pocetna

Vrijeme prije brzog interneta imalo je svoje prednosti. Igrice koje smo iskopali iz naftalina čine većinu tog šarma. Zaigrajte ih s nama i vratite se u bolja vremena!

ČPrije svega nekoliko tjedana nije bilo poželjno igrati igrice na računalu. Uvijek isto: „Zašto si u kući, idi van“. Sada se situacija malo promijenila. Sada svi želimo na svjež zrak, parkove, svi odjednom imamo ludu želju osvojiti vrh Sljemena i pojesti grah s pogledom na Zagreb.

Htjeli ili ne, došla su drugačija vremena. Danas osvajamo medalje za ostajanje doma. I ako je tome doista tako, bravo! Ne samo da ćete ostajanjem doma izbjeći masne kazne, već je to ujedno i potez koji nas sve može pretvoriti u super junaka koji ne pasivnošću spašavaju svoju zajednicu od opasnoga virusa.

Znamo, nije lako ali mora se. Kako bi vrijeme ove izolacije prošlo što brže, iskopali smo par genijalnih old school igrica koje vraćaju u prošlost i u neka bolja vremena. Ako išta, onda je ovo pravo vrijeme za nostalgiju!

SIMS 2

Ah, božanstvena igrica koja sate pretvara u minute. Pogledaš na sat i shvatiš i shvatiš da već 3 sata uređuješ dnevni boravak i da te na mobitelu čeka 100 neodgovorenih poruka. Nema veze, uskoro krećeš s uređenjem kuhinje.

via GIPHY

Odličan alat za življenje nekoliko života. Trošna kućica ili kuća s vanjskim i unutarnjim bazenom. Dostavljač pizze ili direktor banke. Kombinacije su raznolike a igranje pruža svakoga puta drugačije iskustvo i opuštanje. A znamo što radite ako vam jadan Sims dosadi. Ups, nekim čudom nestala su vrata za izlazak iz prostorije. Ili je osuđen na vječno plivanje.

ICY TOWER

Švedska igrica koja je obilježila mnoga djetinjstva. Naš lik nalazi se na početku tornja i ludo skače kako bi s prvog kata proletio katove koliko je god moguće bez padanja i brzog pomicanja poda.

Glavna igrica na rođendanima. Svi smo se trudili dobiti što više pokušaja i pobijediti ostale dok svi budno prate salta tvog lika i zvjezdice koje nastaju ako nekoliko puta dobro poskočiš. Tad si bio kul. Možeš i danas biti kul i javiti ekipi što se igra pa nabacite natjecanje.

GTA VICE CITY

Još jedna igrica koja je tinejdžerske i dječje glave okupljala oko kompa, a ove godine slavi i punoljetnost. Ali uz jedan bitan dodatak. Pun papir rukom napisanih šifri za lakše savladavanje igrice.

via GIPHY

Nalazimo se u izmišljenom gradu Vice Cityju gdje pratimo priču Tommyja i njegov izlazak iz zatvora. Ali realno, koliko nas se držalo misija? Bitno je bilo ukrasti svaki auto u gradu, pokušati voziti helikopter, svako malo promijeniti imidž i uspješno se sakriti od policije. Iako grafika nije niti upola dobra kao današnjih igrica, ne bi bilo loše ovaj put uhvatiti se u koštac s misijama. Ako imate šifre uz sebe, ne brinite. Nećemo nikome reći.

STARDOLL

Nešto i za cure! Tko nije uređivao i birao obleku poznatima i slavnima? Čekalo se po 20 strpljivih minuta na spajanje na Internet dok se pritom nadaš da nitko neće imati pozive s fiksne linije kako bi tvoja zabava mogla početi.

Stardoll se još uvijek dobro drži i stranica izgleda odlično. Postoji mogućnost dodavanja prijatelja, odlaska u salon ljepote, ali i shopping po novu odjeću. Više-manje sve što trenutno ovih dana ne možemo osim preko interneta uređujući svoju lutku. Možda dobijete inspiraciju za nove modne kombinacije za iduće mjesece koji su pred nama.OBOLJELI

Loading...

OBOLJELI U RH

Loading...

PREMINULI

Loading...

IZLIJEČENI

Loading...

IZLIJEČENI U RH

Loading...

Web stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva. Koristeći naše stranice slažete se s kolačićima.