Čist i siguran dom za vašu obitelj. Pogledajte kako!

Čist dom je ujedno i siguran dom za vas i vašu obitelj, a da bi ste postigli čist dom nije potrebno puno truda. 2020. i 2021. godina naglasile su važnost održavanja čistoće doma i pravilnog vođenja osobne higijene.

Sve površine u kući pa tako i podovi ako se redovno ne usisavaju mogu olakšati prijenos prljavštine i raznih čestica u zrak. Zato je čišćenje podova toliko važno. Prvi bitan korak za njegu i dezinfekciju podova je usisavanje, bilo da radite s mekim ili tvrdim podovima. Najbrži, najučinkovitiji te najsigurniji način čišćenja je usisavanje! Ne dozvolite česticama i prljavštini niti priliku da se zadrže na podu prostorije svakodnevnim usisavanjem. Usisavanjem uklanjate prljavštinu, prašinu i oku nevidljive sitne čestice s poda tako da poslije kemijska dezinfekcija pri pranju poda bude potpuno učinkovita.

Svakodnevno usisavanje može imati značajnu ulogu u smanjenju količine prljavštine te osigurava čist i siguran dom. Hvatanjem i zadržavanjem prašine te drugih ljudskom oku nevidljivih čestica na površinama prostorija potencijalno ugrožavamo svoje zdravlje. Vremenski je teško svakodnevno brinuti o čistoći svoga doma u tolikoj mjeri samostalno. iRobot robotski usisavači pojednostavljuju organizaciju čišćenja te vas čuvaju od nepotrebnog napora. Nova serija i3 Roombe s inteligentnom navigacijom, personaliziranim čišćenjem i novim izgledom savršeno se uklapa u vaš život. Prilagođava se vašem životu, sluša vaš glas.

Roomba i3(i3156)

Roomba i3(i3156) efikasno i logično čisti u pravilnim redovima i služi se senzorima za navigaciju kroz više prostorija unutar kuće, preko tvrdih podova i tepiha. Usisava tvrdoglavu nečistoću i prljavštinu s Premium trostupanjskim sustavom čišćenja i snagom usisavanja 10x. Ako se baterija robota isprazni, Roomba i3(i3156) automatski će se napuniti i nastaviti čišćenje sve dok posao ne završi. Podržava Imprint Link tehnologiju što znači da ju možete povezati s robotskim peračem podova Braava jet® m6, te ćete tako moći namjestiti automatski početak pranja čim završi usisavanje.

Roomba i3(i3156) također je opremljena filtrom visoke učinkovitosti koji zadržava 99 posto peludi, plijesni, grinja i alergena za mačke i pse. Trostupanjski sustav čišćenja robota sastoji se od dvostrukih višestrukih gumenih četki koje zajedno djeluju kako bi učinkovito očistile, posebno dizajnirane bočne četke za rubove i kutove.

Uz Roombu i3 (i3156), na popustu se trenutno nalazi i Roomba i3+(i3558) - nova serija robotskih usisavača s mnoštvom naprednih značajki. Roomba i3+ (i3558) je opremljena bazom za automatsko pražnjenje prljavštine Clean Base® uz koju robot samostalno prazni svoj spremnik. Roomba i3+ (i3558) automatski prazni do 60 dana nečistoće i smeća u svoju bazu, koja je ujedno i stanica za punjenje robota. 

Roomba i3+(i3558)

Otpadci se zatim zatvaraju u četveroslojnu AllergenLock™ vrećicu koja zarobljava 99 posto peludi i plijesni.

Zapamtite, čist dom je ujedno i siguran dom za vas i vašu obitelj, a da bi ste postigli čist dom nije potrebno puno truda, potrebna je samo Roomba!

Akcijske cijene su dostupne na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (internet trgovina www.irobot.hr , Robot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu), te kod ovlaštenih prodavatelja: Sancta DomenicaLinksElipsoEMMEZETA , Harvey Norman , Svijet Medija , eKupi , Bazzar. Više o proizvodima možete si pogledati ovdje.

Izdvojena ponuda za vaš dom