NATIVE

Blagdanski shopping


Ovih blagdana biramo zajedno siguran shopping uz najpraktičniju karticu na tržištu

Velika je sreća dobiti poklon, a još je veća darivati drage nam osobe. Prigoda za to imamo bezbroj, a jedna takva nam se bliži i s dolaskom najljepšeg doba godine uz koje vežemo neizostavnu blagdansku kupovinu za naše najmilije. Jer poklon ispod božićne jelke predstavlja znak pažnje, izaziva trenutak ispunjen radošću za onoga tko daje i tko prima poklon, ispunjava zadovoljstvom i još više zbližava ljude koji se daruju. Krajnji cilj znamo – sreća i veselje, ali često misleći da imamo dovoljno vremena, ono odjednom proleti, a uz brojne obveze ostajemo i bez ideje za dar. Od naizgled jednostavne šetnje po svjetlucavim i osvijetljenim izlozima, nalazimo se u situaciji kad tenzije polagano rastu, nastaje strka, a proces kupovine idealnog poklona završava frustrirajuće. Poznato?

Prevelik izbor, nedostatak ideja, vremena ili čak samo činjenica kako kupnja božićnih poklona nije vaš omiljeni posao. Kad bismo sve te prepreke koje nas dijele do tog „the poklona“ iskoristili kao prednost, možda bismo dobili odlično rješenje. I zbilja, postoji li bolji poklon od onog gdje osoba ima slobodu izbora?

Zašto ove godine ne biste uštedjeli vrijeme na besciljno hodanje po trgovinama i poklonili Aircash karticu koju apsolutno svi mogu iskoristiti onako kako njima najviše odgovara? Aircash Mastercard kartica je rješenje za problem ovo blagdanskih poklona jer osim što ćete biti sigurni da ćete ovim darom izmamiti osmijeh, pri tome nećete prijeći ni svoj zadani budžet.

Kartica se može kupiti na vama najbližem kiosku Tiska, iNovina ili Ina benzinskim postajama za 30 kuna, a stanje na Aircash novčaniku odgovara stanju na kartici tako da je moguće trošiti novac koji se nalazi u novčaniku i to sve bez čekanja u redovima i previše mozganja, jednostavnom uplatom bankovnom i kreditnom karticom ili gotovinom na Ini, Tisku ili Tifonu te primitkom sredstava na Aircash.

Kartica nudi široku lepezu mogućnosti, a jedna od njih je svakako potpuno sigurna online kupovina za sve one koji radije kupuju iz udobnosti svog doma. Potencijalni problem nedostupnosti željenog dara u trgovinama, osoba može bez problema odraditi i putem bilo kojeg web shopa te tako iskoristiti svoj božićni Aircash poklon! Dodatno, svaki mjesec Mastercard daje velik broj popusta svojim korisnicima pa uistinu neće biti dvojbe jeste li pogriješili, jer ovaj poklon je sve što osoba želi.

Oni koji više preferiraju online shopping mogu uživati u sigurnoj kupnji uz Aircash, dok osobe koje uvijek odaberu fizički odlazak u kupnju mogu bez problema koristiti svoju Aircash karticu čak i za plaćanje taksija. Ne samo da se s njom može sigurno plaćati putem interneta i na svim prodajnim mjestima već je novac raspoloživ na kartici moguće podići na bilo kojem bankomatu.

Idealna je i za kasnije naknadne vlastite uplate i  korištenje u inozemstvu ili u situacijama kad se ne želimo izlagati svojim privatnim računima i karticama. Rodbina ili prijatelji gdje god se nalazili, u bilo koje doba dana i noći, također bez naknade mogu uplatiti na svoj Aircash novčanik i poslati ti novac koji je odmah raspoloživ na kartici . Ovaj Božić idealan je da i svojim tinejdžerima ispunite veliku želju oko kartice koju svi toliko jako žele.

Blagdansku euforiju pojačat će i njihov vlastiti osjećaj odraslosti i odgovornosti, dok vi možete odahnuti bez straha o krađi, gubitku i minusu. Idealno je rješenje i za klince i njihove odlaske u kino ili na adventski školski izlet.

Uz Aircash karticu moguće je kontrolirati s koliko novaca se dnevno raspolaže uz uvid u sve transakcije, dok vlasnik kartice sam postavlja limite i ograničenja kao što je recimo isplata na bankomatu. Bez straha, onim najmlađima, ove godine roditelji mogu po prvi put pružiti iskustvo blagdanske kupovine uz praćenje i limitiranje iznosa za kupovinu. Omiljena knjiga za baku i fine praline za djeda, upakirani malim ručicama i s puno ljubavi bit će uz Aircash Mastercard karticu najljepši i najbolji poklon ovog Božića.