NATIVE

Sanjate o odmoru nakon blagdana? U 2022. godinu uplovite relaksirani i odmorni!


Priznajemo, ova godina je bila pravi vrtuljak sreće! Od neizvjesnosti putovanja, preko promjene poslova, kvalitete života, pokušaja povrataka na staro normalno…  Srećom, čak i novo normalno na kraju nas je vratilo u staro,  u vrijeme zimskih praznika kada smo više radosnih trenutaka provodili s obitelji, najbližim prijateljima i uskim krugom ljudi. 

Nakon bladana i ludnice koja dolazi s njima sanjate o odmoru? Jeste li i vi tihi zagovornik mirnijeg tihog odmora, koliko god se to ne usudite reći na glas svim ljubiteljima glasne prosinačke zabave? Mislite li da je prošla godina bila toliko uzbudljiva, nepredvidljiva i stresna i da je vrijeme da se zasluženo odmorite? Zaokružite siječanj u stilu, odmaknite se od grada i prepustite zaboravljenom odmoru kakav zaslužujete. U 2022. godinu uplovite relaksirani i odmorni i spremni za restart!

Zajednički dan za sport

U zdravom tijelu zdrav duh! Sportaši i obitelji koje su aktivne tijekom cijele godine upravo će zajedničke slobodne trenutke iskoristiti za boravak u prirodi, na sportskim terenima ili u resortu koji ima sve u jednom. O tome jeste li fan ljetnih ili zimskih sportova ovisi gdje ćete provesti siješanjske dane. Ljubitelji zimskih sportova uživat će u skijanju, sanjkanju, klizanju ili čak pravljenju anđela u snijegu! Jer, tko može utišati dijete u sebi kada vidi snijeg bez obzira koliko star bio?

Ako vam snježne radosti dosade, uvijek se možete odlučiti i za ljetne sportove po zimi. Srećom, vodeni parkovi i bazeni sve su popularniji izbor obitelji koje žele provesti kvalitetno vrijeme. Svakako bismo preporučili da razmislite o mjestima za odmor u susjednim zemljama i mjestima, poput Podčetrtka. Šarmantna slovenska općina Podčetrtek diči se ljepotom prirode, prekrasnim šumama i izvorima koji su prijeko potrebni za razvoj wellness turizma. Ako želite na trenutak otputovati u zimsku bajku i to udaljenu svega nekoliko sati vožnje automobilom, ovo je destinacija za vas. Idealna kombinacija snježnog krajolika i unutrašnjosti bazena koje poručuje ljeto 365 dana godišnje!

Odmor i zabava u jednom

Čak i aktivnim obiteljima dinamika, zimski sportovi i natjecanja mogu biti malo previše na kraju turbulentne godine pa se na kraju radije odluče za miran boravak u nekoj spa oazi. Ne morate previše tražiti. U prvom i najvećem obiteljskom wellness centru u Sloveniji, u Termama Olimia, postoji sve na jednom mjestu. Najmlađi će zabavu pronaći u igraonici Oliland, dok će s roditeljima uživati u 7D kinu te proživjeti najzabavniju zimu ikad u interaktivnoj multimedijskoj igraonici. Mlade majke moći će se u potpunosti opustiti i još više povezati sa svojim djetetom u udobnim sobama za odmaranje.

Ako požele, odmor mogu zamijeniti plivanjem u Termalija Relaxu, bazenu s vodenom masažom, idealnom za sve posjetitelje koji se bore sa svakodnevnim stresom. Relaksacija i zen iskustvo proživjet će pak svi koji se opuste u Svijetu sauna i Teatru vjetra, najboljem obliku spa odmora. Svoju će dozu zabave u Termama Olimia pronaći i oni koji obožavaju druženja i uvijek nešto novo i to uz predstave, bar ili druženja terasi s pogledom od kojeg zastaje dah.

Na koji god tip odmora se odlučili, bitno je pronaći mjesto odmora na kojem će uživati mame, tate, bake, djedovi, tinejdžeri i vaši najmlađi! Kombinacija odmora, zabave, dodatnog sadržaja i predivne prirode koju ljube slovenske planine u Termama Olimia upravo je to!