logo

Svi znamo da smo se zatekli usred goleme krize, ali dobro je dok imamo duha. I smijeh je lijek

Humor može ublažiti stres i premda se mnogima možda ne sviđa ideja zabave tijekom teških vremena poput svijeta pod napadom COVID-19, milijuni ljudi preplavili su platforme društvenih medija smiješnim meme-ovima, šalama, videozapisima, GIF-ovima kako bi umanjili paniku pandemije.

Utjecaj humora na stres istražen je u raznim istraživanjima, posebno u Biltenu o ličnosti i socijalnoj psihologiji, a jedna nedavna studija u Biltenu otkrila je da je tendencija upotrebe humora povezana s nižim razinama psiholoških nevolja. Osobito u traumatičnim i teškim situacijama poput one u kojoj svijet trenutno prolazi.

Ukratko, virtualni je svijet preplavljen dobrim forama, a mi smo iskopali najbolje. Stoga, zavalite se u svoj kućni ured, ukradite svom poslodavcu koju minutu i dobro se nasmijte. Smijeh zaista jest lijek! Samo obavezno prvo operite ruke dok se probijate kroz one višestoljetne zalihe WC-papira koji ste nagomilali u hodniku!


living 2020

living 2020

living 2020

living 2020

Web stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva. Koristeći naše stranice slažete se s kolačićima.