NATIVE

Poznato voditeljsko lice vraća se na male ekrane kroz potpuno novi format u kojem će vas iz tjedna u tjedan voziti kroz nepoznati život naših najvećih zvijezda.

MATIJA CVEK OTKRIO JE TAJNU SVOG NAJNOVIJEG HITA I USPUT SE RASPRIČAO O TOME ZAŠTO VIŠE VOLI ŽIVU PUBLIKU OD STUDIJA

U ovoj epizodi Dorijan nalijeće na Matiju Cveka koji je zapeo u gradskoj gužvi. Dok čekaju - obučeni u ljetne košuljice s detaljima plaže, sunca i ljeta te neizostavnim dodatkom sunčanih naočala - zapjevaju Matijinu pjesmu „Plaža“ te „Drama“ - inače jednu od Matijinih najdražih pjesama, a sve s ciljem da ubiju vrijeme u gužvi.

Možda to niste znali, ali Matijin glas doseže visoke razine tenora pa ga Dorijan zato proziva hrvatskom Mariah Carey. Nastavljaju čekanje uz pjevanje Matijinih najpoznatijih hit pjesama, a od muke se hvataju čak i knjiga. Ali sve se to mijenja kad nenajavljeno u auto upada Eni Jurišić.

Saznajte više

NAJPOZNATIJI SPLITSKI REPER OTKRIVA ZAŠTO MU NIJE BILO SUĐENO DA PIŠE PJESME ZA NAŠE PJEVAČICE

Dorijan Klarić, inače rođeni Dalmatinac, uspio je gotovo nemoguće. Izgubio se usred dalmatinske metropole, a pomoć mu je pristigla iz najneočekivanijeg smjera. Našeg je autostopera, niti manje niti više, pokupio glasoviti splitski reper Vojko V., ali ne bez uvjeta.

„Za koga navijaš“, ispalio je Vojko kao iz topa.

„Nk Radnik, Radnik, Radnik“, replicira zbunjeno simpatični voditelj

„Ako je Radnik, brate, onda mi te ža', kroz smijeh će reper.

Saznajte više

POZNATA HRVATSKA KANTAUTORICA U NOVOJ NAM EPIZODI OTKRIVA NEPOZNATE DETALJE O SVOJOJ KARIJERI, ALI I KAKO USPJETI ODRŽATI VEZU S KOLEGOM GLAZBENIKOM

Svi znamo da su kvarovi na autu, osobito kad je riječ o gradskoj vožnji, noćna mora svakoga tko je ikad sjeo za volan. No, da nekad ne mora sve biti crno koliko se to možda naprvu čini pokazala nam je priča koja slijedi.

Jer, upravo se ovaj tip noćne more dogodio našoj mladoj kantautorici Niki Turković koju je njen limeni ljubimac mučki izdao u najgorem trenutku. I dok je ona u očaju okretala svaki broj koji je imala u telefonu, u pomoć joj nenadano stiže Dorijan Klarić. Združeni u nesreći u pomoć zovu Nikinu sestru Chiaru koja ih glatko odbija „A šta radiš važnije od ovog“, pita ju šokirano naš poznati voditelj na što mu Nika nehajno kroz polušalu odgovara da joj sestra vjerojatno ima život.

Saznajte više

Poznati TV voditelj ugostio je u svom novom showu poznatog splitskog pjevača s kojim je zapjevao njegove najveće hitove, ali i otvorio nekoliko ozbiljnih tema!

Naš poznati televizijski novinar s dugogodišnjim iskustvom u pokrivanju scenskih događaja konačno kreće sa svojim novim i dugo očekivanim projektom – PopStop. Inspiriran američkom inačicom svog simpatičnog britanskog kolege komičara odlučio je provjeriti kako će se domaće zvijezde snaći u kod nas dosad neviđenoj formi razgovora. Prvi je na redu splitski pjevač i vrsni kuhar Luka Nižetić.

Priča prve epizode Klarićevog PopStopa, showa koji ove sezone nastaje u suradnji sa Senstaion Bubble Teajem, kreće scenom u kojoj Luka nalijeće na Dorijana, inače zakletog nevozača, koji dignutog palca traži prijevoz.

Saznajte više

Ovih dana kreće serijal koji donosi nepoznata lica naših najpoznatijih estradnjaka.

Provjerite o čemu je riječ i zašto se Pop Stop ne propušta!

Ime Dorijana Klarića dobro je poznato ljudima koji prate domaću zvjezdanu scenu. Ipak je riječ o novinaru koji je godinama kroz prizme različitih medija i formata pratio trendove na hrvatskoj glazbenoj, kulturnoj i lifestyle sceni, a sad se na ekrane vraća u sasvim drugačijem stilu.

Ovih je dana, naime, krenuo snimati novi video-serijal – Pop Stop – u kojem ćemo u slijedu od pet epizoda imati prilike pratiti kako se naši svima znani estradnjaci snalaze za volanom dok u društvu poznatog šibenskog voditelja izvode svoje najveće uspješnice. Serijal nastaje zahvaljujući podršci Sensation Bubble Tea.

Saznajte više