logo

Možda mislite da su influenceri beskorisni zgubidani koji se samo naslikavaju za internete, ali na ovim im potezima treba skinuti kapu! Ovako se svijet mijenja nabolje!

Ne tako davno, riječ influencer podrazumjevala je tutorijale o najboljem načinu nanošenja šminke, street style modi, postavljanje fotografija s egzotičnih destinacija. Ali u ovoj brzo razvijajućoj situaciji pandemije koronavirusa ta uloga preuzima novu, važnu odgovornost.

Pa su tako talijanska influencerica Chiara Ferragni i njen suprug Fedez prikupili više od četiri milijuna eura kako bi se pomogli nositi se s epidemijom koronavirusa u Italiji putem kampanje Go Fund Me.

Par je također dao osobnu donaciju u iznosu od 100.000 eura za pomoć u financiranju novih bolničkih kreveta na području intenzivne njege milanske bolnice San Raffaele.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Please people, spread the right message and let’s help each other 🙏🏻 More on my stories 🙏🏻

Objavu dijeli Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

“Nadamo se da će ova inicijativa podići svijest među ljudima u Italiji i inozemstvu o trenutnoj krizi koronavirusa koja pogađa sve nas”, naveli su u izjavi.

Projekt je razvijen s profesorom Albertom Zangrilioom, šefom odjela za kardiovaskularnu i opću intenzivnu njegu milanske bolnice.

“Ovo je konkretan doprinos, koji iznimno cijenimo i za koji se nadamo da može biti primjer mnogima”, primjećuje Zangrillo.

“Nastavljamo našu bitku, koju ćemo pobijediti, protiv ove izvanredne nužde, gdje je intenzivna njega jedina šansa za izliječenje pacijenata koji su najviše pogođeni.”

Chiara je upotrijebila svoju platformu kako bi upozorila svoje sljedbenike na Instagramu da poduzmu sve mjere predostrožnosti za borbu protiv virusa kao i naglašavajući da postoji ozbiljan problem nedostatnog broja kreveta na intenzivnoj njezi u bolnicama.

Kylie Jenner, koja trenutno ima 166,5 milijuna sljedbenika, koristila je IG stories za podizanje svijesti. “Još jedan svakodnevni podsjetnik da se ovo društveno distanciranje shvati ozbiljno i kao karantena”, napisala je Jenner u priči objavljenoj prošlu srijedu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

movie suggestions? 🖤

Objavu dijeli Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Modeli poput Belle Hadid koristili su Instagram da objavljuju poruke o socijalnoj distanci, kao i da izraze zahvalnost zdravstvenim radnicima i iznesu informacije o mjestima na kojima ljudi mogu donirati medicinski materijal i hranu. “Nije vrijeme biti sebičan, već biti promišljen i svjestan onih sa oslabljelim imunološkim sustavom koji su skloniji zarazi.”- napisala je na svom profilu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Be kind, Be respectful, be aware ...🌹 As healthy young people , social distancing is not about you personally.. it’s a time to not be selfish , but to be thoughtful and aware of those with immune systems that are more prone to contracting. It’s important to take this time seriously to slow down the spreading of the virus... I’d say it’s better to overreact then under-react . Please keep your moral compass ON during these times and show compassion to others... Buy what you need and don’t be greedy... If you’re at the grocery store and you are fighting with an elderly lady over toilet paper, you are f’ed up, wrong and not doing anything to help the problem (😡😡) Lead with love and the world will heal... slowly but surely.... And to the people still working... thank you and I am thinking of you! stay safe and respectful out there , I love you ❤️

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)


living 2020

living 2020

living 2020

living 2020

Web stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva. Koristeći naše stranice slažete se s kolačićima.