NATIVE

Šoping groznica je stigla! Požurite po svoju Roombu!


Najveća šoping groznica godine je stigla! U predblagdanskom razdoblju, već tradicionalno četvrti petak u studenom rezerviran je za šoping „praznik“ – Crni  Petak. Još kada shvatimo da je blagdansko darivanje „iza ugla“, kako bi mogli ne voljeti Black Friday uz prilike koje nam donosi? U duhu šoping groznice, kao i svake godine, iRobot, vodeći svjetski proizvođač robota za kućnu uporabu, ponovo je izdvojio za vas najbolje robotske uređaje povodom Black Fridaya! Pogledajte ponudu i odaberite za sebe savršenog kućnog pomagača što prije jer količine su ograničene!

Roomba i7(i7150)

Roomba i7150 može se pohvaliti i Smart Mapping tehnologijom. Naime, ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Bez obzira radi li se o kuhinji, dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili čak prvom, drugom ili trećem katu omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja. Za čišćenje još većeg broja različitih površina Roomba i7150 predstavila je i poboljšane dvojne gumene četke. Uz premium trofazni sustav čišćenja, one su tajna njenog moćnog čišćenja.

Roomba Combo 1138

Roomba Combo je 2u1 robotski usisavač i perač podova. Umjesto vas usisava prašinu, prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova služeći se četkom u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uz zidove i iz kutova. Sustav pranja vlažnom krpom služi se tkaninom od mikrovlakana posebne rebraste teksture. Možete prilagoditi čišćenje uz pomoć tri načina pranja. Kad je podloga za mokro pranje skinuta uređaj samo usisava. Kad je podloga postavljena i tank je napunjen vodom uređaj može usisavati i prati glatke površine.

Braava jet m6134

Braava učinkovito čisti i pere podove u kući. Korisnik jednostavno instalira željenu tkaninu – bilo za mokro ili suho čišćenje – robotski stroj za pranje pruža sve ostalo. Brava jet m6 robotski čistač koristi iAdapt® 3.0 s vSLAM® tehnologijom i Smart Imprint ™ mapiranje kako bi dobila plan prostorija kuće, omogućujući korisniku da odabere područja koja želi očistiti i postavi raspored čišćenja. Početak čišćenja robotskim usisivačem može se pokrenuti putem aplikacije iRobot HOME ili pomoću gumba CLEAN.

Uz navedene artikle, povodom Black Friday-a, iRobot je za vas izdvojio i brojne druge uređaje poput: Roomba i1(i1152), Roomba j7(j7158), Roomba i7+(i7550), Bundle Roomba i7(i7156) & Braava jet m6134, Bundle Roomba i7+(i7558) & Braava jet m6138. Cijelu ponudu možete provjeriti u iRobotovom webshopu.

Požurite s kupovinom iRobot asortimana jer količine su ograničene! Kupite svog novog iRobot kućnog pomagača na iRobot prodajnim mjestima (iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu) te na webshopu (www.irobot.hr).