NATIVE

Samsung i Google naprednu tehnologiju čine neodoljivo jednostavnom

Uz podršku super korisnih Google aplikacija koje koristimo iz dana u dan, Samsung Galaxy postaje alatom na koji se svatko može osloniti

Napredna tehnologija prožela je skoro svaki aspekt naše svakodnevice. U eri kada sve više vremena provodimo uz smartfone, bitno je da se na njih možemo osloniti kad god nam zatrebaju. Upravo zato suradnja Googlea i Samsunga nudi rješenja koja kombiniraju pouzdane i jednostavne usluge u kombinacijama sa superiornim tehnološkim značajkama.

Galaxy i Google - impresivna kombinacija

Serija uređaja Galaxy najbolji je primjer ove suradnje. Pored baterije koja osigurava bezbrižni rad tijekom cijelog dana, predstavnici serija Galaxy Note, Galaxy S i Galaxy A nude još nekoliko korisnicima zanimljivih detalja poput vrlo jake kamere i svjetski poznatih zaslona.

Uzmemo li sve ovo u obzir, lako je zaključiti da Google usluge zahvaljujući ovim značajkama postaju čitljivije, pouzdanije i korisnije.

Savršena navigacija uz Google Maps

Jedna od najčešće korištenih aplikacija iz Googlea nezaobilazni je Google Maps, usluga za navigaciju s masivnim brojem korisnika koja pomoću posvećenog uređaja može precizno izračunati podatke o udaljenosti, pruživši korisniku podatke o udaljenosti, vremenu putovanja i rutama.

Ako se izgubi i ako mu digitalna mapa ne pomaže, korisnik se uz pomoć moćne kamere može snaći korištenjem proširene stvarnosti i Google Streetviewa. Kamo god putovali, zahvaljujući kontinuiranom praćenju GPS aktivnost, Google Maps na ekranu vašeg Galaxyja može jasno pokazati nekoliko ruta koje se ažuriraju u pravom vremenu, štedeći vaše dragocjeno vrijeme i gorivo.

Odgovori na svako pitanje uz Google Assistant

Kada vam telefon nije pri ruci, uvijek se možete osloniti na Google Assistanta. Po mnogima oslovljavan kao najbolji digitalni asistent na svijetu, Google Assistant prepoznaje glasovne naredbe i ispunjava zadatke poput slanja poruka, puštanja glazbe, pretraživanja za navigaciju, i naravno - vremensku prognozu.

Google Assistant može, doduše, raditi puno više od toga. S obzirom da je integriran u Googleov softverski ekosustav, Assistant na Samsung Galaxyju postaje univerzalna baza svjetskog znanja. Svaka tema koja vas zanima vjerojatno ima odgovor ili objašnjenje na internetu, a Google Assistant će vam pomoći da do nje dođete uz minimalni trud.

Jednostavni razgovor sa svima uz Google Duo

Covid-19 je, htjeli mi to priznati ili ne, život na Zemlji preokrenuo naglavačke. Digitalne usluge i komunikacija postale su važnije nego ikad, a Google Duo pomaže u jednom od najvažnijih polja - komunikaciji. Uz AMOLED ekrane velike dijagonale, predstavnici Galaxy serije video komunikaciju čine jednostavnijom i preglednijom.

Google Duo pruža mogućnost razgovara ili video poziva u najvišoj kvaliteti i to uz opciju uštede podatkovnog prometa, što znači da se ne morate bojati visokih telefonskih računa ako na vašem Noteu10 ili S20 odlučite s nekime porazgovarati dulje od nekoliko ključnih minuta.

Savršeno ažurirani uređaj uz Google Play Protect

Jedan od najvećih nedostataka starijih Android uređaja bio je njihov softver. Neke od njih nije bilo moguće ažurirati sve dok proizvođač ne bi dao zeleno svjetlo, dok drugi nadogradnju nikad nisu ni dobili. Učestalo ažuriranje softvera i operativnog sustava jamči dugotrajne beneficije poput otpornosti na cyber prijetnje na internetu, nove značajke i sigurnost.

Google Play Protect provjerava naš uređaj kako bismo se uvjerili da uvijek imamo najnoviji operativni i sigurnosni sustav, kao i najsvježije verzije najdražih aplikacija. Softverski 'zaštitnik' mobilnih uređaja svakodnevno skenira i verificira preko 100 milijardi aplikacija, a čuva nas i dok surfamo ne dopuštajući riskantnim stranicama da ugrožavaju naše uređaje.

Sigurnost jamče i Samsungove zakrpe na mjesečnoj bazi koje sprječavaju ugroze od raznih najproblematičnijih scenarija poput pokušaja phishinga, curenja podataka i napada putem nezaštićene Wi-Fi mreže. Konačno, Google Play Protect pomaže pronalaženje izgubljenog uređaja pomoću značajke 'Pronađi moj uređaj'.

YouTube - zabava na svakom koraku

Smartfoni nam služe u skoro svakom segmentu naše digitalne svakodnevice, bilo to u poslu ili zabavi. Googleov servis YouTube je oduvijek bio glavno odredište za gledanje videa, a zahvaljujući novom YouTube Premiumu, gledanje video sadržaja i slušanje glazbe pomoću YouTube Musica podignuo je cijelu stvar na potpuno novu razinu.

Plaćeni servisi iz Googlea pored ekskluzivnih programa na Galaxy uređaje donose glazbu koju je moguće slušati bez aktivacije videa, kao i gledanje svih YouTube sadržaja bez ikakvih reklama. Kombiniramo li ovo sa izdržljivim baterijama Galaxy serije, pola sata posvećenih gledanju omiljene serije ili videa neće značiti nužno posezanje za punjačem.

Google Keep - vaš osobni planer

Galaxy serija uz pomoć Googlea može raditi puno više od običnog smartfona. Napredni osobni planer Google Keep napravljen je da bilježi korisničke glasovne naredbe te stvara njihove prijepise.

Ako imate problema s organizacijom dana, ne brinite - Keep je tu da vam pomogne i sve vaše obaveze skroji u čitljiv i lako pregledni format.

Snapseed - obrada fotografija za svakog

Jedna stvar po kojoj su poznati svi Galaxy uređaji je višestruko nagrađivana tehnologija digitalne fotografije. Uz pomoć Googleove aplikacije Snapseed, obrada fotografija nikad nije bila jednostavnija i moćnija.

Snapseed radi u skladu sa ostalim dijelovima Googleovog ekosustava te vaše digitalne fotografije može pohraniti na uređaj ili pridružiti kolekciji na Google Photos. Svi ovi elementi objedinjuju ekosustav Googlea sa tehnološkim beneficijama Samsungove mobilne tehnologije, stvorivši iskustvo koje obuhvaća pouzdani softver i sjedinjuje ga sa profinjenim mobilnim solucijama ojačanima oku ugodnim dizajnom.