NATIVE

3 ključne stvari koje muškarcima čine spremanje ujutro lakšim


Nekada nam je neizmjerno teško ustati se ujutro i krenuti u novi radni dan, ali srećom postoje stvari koje nam olakšavaju jutarnje trenutke. Muškarci često ističu kako im je potrebno manje vremena za spremanje od žena mada se možemo složiti kako to često i nije slučaj jer nekad je i njima potreban mali poticaj kako bi se „pokrenuli“. Kako bi što produktivnije počeli dan i olakšali si spremanje ujutro, izdvojili smo tri ključne stvari koje muškarcima mogu pomoći.

Aparat za kavu

Ispijanje prve jutarnje kave prije početka dana i obavljanja dnevnih obaveza jedan je od najdražih rituala svakog ljubitelja tog čudotvornog crnog napitka. Dok se polako pripremamo za početak radnog dana, jedna tipka na aparatu za kavu dijeli nas od zamamnog mirisa kave. Jednostavnom pripremom kave u aparatu uštedjet ćete si dragocjeno vrijeme koje možete iskoristi za opuštanje i uživanje u svojim omiljenim ritualima. Postoji li bolji početak dana od polaganog ispijanja kave i relaksirajuće glazbe u pozadini?

Tablet

Često uz jutarnju kavu volimo pročitati vijesti, knjigu ili pregledati mailove kako bismo znali isplanirati dan i rasporediti svoje obveze. Bilo da ujutro volite izdvojiti vrijeme za čitanje ili samo slušati glazbu, tablet je sve što vam je potrebno. Prednosti ovog gadgeta su što ga možete nositi svugdje sa sobom, pregledan je i jednostavan za upotrebu. Pomoću njega možete obaviti tekuće zadatke i provjeriti svoje obaveze te ćete u trenutku biti spremni za nastavak dana.

Brijaći aparat

 

Brijanje i uređivanje brade velikoj većini muškaraca predstavlja obavezu. Zbog užurbane svakodnevice i nedostatka vremena, muškarcu je potreban uređaj s kojim će na brz, jednostavan i učinkovit način urediti dlačice na svojem tijelu. Braun je proširio svoju ponudu te muškarcima nudi jedan uređaj za najrazličitije zadatke. Braun Series XT5 je trimer i brijaći aparat za dlačice na licu i tijelu. Zahvaljujući svojoj inovativnoj 4D oštrici lako i ugodno brije, podrezuje i oblikuje dlačice, ostajući pritom nježan prema koži. Uređaj je 100% vodootporan pa se može koristiti i tijekom jutarnjeg tuširanja. Ovim višenamjenskim uređajem uštedjet ćete vrijeme te na jednostavan i brz način savršeno oblikovati ili samo podrezati bradu.

Današnji tempo življenja ubrzan je i svakodnevica nam često prolazi u obavljanju obaveza bez da nam pruža dovoljno vremena za nas i naše rituale. Bez obzira na koji način volite započeti svoje jutro, uz pomoć prethodno navedene tri ključne stvari olakšat ćete si spremanje bilo da ste se probudili na vrijeme ili ste možda prespavali budilicu.

Braun Series XT5 uređaj možete pronaći na prodajnim mjestima: Elipso, Sancta Domenica, Svijet Medija, E-kupi, Bazzar, Links.