NATIVE

Matija Cvek otkrio je tajnu svog najnovijeg hita i usput se raspričao o tome zašto više voli živu publiku od studija

U ovoj epizodi Dorijan nalijeće na Matiju Cveka koji je zapeo u gradskoj gužvi. Dok čekaju - obučeni u ljetne košuljice s detaljima plaže, sunca i ljeta te neizostavnim dodatkom sunčanih naočala - zapjevaju Matijinu pjesmu „Plaža“ te „Drama“ - inače jednu od Matijinih najdražih pjesama, a sve s ciljem da ubiju vrijeme u gužvi.

Možda to niste znali, ali Matijin glas doseže visoke razine tenora pa ga Dorijan zato proziva hrvatskom Mariah Carey. Nastavljaju čekanje uz pjevanje Matijinih najpoznatijih hit pjesama, a od muke se hvataju čak i knjiga. Ali sve se to mijenja kad nenajavljeno u auto upada Eni Jurišić. Prilikom vožnje s njima otkriva detalje kako su se ona i Matija upoznali i kako je njihovo dugoročno prijateljstvo imalo zaista lude i posebne trenutke. Uz pjevanje pjesme „Praviš me ludim“ i smijeh, Eni se oprašta od dečki.

Matija u nastavku Dorijanu otkriva zašto pjesma „Blizu“ u zagradama ima broj 69. Znamo što ste pomislili prvo, ali ovih 69 zaista nema ni najmanje veze s popularnom seksualnom pozom. Radi se o tome da su Matija i Mislav, s kojim je radio na pjesmi, nevjerojatno dugo tražili pravi temo i na kraju je ispalo da je 69 onaj idealni. Ima taj vibe. I na tome je ostalo. Isto tako otkriva da mu je draža pozornica od studija jer je čovjek od gaža.

Dorijan zatim traži Matiju iskreno mišljenje vezano za džingl koji je osmislio za Sensation Bubble Tea. „I likeeee it. Simple, catchy i dovoljno interesantno da želiš čut ponovno. Dobre rime, dobre rime. Good job, man!“

Dorijan nazdravi gutljajem ovog senzacionalnog pića.

S playliste kreću Matijine „Visine“ pa usput voditelju otkriva da je njegov najveći hit nastao doma na kauču i da su je dvije godine prije nego što je dobila svoje studijsko izdanje testirali pred live publikom. Ekipa je super reagirala i pjesma se brzo uhvatila. Dečki u pjesmu iznenada ubacuju dijelove Gagine Oscarom nagrađene pjesme „Shallow“ uz komentar da je poznata amerika pjevačica zasigurno pokrala našeg protagonista. „Ne vjerujem da je baš išla tražit u tražilici Matija Cvek“, kroz smijeh će Matija.

Ovo čekanje u parkingu završavaju pitanjem zašto je dobro biti Matija Cvek? Ali i pjevanjem pjesme „Praviš me ludim“.„Zato što ustvari živiš svoj hobi, poziv, strast. Dakle nemam taj problem da moram ić na posao, ili nešto radit. Užasno mi se to ne da. Tak da je to možda moja najveća dobit i sreća jer apsolutno uživam u cijelom procesu tog odrastanja. Ako dođe do trenutka da će mi glava bit ispod vode, onda ćemo razmislit o prebacivanju na nešto drugo“.

Prilog je snimljen prije nego što je na snagu stupio posljednji val dodatno pooštrenih epidemioloških mjera. Svi sudionici projekta podvrgnuti su testiranju netom prije snimanja.

Provjerite o čemu je riječ i zašto se Pop Stop ne propušta!

Poznati tv voditelj ugostio je u svom novom showu poznatog splitskog pjevača

Poznata hrvatska kantautorica u novoj nam epizodi otkriva nepoznate detalje o svojoj karijeri

Najpoznatiji splitski reper otkriva zašto mu nije bilo suđeno da piše pjesme za naše pjevačice