NATIVE

Znate li što sve trebate provjeriti i pripremiti prije polaska na putovanje? 


Dočekali smo i ljetnu sezonu koja donosi neopterećenost i uživanje, a pojavom toplijih dana, sve više vremena provodimo na putovanjima i cesti. Ljetni period godine svima nam nekako laganije pada, a uz malo sreće, dan nam mogu pokvariti samo velike vrućine ili gužve na putu prema destinaciji za godišnji. Većina nas je pri samom polasku na put u euforiji i mislima već daleko na plaži pa se često desi da zaboravimo one neke bitne stvari. Upravo zbog toga, pripremili smo vam popis stvari koje trebate provjeriti prije polaska na put, kako bi putovanje proteklo u miru i uživanju.

Ispravnost automobila i pun spremnik goriva

Rutu puta, stanje prometa ili eventualne gužve na naplatnim postajama ćemo provjeriti, no stvari poput stanja guma, tekućine ili ulja ponekad ostanu negdje po strani. Ukoliko prije putovanja punite spremnik goriva, to je idealna prilika kako biste provjerili i ove dodatne stavke i pripremili vozilo za ljetne uvjete vožnje. U slučaju da i taj dio zaboravite ili se za punjenje automobila gorivom odlučite za vrijeme putovanja, dobro je znati kako vas na putu prema odredištu prati 592 prodajna mjesta Petrol i Crodux benzinskih postaja. Točnije, 202 u Hrvatskoj, 318 u Sloveniji, 15 u Srbiji, 15 u Crnoj Gori i 42 u Bosni i Hercegovini čime je vaš put osiguran u kojem god pravcu krenuli. Nedavno povezivanje ova dva snažna brenda u Hrvatskoj, osim što osigurava najveću moguću dostupnost, nudi i niz drugih benefita koje možete iskoristiti u toku putovanja jer je na više od 200 zajedničkih lokacija spojeno najbolje iz ponude Petrola i Croduxa.

Za dodatno olakšavanje i maksimalno korisničko iskustvo, benzinski servisi Crodux postupno se prenose u Petrolov poslovni sustav što znači da se već sada možete zaustaviti na odabranim Croduxovim benzinskim servisima i natočiti gorivo Q Max, skupljati Zlatne bodove i plaćati sivom poslovnom karticom Petrol.

Odmor prije i za vrijeme puta 

Na svako putovanje automobilom krenite odmorni. Visoke ljetne temperature i potencijalne gužve i kolone, okidači su koji dodatno umaraju i oduzimaju energiju te nerijetko mogu biti razlozi nesreća na cestama. Ako se i ne zateknete u nekoj velikoj koloni, dobro će vam doći povremena pauza jer umorni vozači lakše gube koncentraciju, stoga ne valja preskakati odmor. Istina je i da malo tko to radi, jer nema slađe nego stati na brzinsku kavu. Ponuda koja je veselila posjetitelje Croduxa ostaje nepromjenjiva pa ćete i dalje u pauzama od puta moći uživati u svemu što je nudio, bez obzira radi li se o trgovačkoj robi ili nizu barova i restorana na pojedinim lokacijama koje volite posjetiti prilikom puta. Stali na Crodux ili Petrol, pronaći ćete zajedničke marketinške akcije i promocije, a Croduxovom poslovnom karticom možete plaćati i na Petrolovim benzinskim servisima.

Osvježenje i energija

Sigurni smo kako je svima dobro poznata situacija kad nakon samo pola sata vožnje krene glad, žeđ, a vi ste u silnoj brzini zaboravili pripremiti nešto za prigristi i popiti. U takvim situacijama svoje osvježenje za ostatak putovanja možete potražiti na čak 93 Croduxova 109 Petrolovih benzinskih servisa diljem Hrvatske, čije su trgovine itekako dobro opskrbljene, nudeći široku paletu proizvoda. Putem do svojih omiljenih ljetnih destinacija možete se odmoriti od vožnje i počastiti sendvičem, kavom ili sokom kako bi siti i zadovoljni stigli do odredišta.

Organizacija je često, ako ne i uvijek pola posla, a ukoliko nešto od navedenog zaboravite prije samog polaska sigurno je kako ste na putu uvijek dobro došli u najbolje od Petrola i Croduxa.