irobot
circle

Premium robotski usisavači iRobot čiste dom prema vašim željama i uputama

Kao lider na tržištu, iRobot već 30 godina uveseljava i olakšava kućanske poslove diljem svijeta uz pomoć najnaprednije tehnologije, pružajući korisnicima osjećaj slobode koji je sve važniji u današnjem užurbanom i stresnom načinu života.

Ana Zibar

U skupinu zaposlenih ljudi ubraja se i Ana Zibar, poznata youtuberica i poduzetnica koja stoji iza poznatog branda Ženski Svijet. Osim uspješne karijere, Ana je ostvarena i u privatnom području gdje svaki svoj slobodni trenutak provodi u društvu svoje obitelji i najbližih.

Upravo zbog gustog rasporeda i svih obaveza iRobot je idealan pomoćnik koji uskače u njezinu svakodnevnicu kako bi joj poklonio ono najvažnije – više slobodnog vremena za stvari i osobe koje voli. U ovom serijalu pratimo Anina iskustva, dogodovštine, recenzije i suživot s Roombom.

Krenite s nama zajedno u avanturu!

I KAD STE KILOMETRIMA DALEKO, IROBOT ČISTI UMJESTO VAS – POGLEDAJTE KAKO TO RADI ANA ZIBAR

Počeli su godišnji odmori i odlasci na more. Većini najdraže godišnje doba – ljeto, opuštanje i uživanje u moru i suncu. Vrijeme u godini koje svi željno iščekuju kako bi otputovali i udaljili se od užurbane svakodnevice i tempa koji itekako troši energiju.

Na ljetovanje iz snova, sprema se i poznata youtuberica i poduzetnica te vlasnica brenda Ženski svijet – Ana Zibar i njezina obitelj. Pripreme za more su zapravo one slatke brige pa se tada i nije teško spakirati, ali ono što ponekad zadaje glavobolju je pospremanje doma, upravo zato kako bi nas isti, dočekao uredan i čist kad se vratimo s puta. Ana već jedan duži period ne skriva svoje oduševljenje svojom Roombom koja je njezin glavni saveznik kada su u pitanju besprijekorno čisti podovi. Kako je Ana i velika zaljubljenica u životinje, tako i kod kuće ima psića i mace, koji često za sobom ostave nered ili dlake, ali tada u pomoć pristiže premium robotski usisavač bez kojega obitelj Zibar više ne može zamisliti svoje čišćenje.Odlazak na more često znači i odlazak kilometrima daleko od svog doma, a upravo će i obitelj Zibar ljetovati kilometrima daleko od svog zagrebačkog stana. I bez obzira na to, njihovi će podovi i tada blistati. Kako? Odgovor se krije u tome što svoju Roombu u svega par klikova preko pametnog telefona možete pokrenuti i zadati joj posla, a ona će ga briljantno obaviti.To je jedna od najvećih vrlina iRobota – on čisti i kad vas nema i gdje god se vi nalazili i upravo zato, Ana ne brine, ni najmanje. Dok ona bude zasluženo ležala na plaži, ispijala kavu ili čitala knjigu pod palmom, moći će pokrenuti svoju miljenicu Roombu i ona ju neće iznevjeriti, a pri povratku u Zagreb, obitelj Zibar će ući u potpuno čist dom. Kako olakšanje zar ne?Nije ni čudo što je iRobot već 30 godina lider na tržištu i što već isto toliko dugo u domovima diljem svijeta uveseljava brojne obitelji te im osim čistih podova, skraćuje vrijeme čišćenja i produžuje vrijeme druženja ili bilo koje druge kvalitetne aktivnosti.

Ljeto je vrijeme zabave, opuštanja, druženja i bivanja bez stresa, a saveznik poput Roombe, idealan je za svako domaćinstvo. Njezine performanse kao što su snažan usis, senzor prepoznavanja i detaljnijeg čišćenja, vrhunska iRobot aplikacija za čišćenje, određivanje vremena i prostora čišćenja, nezamjenjive su i u današnje vrijeme kada svi negdje žurimo – neprocjenjive. Anu će svakako dočekati blistavi podovi kada se vrati s mora nakon nekoliko tjedana jer će njezina Roomba usisavati i čistiti umjesto nje i to svaki put kad joj Ana to naredi. Divno, zar ne?

Roombe dostupne su sada po akcijskim cijenama na iRobot Hrvatska web trgoviniiRobot kiosk - Arena Centar ZagrebiRobot kiosk - City Center One. Akcija traje od 1.9.2022 do 30.9. 2022. ili do isteka zaliha.

iRobot asortiman možete kupiti i kod ovlaštenih prodavatelja: Sancta DomenicaLinksElipsoHarvey NormanEmmezetaeKupiSvijet MedijaBazzar.

Kako je Ana Zibar reagirala na poklonjenu Roombu

Dok je slobodno vrijeme koristila za dosadne kućanske poslove kao što je usisavanje, u pravi trenutak njezin dragi odlučio je znatiželjno proviriti sa zamotanom kutijom. Kada je Ana vidjela poklon znala je kako se radi o nečemu posebnome. Znatiželje nije nedostajalo! Zapakirana Roomba je stvorila pravu pomutnju i bilo je pitanje vremena tko će preuzeti raspakiravanje poklona.

Kako je Roomba odradila prvo proljetno čišćenje

Ne postoji ljepši osjećaj od onoga kada nakon dugog radnog dana, napokon zakoračimo u vlastiti dom. Ali, taj osjećaj nije jednako lijep ukoliko je taj isti dom – neuredan ili prljav. Svakodnevne obaveze i ubrzan način života, često nam ne ostavljaju previše vremena za temeljito pospremanje te najčešće svoje slobodno vrijeme, koristimo upravo za čišćenje.

Više ne može zamisliti niti jedan svoj dan bez Roombe

Svatko tko ima ljubimce, zna koliko dlake mogu biti problem. Po tom je pitanju Ana zaista perfekcionist, a kako bi sve blistalo – tu u pomoć priskače Roomba te životinjske dlake, drži pod kontrolom svakodnevno.

Stan može brzo blistati čak i onda kada dolaze nenajavljeni gosti

Radi poslovnih i privatnih obaveza, često se nađemo u situacijama zbog kojih naši domovi nisu spremni primiti goste svakodnevno, što je i normalno s obzirom u kakvoj kaotičnoj svakodnevici živimo. To jako dobro zna i Ana Zibar, koja ne skriva svoje oduševljenje kućnim pomagačem koji joj uljepšava dane otkada je postao dio njezine obitelji- iRobot Roomba.

Zahvaljujući iRobotu Ana može nesmetano putovati

Snimanje, vožnja kroz gradsku gužvu, roditeljski sastanak, poslovni sastanak, odlazak u drugi grad? Nije ni bitno, podovi će uvijek blistati. Kako? Tajna je u Roombi koja oduševljava iz dana u dan.

iRobot posebna akcija

ROOMBA 698

· Robotski usisavač s WiFi vezom i mogućnošću postavljanja rasporeda putem aplikacije

· Trostupanjski sustav čišćenja hvata sve, od najmanjih čestica do vidljive prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca dok samoregulirajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu s različitim podnim površinama i mogu učinkovito očistiti tvrde podove i tepihe.

· Uz proljetni popust Roomba 698 može biti Vaša za 1.729 Kn (Najniža cijena u poslednjih 30 dana: 1.749 Kn)

ROOMBA i3 (i3158)

· Roomba i3 je nova serija robotskih usisavača s naprednim značajkama pomoću kojih se prilagođava vašim životnim navikama i sluša vaš glas

· Mapira vaš dom pomoću najsuvremenijih senzora za usisavanje te uklanja tvrdoglavu nečistoću i prljavštinu s Premium trostupanjskim sustavom čišćenja i snagom usisavanja 10x većom od, primjerice, serije Roomba 600

· Uz proljetni popust Roomba i3(i3158) može biti Vaša za 2.849 Kn (Najniža cijena u poslednjih 30 dana: 2.899 Kn)

Roomba i3+(i3558)

· Uključuje bazu za automatsko pražnjenje spremnika pa na usisavanje ne morate pomisliti tjednima

· Mapa. Nakon čišćenja prikazuje se tlocrt Vašeg očišćenog prostora u aplikaciji.

· Uz proljetni popust Roomba i3+(i3558) može biti Vaša za 3.999 Kn (Najniža cijena u poslednjih 30 dana: 4.999 Kn)

Roomba i7(i7158)

· Smart Mapping tehnologija. Ova vrhunska tehnologija omogućuje pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu

· Robotski usisavač Roomba i7(i7158) možete povezati s robotskim peračem podova Braava jet® m6

· Uz proljetni popust Roomba i7(i7158) može biti Vaša za 3.999 Kn (Najniža cijena u poslednjih 30 dana: 4.999 Kn)

ROOMBA Combo 1138

· iRobot Roomba Combo je 2u1 pruža učinkovito usisavanje i pranje podova u samo jednom obilasku

· Usisava prašinu, prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova služeći se četkom u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uza zidove i iz kutova dok sustav se pranja vlažnom krpom služi tkaninom od mikrovlakana

· Uz proljetni popust Roomba Combo 1138 može biti Vaša za 2.149 Kn (Najniža cijena u poslednjih 30 dana: 2.199 Kn)

Iskoristite sada posebne popuste za kupovinu jednog od modela Roombe.

Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot Hrvatska web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar ZagrebiRobot kiosk – City Center One Split te kod ovlaštenih prodavatelja: Sancta DomenicaElipsoLinksHarvey NormanEmmezetaBazzareKupi

Istaknute cijene su preporučene maloprodajne cijene, dok stvarne cijene mogu biti različite ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.

Gdje kupiti iRobot?