Ozarena dječja lica i prazni tanjuri prije nego kažeš Poli!

Postoje ti neki zalogaji iz djetinjstva kojima smo se uvijek posebno veselili, a dan danas ti nas obroci vraćaju u naše bezbrižne dječje dane. Upravo je to, ono što svaka mama sada želi i za svoje mališane. Osim važnosti izbora namirnica i prehrambenih navika koje se formiraju u ranoj dobi, želimo sjajne okice i ozarena dječja lica kad ugledaju pune tanjure.

Poznata YouTuberica i TikTokerica Ana Zibar, u moru svakodnevnih obaveza inspiraciju za cjelovite, fine i zabavne obroke pronalazi upravo u svojim najmlađim članovima obitelji. Jedno od najpopularnijih jela ne samo novijih, već svih generacija zasigurno su hrenovke, a brzina kojom nestaju s tanjura kod Aninih, gotovo je nerealna.

Nova linija Poli Kids sadrži manje soli i više mesa od ostalih linija, a kao i svi proizvodi iz obitelji Poli pileće meso najviše je kvalitete te se izrađuje prema originalnoj recepturi zbog čega su uvijek prvi i najbolji izbor. Djeca ih posebno vole, a njihov sočan okus i miris ostavit će dugo sjećanje na djetinjstvo. Brz su i jednostavan obrok, izvrsne za serviranje s raznim dodacima i umacima poput majoneze ili kečapa s kojima stvaraju pravu simfoniju okusa.

Ana vjeruje kako za dobro jelo nije nužno provesti dva sata u kuhinji te vrijeme pripreme nije uvijek mjerilo kvalitete. U njenom slučaju, fokus je na kvalitetnom izboru namirnica koje će se uklopiti u jednostavne, a ukusne recepte. Jedan od njih je i podijelila s nama u nastavku! Mame, uživajte u pripremi i neodoljivim okusima za vaše nadraže - ako vam uopće ostane da probate!

@anazibar

Tko je još lud za hrenovkama? #thieves #hotdog #sausage #dinner #monkey #polikids #poli #zenskisvijet #food #foodgame #foodchallenge #dinnerchallenge

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Poli Kids Sportikus

Sastojci za recept:


  • Poli Kids pileća prsa
  • Poli Kids hrenovke
  • toast kruh
  • maslac
  • jaje

Priprema:

1. Zagrijte maslac na tavi i stavite šnitu toast kruha da malo upije masnoću. Lagano zagrijte s jedne strane.
2. Na istoj tavici i masnoći prepecite Poli Kids pileća prsa da dobiju hruskave rubove.
3. Stavite preko pečenog toast kruha te na istoj tavici ispecite jaje na oko koje stavite preko svega.
4. Dodatno skuhajte Poli Kids hrenovke jer sportašima proteina nikad nije previše. Nakon ovakvog obroka pobjeda na terenu je zagarantirana!

Evo vam malo inspiracije za novo i drugačije iskustvo svima nam dobro poznatog okusa!