logo

Svladali ste rad od kuće, uredili ste svoje kućne urede i obrisali prašinu s knjiga. Vrijeme je za old school akciju, alat u ruke i krenite!

Vježbajte

Svi koji imaju naviku provoditi vrijeme u teretani ili na nekom treningu barem tri puta tjedno našli su se u malom problemu sada kada su teretane zatvorene. No, to nije razlog da prestanete vježbati! Na internetu postoji mnoštvo aplikacija i YouTube kanala koji će vam pomoći da budete sam svoj trener i ostanete fit.

Ukoliko nemate rekvizite ili opremu za vježbanje, tu će vam pomoći Decathlon sa svojom web shop ponudom.

Uredite kuću ili stan

Već dugo gledate onu ružnu komodu koja vam se nikako ne uklapa u ostali inventar u kući? Sada je idealno vrijeme da otkrijete umjetnika u sebi i osvježite stan. Ofarbajte stare komode ili ormare, napravite vlastitu policu za slike ili nešto treće. Na Pinterestu možete naći milijune idjea, od onih izrazito jednostavnih do zbilja kompleksnih – kada uhvatite ritam. Ukoliko nemate potreban pribor, nema problema, Pevex ima web shop gdje možete naći sve potrebno.

Organizirajte online turnir

Nedostaju vam druženja petkom koje ste znali organizirati s kolegama s posla ili prijateljima? Ništa zato! Organizirajte online turnir u vašoj omiljenoj igri i družite se na daljinu #ostanidoma. Bez obzira jeste li sportski tip i preferirate nogomet, košarku ili više volite borbe i pucačine, natječite se s prijateljima online i pobjedite dosadu.

Nemate opremu? Nema problema, Links ima web shop na kojem možete pronaći sve što vam treba za odličan turnir.

Gledajte filmove

Ne znate kako skratit dane u izolaciji? Naravno jedan od najboljih načina je uživanje u sedmoj umjetnosti. Filmovi su danas opće dostupni pa tako na kanalima poput CineStarTV-aPickboxaHBO-a i drugih cijeli dan možete uživati u fenomenalnim filmskim naslovima. I ne samo to, na taj način vježbate vaš mozak, educirate se i zaboravljate na probleme koji nas okružuju.

Naučite kuhati

Konzumacija hrane jedna je od osnovnih životna potreba, ali velik broj ljudi toj nepobitnoj istini unatoč ne zna ili ne želi naučiti kuhati.

Sada je pravo vrijeme da gurman u vama otkrije i kuhara! Inspiraciju potražite u Lidlovoj kuhinji, a sve ukoliko niste stigli u nabavku ili vam nedostaje neki od sastojaka s popisa posjetite Konzumov web shop.


living 2020

living 2020

living 2020

living 2020

Web stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva. Koristeći naše stranice slažete se s kolačićima.