NATIVE

Samsung Galaxy Ekosustav – Dokaz da granice ne postoje


Tehnologija je revolucionirala svijet i naš svakodnevni život, a suvremeni i tehnološki napredak stvorili resurse zahvaljujući kojima korisnici imaju priliku izvući najviše iz svakog iskustva

Napretkom tehnologije i svijet rada postaje sve fleksibilniji i posao više ne podrazumijeva određenu lokaciju, već aktivnost koju uz pomoć odgovarajućih alata možemo obavljati gotovo bilo gdje i na više nego pojednostavljen način. Krenuli smo s pisaćim mašinama, prešli na računala i laptope, a sad je većinu našeg posla moguće odraditi i i preko pametnih telefona bez kojih je svakodnevica nezamisliva.

Danas, u obilju suvremene inovacije i širokoj ponudi na tržištu, sve više pažnje pridajemo onim sitnim detaljima i želimo savršene uređaje koji će pratiti naš ubrzani životni tempo. Osim povezivanja, očekujemo kvalitetu izrade, dobru kameru i niz performansi za slobodno vrijeme te pametnije i jednostavnije radne uvjete uz mogućnost obavljanja više zadataka istovremeno. Nekad bi se činilo da tražimo previše, ali doba u kojem multitasking postaje nezaobilazna vještina i ključ uspjeha,  najnoviji Samsung ekosustav pozicionira se na sam vrh kada govorimo o vrhunskom korisničkom iskustvu koje ujedno nudi produktivnost i zabavu bez granica u jednome.

Oni koji misle da je nemoguće objediniti rad i zabavu, nisu vidjeli novi Samsung Galaxy Z Fold3 5G koji predstavlja upravo to – savršeno rješenje za obavljanje više funkcija istovremeno i to s iznimnim performansama. Infinity Flex zaslon od 7,6 inča po prvi puta sa S Pen olovkom na preklopnom uređaju pruža osjećaj pisanja baš poput stvarnog, dok Flex način rada omogućava gledanje sadržaja i sudjelovanje u videopozivima bez upotrebe ruku.

Fleksibilnost i multitaskanje nije upitno kad ovaj moćni uređaj u isto vrijeme omogućava video poziv na prednjem zaslonu, dok na glavnom zaslonu vodi bilješke. Jasno je kako uređaji koji su služili samo za poziv ili poruku, danas predstavljaju kompleksni multimedijalni sustav koji multifunkcionalnim uređajima i dodacima poput pametnog sata ili slušalica našu privatnu i poslovnu svakodnevicu čine jednostavnijom, lakšom, zabavnijom i boljom.

Uređaj spojen s Galaxy Buds2 slušalicama koje su ujedno najlakše i najmanje dosad, pružit će novu dimenziju zvuka bilo da ih koristimo za zabavu ili poslovne razgovore i obveze u „hodu“. Opremljene dinamičkim dvosmjernim zvučnicima, pružaju oštar i jasan zvuk  bas nota, dok funkcija uklanjanja pozadinskog šuma Active Noise Cancellation smanjuje buku iz okoline i filtrira zvukove iz pozadine za još jasnije razgovore. Osim što su iz godine u godinu pametniji, Samsung uređaji svakom generacijom postaju i vizualno atraktivniji.

Pravi primjer funkcionalnosti i elegancije u jednome je Galaxy Z Flip3 5G koji stane u svaki džep. Najveća novost je redizajnirani, sada četiri puta veći prednji zaslon. Drugim riječima, od sada sve svoje poruke i notifikacije možemo lakše pročitati bez potrebe rasklapanja pametnog telefona, a zahvaljujući Quick Shot opciji snimanje fotografija i videozapisa moguće je u sklopljenom stanju.

Oba spomenuta uređaja – Galaxy Z Flip3 5G kao i Galaxy Z Fold3 5G donose obilje suvremenih inovacija. Izrađeni od najčvršćeg aluminija uz najjače Corning Gorilla Glass Victus staklo za zaštitu od ogrebotina i slučajnih padova, opremljeni su IPX8 razinom za potpunu otpornost na vodu.

Doživljaj je upotpunjen novim Samsung Galaxy Watch4 pametnim satom koji je sve samo ne klasičan sat. Dolazi s novim Wear OS operativnim sustavom koji omogućuje bolje povezivanje s Googleovim servisima i aplikacijama i uz još bolje performanse od svog prethodnika. Uz pregršt već poznatih aplikacija za praćenje koraka, otkucaja srca i disanja, Galaxy Watch4 dolazi i s posebnim senzorom koji prati stanje cijelog organizma.

U tome je poanta pametne tehnologije. Osim povezivanja, osmišljena je za poboljšanje naših života i iskustvo bez granica kakvo samo Samsung može pružiti.