NATIVE

Poznata hrvatska voditeljica otkrila je kako bolje iskoristiti svoje slobodno vrijeme!

Božić je vrijeme koje ljubavi, mira i blagostanja. S jedne strane. S druge strane za mnoge od nas Božić predstavlja prilično hektično i napeto razdoblje užurbanih priprema za najljepše dane u godini. Većina te nervoze koja Božić obično prati u stopu izvire iz gomile kućanskih poslova koji nam oduzimaju dragocjeno vrijeme koje bismo, recimo, na usisavanje mogli potrošiti na mnogo ugodnije trenutke ispunjene opuštanjem.

Uza sve što nam je ova godina donijela, možda je baš ovaj Božić trenutak u kojem bismo te dosadne kućanske poslove trebali ostaviti iza sebe i odvojiti vrijeme za sebe. Ne brinite, postoji jedan jednostavan način pomoću koji će vam to omogućiti!

Tijekom čitave godine naporno radimo pa nam ovo zimsko blagdansko vrijeme svima donosi prijeko potrebno vrijeme da napunimo svoje baterije, pojedemo malo više nego što bismo trebali i posvetimo obitelji trenutke za koje obično nemamo vremena. Ove će nam godine, zbog aktualne situacije, Božić možda na vrata pokucati u nekom drugačijem izdanju, ali daleko od toga da ne bismo trebali održati barem one tradicije koje možemo. A možda bismo se trebali riješiti i nekih starih koje je pregazilo vrijeme – poput usisavanja.

Zna to i naša poznata voditeljica Ana Radišić koja će ovog Božića konačno naplatiti plodove svog ubrzanog životnog tempa koji joj obilježava ostatak godine. Ove je godine, naime, čvrsto odlučila reći zbogom dosadnim kućanskim poslovima koji joj kradu dragocjeno slobodno vrijeme i posvetiti se sebi. Kako bi uspjela u svom naumu počastila se dugo željenom Roombom e5158. Uz svoju novu Roombu, Ana konačno ima vremena posvetiti se brizi sebe dok njen pametni robot usisavač umjesto njen dovodi reda u stan.

Ana se za ovaj model odlučila prije svega zbog toga što Roomba e5158 posjeduje revolucionarnu tehnologiju AeroForce, koja očisti i do 50 posto više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova, a zahvaljujući trostupanjskom sustavu čišćenja koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja za učinkovito čišćenje.

Wifi veza omogućuje da se robotom može upravljati pomoću mobilne aplikacije iRobot HOME, što znači da Ana svoju Roombu može aktivirati čak i onda kad je daleko od doma.

Inteligentni sustav za navigaciju iAdapt omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, a idealan je za stanove i kuće. Kao što ste vidjeli u videu, Anina Roomba uspješno je navigirala prostorom natovarena lomljivom staklenom čašom koja je zahvaljujući vrhunskom navigacijskom sustavu ostala neokrznuta.

Još jedna stavka koja je motivirala Anu da se odluči za e5158 je i činjenica što Roomba e5158 nema problema s prelaženjem na različite podloge jer uspješno savladava prepreke do 1,5 cm, a pomoću bočnog sustava bez problema usisava i uz zidove i kutove. Zahvaljujući novoj 1800 mAh litij-ionskoj bateriji Roomba e5158 može raditi do 90 minuta, nakon čega se sama vraća na punjenje. Uređaj uključuje i funkciju HALO zid, koja se koristi kao nevidljivi zid razdvajanja u prostoru, čime se može ograničiti kretanje Roombe.

Evo zašto Ana Radišić preporuča Roombu e5158

„Otkad sam nabavila Roombu moje slobodno vrijeme, zaista to i jest. imam puno više vremena za brigu o sebi, odmaranje, čitanje i uživanje. čišćenje prepuštam profesionalcima“  TOP 10 karakteristika Roombe e5158

 1. Čišćenje svih vrsta tvrdih podova i tepiha
 2. Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt
 3. Aplikacija iRobot Home za vaš pametni telefon
 4. Trostupanjski sustav za čišćenje AeroForce
 5. Prilagodljiva glava s novim poboljšanim gumenim četkama AeroForce
 6. Skupljanje smeća spremnikom visokog kapaciteta AeroForce 
 7. Visina prepreke (pragovi, tepisi…) do 1,5 cm
 8. Perivi spremnik
 9. Filtracija kroz poboljšani filtar HEPA
 10. Indikator punog spremnika

iRobot je pripremio posebnu ponudu. Sada možete kupiti više modela robotskih usisavača i robotskih perača podova po akcijskim cijenama. Tako možete kupiti Roomba 698 po akcijskoj cijeni od 1.999 Kn, Roomba e6198 za 2.999 Kn, Roomba i7(i7556) po cijeni od 4.699 Kn, Braava jet m6 po cijeni od 4.299 i novi robot 2 u 1 (robotski usisavač i perač u jednom) Roomba Combo po promocijskoj cijeni od 2.499 Kn. Akcijske cijene vrijede do 14.03.2021 ili do isteka zalihe. Požurite, jer količine su ograničene. Više o proizvodima možete pogledati ovdje.

Ana Radišić će zahvaljujući svojoj novoj Roombi ovaj Božić dočekati mirnija i spokojnija, a ista prilika nudi se i vama!