← Povratak na početnu

Prvi pogled na film ‘Gunpowder Milkshake’: Karen Gillan udružuje se s Michelle Yeoh, Lenom Headey i Angelom Bassett u ženskom trileru

FILMSKE NOVOSTI

Samo izgovorite riječi “ženski triler s ubojicama“ u kojemu glume Karen Gillan, Lena Headey, Michelle Yeoh, Angela Bassett i Carla Gugino” i poželjet ćete popiti Gunpowder Milkshake naiskap. Ovaj film sa zvjezdanom postavom ide na vrh popisa najiščekivanijih filmova. Karen Gillan smo rado viđali u visokobudžetnim produkcijama poput Jumanji: Welcome to the Jungle i Guardians of the Galaxy, a sada je na čelu zvjezdane postave u filmu Gunpowder Milkshake. Gillan glumi Sam, ubojicu koju je odgojila nemilosrdna kriminalna organizacija nakon što ju je napustila majka Scarlet (Lena Headey), bivša elitna ubojica. Kada posao koji uključuje nevinu osmogodišnju djevojčicu (Chloe Coleman) pođe po zlu, Sam se za pomoć mora obratiti svojoj majci i smrtonosnom timu poznatom kao Knjižničarke (Librarians – Angela Bassett, Michelle Yeoh i Carla Gugino). Navot Papushado i Ehud Lavski su napisali scenarij za Gunpowder Milkshake, a Papushado ga je režirao. S ovakvom glumačkom postavom, Gunpowder Milkshake će se svakako naći na našem popisu najiščekivanijih filmova. Coleman je glumila u pitkoj obiteljskoj akcijskoj komediji My Spy, što sugerira da će i ovaj film naginjati na stranu komedije, ali sigurni smo da će naše poznate dame svojim talentom to uspješno iznijeti.

Sinopsisa za Gunpowder Milkshake: Sam (Karen Gillan) imala je samo 12 godina kada ju je majka Scarlet (Lena Headey), elitna ubojica, bila prisiljena napustiti. Sam je odgojila Tvrtka (The Firm), nemilosrdna kriminalna organizacija za koju je radila njezina majka. Petnaest godina kasnije, Sam je postala lojalna i učinkovita plaćena ubojica. Kada jedan visoko rizični posao pođe po zlu, Sam mora birati između odanosti Tvrtki i zaštite nevine osmogodišnje djevojčice Emily (Chloe Coleman). Sada je Sam u opasnosti i jedini način da preživi je da udruži snage sa svojom majkom i njezinim suradnicama Knjižničarkama (Angela Bassett, Michelle Yeoh i Carla Gugino). Ove tri generacije žena moraju naučiti vjerovati jedna drugoj i suprotstaviti se Tvrtki, ili izgubiti sve. Gunpowder Milkshake u kina dolazi uskoro, prema najavi STXfilms-a.