NATIVE

Naš poznati voditelj otkrio je nepoznate detalje o životu mlade pjevačice čiji je glas osvojio srce nacije. Provjerite o čemu se radi!

Kucnuo je i taj čas, trenutak kad objavljujemo prvu epizodu druge sezone serijala u kojem ste prošle godine beskrajno uživali. PopStop, pogađate. Kako se i dalje nalazimo u izvanrednim životnim okolnostima nove normalnosti, tijekom snimanja ekipa se pridržava svih epidemioloških mjera, a kako bismo dodatno zaštitili zdravlje svih protagonista, podvrgavaju se i testiranju netom prije snimanja.

Sad kad smo to riješili, vrijeme je da se bacimo na posao. Dorijan Klarić, naš poznati novinar i voditelj, ovom je prilikom uskočio u auto mlade pjevačice koja je naciju oduševila svojim vokalnim sposobnosti.

A kako se čini, u jednakoj će nas mjeri oduševiti i novi Samsung Galaxy telefoni iz serije A - konkretno, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A52 5G i Samsung Galaxy A72. Riječ je, naime, o telefonima koji osvajaju svojim omjerom pristupačnosti i kvalitete, ponajviše se ističući zavidnim karakteristikama kamere.

Zsa Zsa Dorijanu, osim svojih zavidnih vozačkih vještina, je demonstrira kako tijekom gradske vožnje, pridržavajući se pravila sigurnosti u prometu, svezati rep bez držanja volana. „Četiri žmige… Ovako ti to cure rade u prometu… Bam bam bam… ide ide…“, kroz smijeh će. No, tu nije kraj njenim tajnim talentima. S obzirom na to da barem polovicu svog vremena provodi na putu, Zsa Zsa je bila primorana izbrusiti čitav set beauty rutina za on the go.

Velika većina nas se možda još uvijek oporavlja od posljedica uskršnje trpeze, ali oni najhrabriji među nama ne poznaju vremenska ograničenja kad je u pitanju uživanje u tradicionalnim delicijama s uskršnjeg stola. Zsa Zsa je, sudeći prema iznenađenju koje je priredila Dorijanu, jedna od njih. U jednom je trenutku, naime, niotkuda izvukla posudice sa šunkom, lukom, jajima i francuskom nakon čega kreće veselo tucanje. Zsa Zsa usput Dorijanu otkriva svoj omiljeni snack koji će većini nas možda zvučati pomalo neobično - češnjak i papar na tostu, a zbog tog se svog izbora i dan-danas pita kako nije imala dečka u srednjoj školi…

Dorijan pak nju, s druge strane, iznenađuje novim Samsung telefonom koji će joj itekako dobro poslužiti tijekom dugačkih vožnji s obzirom na to da mu je baterija gotovo neuništiva – uz normalno trošenje trebala bi izdržati čak dva puna dana prije no što joj zatreba nova runda na punjaču.

Avantura naših protagonista se nastavlja u zabavnom tonu pa je Zsa Zsa, tako, simpatičnom voditelju ispričala da je naučila tijekom božićnih praznika, lekciju staru kao i čovječanstvo samo – nemoj se rugati drugima jer bi ti se moglo obiti o čelo poput bumeranga. „Jadni ljudi koji će imati koronu za Božić i neće osjećati miris kolača“, posprdno se šalila. „I, eto ti na… Tko se razbolio od korone za Božić!“, smije se vlastitoj kletvi.

Dolazi vrijeme za gosta iznenađenja. Ovaj put je to Hiljson Mandela u čijem društvu naš raspjevani dvojac nastavlja pjevanje uz spuštene prozore. Hiljson, kao i svaki drugi dobar prijatelj, Dorijanu otkriva neugodne tajne o svojoj frendici. „Nije ona tak dobra cura kak svi misle“, smije se, „ona je još bolja cura nego svi misle! Uvijek je simpatična i dobra“, iskreno će. Zsa Zsa pak otkriva kako se Hiljson usudi pokazat emociju, što joj se osobito kod njega sviđa, te da ju često inspirira svojim pričama.

Još jedan fun fact vezan uz Zsa Zsinu vožnju? Žena u životu nije opsovala za volanom! Ali nije ju ni to spasilo od katastrofalnih nastupa, kako kaže. Ima taj jedan božićni koncert koji joj se osobito urezao u pamćenje, ali o čemu se točno radi, za čime žali te od kojeg se poznatog svjetskog pjevača drznula krast ćete ipak morati provjeriti u videu.