Uskoro ćemo se početi vraćati u urede i ostale prostore kojima cirkulira mnogo ljudi.

Evo kako smanjiti rizik od zaraze!

U ovom hladnijem dijelu godine, u zatvorenim uredskim prostorijama, ne smijemo zanemariti činjenicu da je vlažnost u grijanim prostorijama vrlo niska. Vlažnost zraka se može smanjiti na čak 30 posto, što je vrlo suh zrak uzmemo li u obzir da je preporučena vlažnost zraka između 40 posto i 60 posto za zdrav i ugodan boravak na radnome mjestu u kojem provodimo većinu svoga dana. Suh zrak ne samo da utječe na našu kožu i kosu, već i na naše zdravlje, koncentraciju i energiju što se odražava na efikasnost prilikom radnih sati provedenih u uredu. Također, zbog grijanja prostorija tijekom hladnijeg razdoblja dolazi do pada vlažnosti zraka, što pogoduje razvijanju virusa i gomilanju prašine.

Što je veća razlika između vanjske i unutrašnje temperature zimi, suši je zrak u prostorijama. Otvaranje prozora neće pomoći, već upravo suprotno - zrak u prostoriji postaje čak suši. Ovaj se manjak vlage može nadoknaditi jedino uporabom ovlaživača zraka. U potrazi za idealnim ovlaživačem zraka koji će riješiti sve naše nedaće i osigurati nam po zdravlje siguran prostor za rad, pronašli smo model ovlaživača koji svojim dizajnom i tehnologijom pruža sve što je potrebno jednom uredskom prostoru.

Ovlaživač zraka EVA je pametni ovlaživač zraka prepun zanimljivih karakteristika. Zahvaljujući svojoj snazi, EVA je idealna za prostore do 80 metara kvadratnih. Upravo zbog toga idealna je za open space urede, sobe za sastanke, dijeljene prostorije, hodnike ili čekaonice s velikim protokom ljudi. Možete biti sigurni kako će uređaj visoko u zrak otpuhivati maglicu koristeći ultrazvučnu tehnologiju, a vanjski senzor precizno ovlaživati prostor u kojem se boravi.

Upravljanje ovlaživačem zraka EVA je vrlo jednostavno. Uz EVU dolazi i upadljiv i dizajnerski privlačan daljinski upravljač koji je istodobno i senzor. Model EVA nudi čak pet stupnjeva snage i možete odabrati odgovarajuću vlažnost u rasponu od čak 30 do 70 posto. Možete birati između tople ugodne maglice i hladne pare za ovlaživanje.

Zahvaljujući tehnologiji prilagodljive vlažnosti (AdaptiveHumidity) u automatskom načinu rada ona automatski prilagođava izlaznu snagu da bi tiho i učinkovito dosegnula i održavala željenu vlažnost prostora. Zahvaljujući snažnom ali tihom radu, EVA vas neće ometati u radu. Veličina EVA spremnika je čak 6,3 litre, a potrošnja energije 10-95 Watta.

Funkcija dozatora mirisa je još jedna odlična karakteristika ovog ovlaživača zraka. Jednostavnim pritiskom gumba na donjoj strani ovlaživača EVA izvadite kutijicu u koju ukapate svoje omiljeno aromatično ili mirisno ulje i uskoro će cijela prostorija poprimiti ugodan miris. Pametni ovlaživač zraka EVA ima i funkciju noćnog rada. Tada se pali prigušeno LED svjetlo koje stvara ugodnu atmosferu u vašem uredu ili prostoru u kojem boravite.

Saznajte više o ovlaživaču zraka EVA u videu:

Zašto je dobro imati ovlaživač zraka?

  • vaš nos te oči i koža više neće biti suhi: upravo zbog toga, bolje ćete se osjećati na svome radnome mjestu
  • rizik od zaraze gripom smanjen je: virus gripe preživljava kraće vremena u optimalno ovlaženim prostorijama, a također, sluznica će biti manje nadražena, čime će se smanjiti mogućnost razbolijevanja
  • ovlaživač pruža bolji san: suhi zrak ne pogoduje dobrom zdravlju - uživajte u boljem i mirnijem snu uz optimalnu vlažnost zraka
  • moći ćete se bolje koncentrirati: osjećat ćete se manje tromima i umornima te će se vaša sposobnost koncentriranja poboljšati
  • smanjit će se izloženost prašini: posebice će osobe koje pate od alergija moći duboko udahnuti jer vlažni zrak veže čestice prašine
  • namještaj, drveni podovi i slike bit će zaštićeni: izbjeći će se pukotine i deformacije

Stadler Form je švicarska tvrtka specijalizirana za razvoj, proizvodnju i prodaju kućanskih aparata s naglaskom na poboljšanje kvalitete unutarnjeg zraka. Proizvodi Stadler Form karakteriziraju izuzetan dizajn povezan s vrhunskom kvalitetom i inovativnom tehnologijom. Više od petnaest nacionalnih i međunarodnih nagrada potvrđuje (Reddot design award, German design award, Allergy-friendlyQualitytested – ECARF).

Osigurajte optimalnu vlažnost i čist zrak u svom uredu, domu, čakaonici,.. na vrijeme. EVA-u možete sada nabaviti po vrhunskoj akcijskoj cijeni od 899,00 Kn. Stadler Form proizvode možete kupiti kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Internet trgovina Stadler Form HrvatskaHarvey Norman, eKupi, Svijet MedijaElipso, Links, Centar Tehnike. Više o proizvodima možete pogledati ovdje.

Izdvojena ponuda za vaš dom