NATIVE

Kreće nova sezona showa koji vas je oduševio! Provjerite koga simpatični voditelj ugošćuje ove sezone

Prošla je godina, kao što svi to jako dobro znamo, bila iznimno zahtjevna na mnogim poljima. Životi su nam se okrenuli naglavačke doslovno preko noći, suočili smo se s izazovima kakvi su čovječanstvu dosad bili nepoznati pa čak i teško zamislivi, ostali smo bez mnogih izvora radosti. Mnogih, no ne i svih.

Kao i u mnogim drugim segmentima nove normalnosti koju smo krenuli živjeti, internet se i na ovom području pokazao ključnim faktorom preživljavanja u kakvom-takvom prividu stvarnosti koju smo živjeli doprije, gotovo na datum, godinu dana. A postoji li na internetu nešto zabavnije od light zabave koja nam skreće misli s tmurne svakidašnjice? Vi ste nam to, svojim klikovima i pregledima, zasigurno potvrdili.

Govorimo, dakako, o PopStopu – video serijalu Dorijana Klarića koji je realizirao u suradnji s Tportalom. Tako smo iz epizode u epizodu pratili dogodovštine jednog zakletog nevozača primoranog na milost i nemilost slučajnih prolaznika. Kako se pokazalo u ovom slučaju, bile su to dogodovštine koje su vas itekako zabavile. Zamolili smo Klarića da se prisjeti detalja iz prošlog laufa.

Kako je to bilo u prvoj sezoni

Prve epizode naučile su nas strpljenju i spremnosti na improvizaciju“, priča nam Dorijan. „Rijetko se što na glazbenoj sceni, a pogotovo u pandemiji, odvije onako kako planirate. Zato je važno biti spontan, opušten i 'u dobro' s gostom, kojem voziti, pjevati, valjati fore te iz džepa vaditi tople ljudske priče nije baš lagan zadatak.“ Bilo je super, nastavlja simpatični voditelj. Snimali su različite karaktere i suprotne glazbene senzibilitete, ali svi oni u toj vožnji postaju odlični sugovornici ponosni na svoj rad i spremni na neočekivano.

„Svaki gost ima svoju priču i atmosferu koju donosi. S Matijom Cvekom smo snimali po nevjerojatnoj bljuzgi i hladnoći, stvarno je bio heroj, još s tim svojim visokim pjevanjem“, prisjeća se Dorijan kroz smijeh. „Za Vojka smo išli u Split, žena mu je zaključala stan i otišla spavati pa mi nije mogao ispuniti želju i - presvući majicu. Taj dan s Vojkom je bio baš nadrealan i nezaboravan“, dodaje.

Vrijeme je za nove avanture

Upravo smo stoga, zbog vaše potrebe da nastavite uživati u ovom tipu sadržaja i Dorijanove spremnosti da nastavi svoju autostopersku karijeru, odlučili nastaviti priču. Ovom nas je prilikom u projektu podržao Samsung inzistirajući na tome da pred kameru dovedemo moćne ženske glasove koje su svojim vokalnim sposobnostima osvojile srce nacije. „U iduće tri epizode vozimo se s tri mlade i talentirane dame koje, unatoč različitim glazbenim stilovima, povezuje uspjeh, odnosno, činjenica da su u nekim čudnim medijskim vremenima pronašle svoju publiku“, najavljuje Dorijan.

„To su Zsa Zsa, Mia Dimšić i Domenica, kako bi neki rekli, 'svježa krv' domaće glazbene scene. Imamo goste iznenađenja, javnosti dosad nepoznate detalje iz života mladih zvijezda, akustične izvedbe... Čast mi je, ali i izazov, među ostalim, jer će Pop Stop konačno pogledati i Tonči Huljić. Uštimavanje i upjevavanje na najjače!“

A ništa od zabave koju vam najavljujemo ne bi bilo moguće bez partnera koji odlučio podržati Dorijanove najnovije glazbene avanture. Tako će, osim naših uvaženih glazbenih gošća, centralnu mjestu u novoj sezoni PopStopa igrati nevjerojatni pametni telefoni iz nove A serije Samsung Galaxy uređaja - konkretno, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A52 5G i Samsung Galaxy A72 telefoni. Riječ je o nizu uređaja koji se od ostatka tržišta izdvajaju zahvaljujući zavidnoj kombinaciji omjera kvalitete i cijene. Svi su oni, naime, opremljeni moćnim kamerama uz koje ćete zasigurno zabilježiti sve one trenutke u životu koji su vrijedni pamćenja i to u neviđenoj rezoluciji!

A ne morate brinuti niti oko toga da će vas vaš vjerni suputnik izdati negdje usput. Telefoni iz nove A serije opremljeni su brutalnim baterijama gotovo maratonske izdržljivosti – neovisno o modelu za koji se odlučite. Izbor je, srećom, dovoljno širok da unutar nove serije svatko od nas pronađe idealnu opciju prilagođenu upravo našim vlastitim potrebama. Stoga, dok čekamo što će nam Dorijan i njegove gošće priuštiti ove sezone, pametno iskoristimo vrijeme i prođirajmo genijalnom ponudom novih Samsung Galaxy telefona!