rebecca Croll, Derek Johns, Victor Cornfoot, Eric Clark i Evan Buliung

REŽIJA: Gilles de Maistre

SCENARIJ: Gilles de Maistre i Prune de Maistre

PRODUCENTI: Galatée Films, Studiocanal i Mai Juin Productions

ŽANR: avantura/drama

DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o.