NATIVE

Više ne može zamisliti niti jedan svoj dan bez Roombe


Ana Zibar otkriva zašto je to tako

Od kada je u njezin dom stigla Roomba, Ana Zibar ne skriva oduševljenje. Poznata youtuberica i poduzetnica, svakodnevno u svom domu koristi pomoć svog novog Premium robotskog usisavača – iRobot Roomba iz serije i7  u čije se karakteristike zaljubila na prvi pogled. Svaka zaposlena majka pa tako i Ana, kroz dan ima mnoštvo obaveza, a kada se u taj raspored pridodaju i četveronožni članovi obitelji – psić i mace, onda je Roomba obavezan dio svakog kućanstva i s tim se Ana – u potpunosti slaže.

Svatko tko ima ljubimce, zna koliko dlake mogu biti problem. One jednostavno lete posvuda i radi njih je bitno svakodnevno održavati dom čistim jer se u protivnom, zavuku i tamo gdje se najmanje nadamo. Po tom je pitanju Ana zaista perfekcionist, a kako bi sve blistalo – tu u pomoć priskače Roomba te životinjske dlake, drži pod kontrolom svakodnevno.

Od kolike joj je pomoći najbolje govori činjenica da sama puno više slobodnog vremena provodi neopterećena u prirodi, družeći se s obitelji i prijateljima jer svoju Roombu može „aktivirati“ uz pomoć pametnog telefona, gdje god se nalazila.

Nije bitno o kojoj prostoriji unutar doma je riječ, jer je tehnologija koja krasi Roombu toliko snažna i inovativna da omogućava čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.

Nakon što je Roomba uspješno položila test u njezinom domu nakon proljetnog čišćenja koje često svima zadaje glavobolje, upitali smo Anu što joj se najviše sviđa kod Roombe.

Koja ti se karakteristika Roombe najviše sviđa i zašto?

Najviše mi se sviđa što Roomba može čistiti dok me nema doma te se zaustaviti sa čišćenjem kada se vratim. Ta mogućnost mi je definitivno najdraža.

Osjećaš li da ti Roomba olakšava svakodnevno čišćenje?

Apsolutno! Uz 4 životinje u domu i još nas četveročlanu obitelj, Roomba je definitivni spas jer me spašava svakodnevnog držanja usisavača u rukama te gubitka vremena prilikom usisavanja, a uz sve nabrojene članove obitelji ima se što usisavati svaki dan, ovako sam u potpunosti pošteđena barem jednog kućanskog posla.

Što si mislila da će biti najveći Roombin izazov, a roomba je to svladala?

Iskreno – zaobilaženje zdjelica od životinja koje stoje na podu, kao i igračaka koje znaju biti po svugdje. Ali Roomba to profesionalno obilazi, a da pritom ne prolije vodu iz zdjelica i ne usisa igračke bez kojih djeca nikako ne bi htjela ostati.

 Koliko često pališ Roombu?

Svaki dan. I jednostavno više dan ne mogu zamisliti bez Roombe.

iRobot ima više od 30 godina robotičkog znanja i inovacija

a sada se može pohvaliti i s više od 40 milijuna kućnih robota prodanih diljem svijeta. Ponosni smo što smo prebacili ovu magičnu brojku iRobot proizvoda u domovima te još jednom dokazali kako smo lider u području robota za kućnu uporabu.

Proljeće je odavno pokucalo na vrata, dani su sve ljepši i duži, a to znači samo jedno – boravak u prirodi, igra, putovanja, sve ono što Ana istinski voli i sada sve to može raditi još više. Činjenica da fizički više nikada ne mora držati usisavač u ruci, neizmjerno je veseli. Kako je i sama rekla, usisavanje je sada kućanski posao koji je doslovce – otišao u zaborav i više se nikada neće s njim baviti niti biti odgovorna za njega. : ) Na njoj ili na nekom drugom članu obitelji je da samo uz pomoć aplikacije pokrene Roombu koja će nakon par klikova, sama odraditi vrhunski posao. Kakva ljepota!

Iskoristite sada posebne popuste za kupovinu jednog od modela Roombe. Roomba 698 sada ima akcijsku cijenu od 1.749 kn (Najniža cijena u poslednjih 30 dana: 1.749 kn), Roomba i3(i3158) sada ima akcijsku cijenu od 2.899 kn (Najniža cijena u poslednjih 30 dana: 3.499 kn), kn), Roomba j7158 sada ima akcijsku cijenu od 4.599 kn (Najniža cijena u poslednjih 30 dana: 4.699 kn), kn), Roomba i7+(i7550) sada ima akcijsku cijenu od 5.399 kn (Najniža cijena u poslednjih 30 dana: 5.399 kn) te Roomba Combo 1138 sada ima akcijsku cijenu od 2.199 kn (Najniža cijena u poslednjih 30 dana: 2.199 kn).

Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot Hrvatska web trgovini, iRobot kiosk – Arena Centar ZagrebiRobot kiosk – City Center One Split te kod ovlaštenih prodavatelja: Sancta DomenicaLinksElipsoHarvey NormanEmmezetaBazzareKupi.

Istaknute cijene su preporučene maloprodajne cijene, dok stvarne cijene mogu biti različite ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.