NATIVE

Više ne može zamisliti niti jedan svoj dan bez Roombe


Od kada je u njezin dom stigla Roomba, Ana Zibar ne skriva oduševljenje. Poznata youtuberica i poduzetnica, svakodnevno u svom domu koristi pomoć svog novog Premium robotskog usisavača – iRobot Roomba iz serije i7  u čije se karakteristike zaljubila na prvi pogled. Svaka zaposlena majka pa tako i Ana, kroz dan ima mnoštvo obaveza, a kada se u taj raspored pridodaju i četveronožni članovi obitelji – psić i mace, onda je Roomba obavezan dio svakog kućanstva i s tim se Ana – u potpunosti slaže.

Svatko tko ima ljubimce, zna koliko dlake mogu biti problem. One jednostavno lete posvuda i radi njih je bitno svakodnevno održavati dom čistim jer se u protivnom, zavuku i tamo gdje se najmanje nadamo. Po tom je pitanju Ana zaista perfekcionist, a kako bi sve blistalo – tu u pomoć priskače Roomba te životinjske dlake, drži pod kontrolom svakodnevno.

Od kolike joj je pomoći najbolje govori činjenica da sama puno više slobodnog vremena provodi neopterećena u prirodi, družeći se s obitelji i prijateljima jer svoju Roombu može „aktivirati“ uz pomoć pametnog telefona, gdje god se nalazila.

Nije bitno o kojoj prostoriji unutar doma je riječ, jer je tehnologija koja krasi Roombu toliko snažna i inovativna da omogućava čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.

Nakon što je Roomba uspješno položila test u njezinom domu nakon proljetnog čišćenja koje često svima zadaje glavobolje, upitali smo Anu što joj se najviše sviđa kod Roombe.

Koja ti se karakteristika Roombe najviše sviđa i zašto?

Najviše mi se sviđa što Roomba može čistiti dok me nema doma te se zaustaviti sa čišćenjem kada se vratim. Ta mogućnost mi je definitivno najdraža.

Osjećaš li da ti Roomba olakšava svakodnevno čišćenje?

Apsolutno! Uz 4 životinje u domu i još nas četveročlanu obitelj, Roomba je definitivni spas jer me spašava svakodnevnog držanja usisavača u rukama te gubitka vremena prilikom usisavanja, a uz sve nabrojene članove obitelji ima se što usisavati svaki dan, ovako sam u potpunosti pošteđena barem jednog kućanskog posla.

Što si mislila da će biti najveći Roombin izazov, a roomba je to svladala?

Iskreno – zaobilaženje zdjelica od životinja koje stoje na podu, kao i igračaka koje znaju biti po svugdje. Ali Roomba to profesionalno obilazi, a da pritom ne prolije vodu iz zdjelica i ne usisa igračke bez kojih djeca nikako ne bi htjela ostati.

 Koliko često pališ Roombu?

Svaki dan. I jednostavno više dan ne mogu zamisliti bez Roombe.

iRobot ima više od 30 godina robotičkog znanja i inovacija

a sada se može pohvaliti i s više od 40 milijuna kućnih robota prodanih diljem svijeta. Ponosni smo što smo prebacili ovu magičnu brojku iRobot proizvoda u domovima te još jednom dokazali kako smo lider u području robota za kućnu uporabu.

Proljeće je odavno pokucalo na vrata, dani su sve ljepši i duži, a to znači samo jedno – boravak u prirodi, igra, putovanja, sve ono što Ana istinski voli i sada sve to može raditi još više. Činjenica da fizički više nikada ne mora držati usisavač u ruci, neizmjerno je veseli. Kako je i sama rekla, usisavanje je sada kućanski posao koji je doslovce – otišao u zaborav i više se nikada neće s njim baviti niti biti odgovorna za njega. : ) Na njoj ili na nekom drugom članu obitelji je da samo uz pomoć aplikacije pokrene Roombu koja će nakon par klikova, sama odraditi vrhunski posao. Kakva ljepota!

Ako želite i vi ovog proljeća zaboraviti na čišćenje sada je idealna prilika za naručiti Roomba premijski usisavač po atraktivnoj cijeni. Nabavite Roombu i7(i7158) po akcijskoj cijeni od 3.999 kn, Roombu 694 po cijeni od 1.999 kn te 2u1 robotski usisavač i perač podova u jednom Roomba Combo 1138 po cijeni od 2.399 kn. Na akciji su još ostali određeni artikli od iRobot-a.

Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot web trgovini, iRobot kiosk – Arena Centar ZagrebiRobot kiosk – City Center One Split te kod sljedećih ovlaštenih prodavatelja:  Sancta DomenicaLinksEmmezeta, Harvey NormanElipsoeKupiBazzarChipoteka. Akcija traje do kraja travnja ili do isteka zaliha. Za više informacija možete i nazvati na 01/5619 242 ili poslati email na info@irobot.hr.