logo

Bend 4head kaže hvala na svoj način

Nova obrada poznatog glazbenog hita „Holding Out For A Hero“ u izvedbi benda 4head izvedena «od doma».

4head, samoborsko – zagrebački rock bend, poznat po svojim netipičnim hard rock/ska obradama MTV i domaćih pop hitova, odlučio je napraviti spot «od doma» na vlastitu obradu poznate pjesme „Holding Out For A Hero“ Bonnie Tyler iz 1984. godine.

Članovi banda Dinka Radonić (vokal), Igor Ferderber (gitara), Marko Duspara (bubanj) i Tino Šturlić (bas), potaknuti potresom koji je šokirao Zagreb i atmosferom pandemije koronavirusa koja je zaustavila svijet, odlučili su se na ovaj način, kroz glazbu, izraziti zahvalnost i podršku svim ljudima koji su čitavo ovo vrijeme nesebično pomagali sačuvati naš grad i stanovnike izmučene potresom i pandemijom.

” Posvećeno svima vama koji nam nesebično pomažete i žrtvujete se u ovo suludo doba u kojem se nalazimo. Hvala svim autorima na ustupljenim fotografijama.” – poručuju nam 4head-ovci. Više o bandu potražite na stranicama:  FB i WEB PAGE.

Promo objava


living 2020

living 2020

living 2020

living 2020

Web stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva. Koristeći naše stranice slažete se s kolačićima.