NATIVE

Kako je Ana Zibar reagirala na poklonjenu Roombu


Dok s nestrpljenjem čekamo službeni unboxing i prve Anine recenzije, vrijeme je za predstavljanje modela koji će vrijedno čistiti njezine podove. Premium i7 serija sastoji se od dva modela: i7 i i7+. Razlika između dva navedena modela je ta što i7+ model dodatno uključuje bazu za automatsko pražnjenje spremnika što omogućava duže čišćenje bez učestalog pražnjenja spremnika.

Dok je slobodno vrijeme koristila za dosadne kućanske poslove kao što je usisavanje, u pravi trenutak njezin dragi odlučio je znatiželjno proviriti sa zamotanom kutijom. Kada je Ana vidjela poklon znala je kako se radi o nečemu posebnome. Znatiželje nije nedostajalo! Zapakirana Roomba je stvorila pravu pomutnju i bilo je pitanje vremena tko će preuzeti raspakiravanje poklona. No, kako Ana živi s pravim kavalirima, dopustili su ipak njoj prvi pogled na Roombu koliko god svi ukućani su bili vidno nestrpljivi. Ana je odmah znala o kojem se robotskom usisavaču radi zbog prepoznatljive zelene boje i lijepog dizajna.

Otvaranje kutije je bilo jednostavno kao i raspakiravanje sadržaja paketa. U Aninoj kutiji se tako osim Roombe i7 nalazila i bazna postaja s integriranim adapterom, jedna bočna četka, 1 filtar, jedna Li-lonska baterija koja se već nalazila u robotskom usisavaču i jedan virtualni zid Dual Mode. Uz sve to, Ana je dobila i tehničke upute koje će joj biti od pomoći prilikom upoznavanja sa svojim novim savršenim kućanskim pomoćnikom. Savršeno!

View this post on Instagram

A post shared by Ženski Svijet by Ana Zibar (@zenskisvijet)

U domu s dvoje djece i kućnim ljubimcem prašina i nečistoća su normalna pojava koja ponekad može zadavati glavobolje. Toga je svjesna i Ana iako je prednost uvijek davala klasičnim usisavačima naspram tehnoloških inovacija i robotskih pomoćnika. Nakon nebrojeno puno preporuka i informiranja, Ana je objeručke odlučila prihvatiti Roombu u svoj dom. Dodatni plus koji joj je pomogao pri odluci o Roombi je svakako 30 godina duge kvalitete i preko 40 milijuna prodanih robotskih usisavača. Dodatni jedinstveni Cybersecurity certifikat samo je bila dodatna potvrda kvalitete koju je Ana priželjkivala. Za sebe i svoju obitelj želi samo najbolje i upravo zbog toga je Roomba njezin izbor.

Ana je odlučila reći ‘zbogom’ dosadnim kućanskim poslovima i prljavim podovima. Od sada pa nadalje, brigu o čistoći njezinog doma prepustila je Roombi koja je došla u pravo vrijeme kada kreću topliji i sunčaniji dani. S dužim danima, Ana sada može više vremena provoditi s obitelji i prijateljima dok u svakome trenutku može uz pomoć iRobot home aplikacije provjeriti što je očišćeno uz samo nekoliko poteza. Ana je jedva dočekala svoju Roombu, a kako su reagirali ostali članovi obitelji možete doznati uskoro!