tportal.hr
Go Green!

Webinar: Što kažu stručnjaci glede održivosti i borbe protiv klimatskih promjena?

Znamo da se klimatske promjene događaju rastućom brzinom te da su uzrokovane upravo našim postupcima. Zemljina atmosfera sve više se zagrijava što uzrokuje promjenu klime i okoliša brže nego što se divlje životinje ili ljudi mogu prilagoditi. Od otapanja arktičkog leda, produženih toplinskih valova, podizanja razine mora, do siromaštva i izumiranja divljih životinja; stvari će biti gore ako ništa ne učinimo. Imamo znanje i tehnologiju za smanjenje utjecaja na klimu i ublažavanje pritisaka na najugroženija mjesta na svijetu, samo se trebamo pokrenuti.

Globalni webinar

The Marketing Society organizira svjetski webinar kojem se mogu pridružiti svi koji žele biti up-to-date s promjenama u svijetu zelenih inovacija i pronaći rješenja. Današnji potrošači ekološki su osvješteniji i zahtijevaju sve veću angažiranost globalnih kompanija u održivom razvoju industrije. Također će se osvrnuti na deset preporuka u COP26 izvješću o klimatskim promjenama i zdravlju, gdje se predlaže vladama i donositeljima politika niz prioritetnih akcija od strane globalne zdravstvene zajednice, pozivajući ih da hitno djeluju na trenutnu klimatsku i zdravstvenu krizu.

Pridružite se!

Možete i vi sudjelovati u srijedu, 27. listopada u 14:00h ako vas zanima konferencija najboljih svjetskih stručnjaka koji će raspravljati o vlastitim perspektivama glede klimatskih promjena i ostalih faktora koji utječu na razvitak poslovanja i održavanja okoliša!