NATIVE

Nova Samsung A serija nam donosi naiščekivaniju novu sezonu hit glazbenog podcasta. Vežite se jer POP STOP sezona 2. upravo polijeće

Sadržaj omogućuje

Naš poznati voditelj otkrio je nepoznate detalje o životu mlade pjevačice čiji je glas osvojio srce nacije. Provjerite o čemu se radi!

Kucnuo je i taj čas, trenutak kad objavljujemo prvu epizodu druge sezone serijala u kojem ste prošle godine beskrajno uživali. PopStop, pogađate. Kako se i dalje nalazimo u izvanrednim životnim okolnostima nove normalnosti, tijekom snimanja ekipa se pridržava svih epidemioloških mjera, a kako bismo dodatno zaštitili zdravlje svih protagonista, podvrgavaju se i testiranju netom prije snimanja. Sad kad smo to riješili, vrijeme je da se bacimo na posao.

Dorijan Klarić, naš poznati novinar i voditelj, ovom je prilikom uskočio u auto mlade pjevačice koja je naciju oduševila svojim vokalnim sposobnosti. Pa tako, Zsa Zsa, tijekom svoje uobičajene vožnje kroz grad susreće Doriana dok on čeka tramvaj na Zrinjevcu i odluči ga povesti do centra grada.

Saznajte više

Kreće nova sezona showa koji vas je oduševio! Provjerite koga simpatični voditelj ugošćuje ove sezone

Prošla je godina, kao što svi to jako dobro znamo, bila iznimno zahtjevna na mnogim poljima. Životi su nam se okrenuli naglavačke doslovno preko noći, suočili smo se s izazovima kakvi su čovječanstvu dosad bili nepoznati pa čak i teško zamislivi, ostali smo bez mnogih izvora radosti. Mnogih, no ne i svih.

Kao i u mnogim drugim segmentima nove normalnosti koju smo krenuli živjeti, internet se i na ovom području pokazao ključnim faktorom preživljavanja u kakvom-takvom prividu stvarnosti koju smo živjeli doprije, gotovo na datum, godinu dana. A postoji li na internetu nešto zabavnije od light zabave koja nam skreće misli s tmurne svakidašnjice? Vi ste nam to, svojim klikovima i pregledima, zasigurno potvrdili.

Saznajte više