NATIVE

Kako je Roomba odradila prvo proljetno čišćenje


i sada je u potpunosti zaljubljena u njega! Ana Zibar i njezina Roomba

Ne postoji ljepši osjećaj od onoga kada nakon dugog radnog dana, napokon zakoračimo u vlastiti dom. Ali, taj osjećaj nije jednako lijep ukoliko je taj isti dom – neuredan ili prljav. Svakodnevne obaveze i ubrzan način života, često nam ne ostavljaju previše vremena za temeljito pospremanje te najčešće svoje slobodno vrijeme, koristimo upravo za čišćenje. Sama pomisao na to, izaziva svojevrsnu frustraciju jer zaista postoje bitnije stvari na koje bi voljeli utrošiti svoje vrijeme i misli. Radilo se o odlasku na kavu s dragom nam osobom, igri s djecom ili odlaskom u teretanu, sve su to stvari koje bi nam trebali biti prioriteti.

Biste li vjerovali da nas jedan klik na pametnom telefonu dijeli od čistih podova i površina u vlastitom domu? Zvuči predobro da bi bilo istinito, ali stvarno je moguće, a u to se uvjerila i poznata youtuberica i poduzetnica – Ana Zibar, koja stoji iza poznatog brenda Ženski svijet. Naime, nedavno je za poklon dobila najboljeg saveznika bez kojeg trenutno ne može zamisliti svoju svakodnevnicu. Riječ je o Premium robotskom usisavaču – iRobot Roomba iz serije i7 koja je prepuna inovacija.

Kao i svaka zaposlena žena i majka, Ana puno vremena provodi radeći i čišćenje je onaj dio u danu koji joj oduzima slobodno vrijeme. Uz dvoje djece i kućnog ljubimca, Anin je dom uvijek spreman za čišćenje, što je i normalno i vjerojatno je to situacija u većini domova. Njezina obitelj i ona sama, veliki su zaljubljenici u životinje te osim što imaju svoje ljubimce, nerijetko vrijeme provode u prirodi šetajući i posjećujući one napuštene. Također, često i odlaze na putovanja i upravo tada kada nisu u svom domu, njihova Roomba očisti sve površine poda sama. Ana aktivira Roombu jednostavnom naredbom preko aplikacije, recimo iz automobila i kada se obitelj vrati u svoj dom, uživa u čistoći koju je njihov omiljeni iRobot omogućio.

Nedavno je kroz Anin dom prošlo mnogo gostiju jer je jedan od članova obitelji imao rođendan, ali ne bilo kakav već točnije – dječji rođendan, a svaki roditelj zna što to znači. Ana ističe kako je ona jedna od onih koja čisti stan prije i nakon gostiju i uvijek voli da je uredan. Uz pomoć svog snažnog saveznika Roombe, Ana sada može uživati čitajući knjigu na kauču, dok Roomba obavlja posao umjesto nje. Ono što je izrazito zanimljivo je da sada već i njezina djeca znaju kako upravljati Roombom i osim što je njihova dječja soba sada čista u trenu, djeci je to i svojevrsna zabava. Cijela obitelj uživa u Roombinim performansama, tako da ni supruga Bojana nije zaobišla. Osim što je usisala dječju sobu, spretno se pridružila Bojanu u kuhinji i savršeno obavila posao na kuhinjskom podu, odnosno pločicama.

Ana je osoba koja voli recenzije i kada je dobila od Bojana na poklon svoju Roombu, odmah ih je išla čitati. Najbolje i najviše ih je pronašla upravo kada je čitala o Roombi. 30 godina postojanja i kvalitete i preko 40 milijuna prodanih robotskih usisavača diljem svijeta, dokaz su izvrsnosti i superiornosti na tržištu. U svemu što radi i svemu čemu pristupa, Ana želi najbolje za svoju obitelj i sebe, a Roomba je definitivno ispunila sva njezina očekivanja i više od toga.

Inovativna tehnologija

Aninoj sreći nema kraja otkad je na poklon dobila svoju Roombu i7(i7158), koju od milja zove Roomica. Roombica joj je postala još draža kada je uvidjela sve prednosti svog novog kućnog pomoćnika. Smart Mapping tehnologija nešto je što Roombu i7(i7158) čini jedinstvenom. O čemu je točno riječ? Roomba pamti raspored Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Nebitno o kojoj se prostoriji radi, ova vrhunska tehnologija omogućava čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja. Nove i poboljšane dvojne gumene četke, također su vrlo bitan dio nove Roombe. Uz premium trofazni sustav čišćenja, upravo su one tajna njenog moćnog čišćenja. Ono u čemu će zasigurno uživati svaki vlasnik iRobota je kontrola s vlastitog pametnog telefona.

Usisavanje je prošlost

Kad bi Vam netko rekao da više nikada ne morate sami usisavati, kakva bi bila Vaša reakcija? Znamo kakva je bila Anina – ona je oduševljena! Doslovno je tom kućanskom poslu rekla zbogom i od trenutka kada je Roomba stigla u njezin dom, ona je zaboravila što znači – usisavati i održavati podove čistima jer to sve za nju sada radi vrhunski iRobot na tržistu.

Proljeće je na vratima i vrijeme je da što više svojih slobodnih trenutaka provedemo u prirodi, na svježem zraku i ne razmišljajući o usisavanju, a Ana itekako zna što joj je i dalje činiti kako bi mogla uživati sa svojom obitelji i ljubimcima. Jedan „klik“ iz najljepše šume ili iz automobila, dijeli je od besprijekorno čistih podova i svoje vrijeme, više nikada neće trošiti na dosadno usisavanje. Zvuči bajkovito, zar ne?

 

Iskoristite sada posebne popuste za kupovinu jednog od modela Roombe: Roomba 698 sada ima akcijsku cijenu od 1.799 kn (redovna cijena je 2.499 kn), Roomba i3(i3152) sada ima akcijsku cijenu od 2.899 kn (redovna cijena je 3.499 kn), Roomba j7158 sada ima akcijsku cijenu od 4.699 kn (redovna cijena je 5.699 kn), Roomba i7+(i7550) sada ima akcijsku cijenu od 5.399 kn (redovna cijena je 6.999 kn) te Roomba Combo 1138 sada ima akcijsku cijenu od 2.199 kn (redovna cijena je 2.899 kn).

Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot Hrvatska web trgovini, iRobot kiosk – Arena Centar ZagrebiRobot kiosk – City Center One Split te kod ovlaštenih prodavatelja: Sancta DomenicaLinksHarvey NormanEmmezetaBazzareKupi, Svijet Medija.

Akcija traje od 1.5. do 27.5.2022.