Uz ovih nekoliko praktičnih video savjeta saznajte kako iskoristiti sve Huawei P30 Pro smartphone mogućnosti.

Najmoćniji zoom na tržištu

Želite li istražiti misterije zvjezdanih noći, baciti bolji pogled na raspjevane ptice u udaljenoj krošnji ili si pak jednostavno približiti neku znamenitost kako biste si skratili put, a svejedno u visokoj rezoluciji doživjeli veličanstvenost neke građevine, onda ste na pravom mjestu. Novi periskop telefoto objektiva na novom Huawei P30 Pro omogućuje vam veću mogućnost optičkog zumiranja u kompaktnom kućištu bez gubitka na kvaliteti slike. SuperZoom objektiv pruža 10x hibridni zoom kako bi vidjeli s iznimnom razlučivošću i bogatim detaljima, a uz 50x zoom dovedite mjesec ravno ispred svojih očiju.

Pratite ova četiri jednostavna koraka
i olakšajte si prelazak sa starog na novi telefon

Ako ste zaljubljenik u tehnologiju koji jednostavno mora imati najnoviji model svog Huawei telefona, onda ste se zasigurno – i češće no što vam je to drago, susreli s problemom prebacivanja podataka sa starog telefona na novi.

Srećom, ne razvijaju se ubrzano samo novi modeli. Dolaze i tehnologije koje ih prate u stopu. Jedna od njih je, recimo, Phone Clone aplikacija. Ona je stvorena kako bi u nekoliko jednostavnih koraka doslovno klonirala i u vašem novom telefonu duplicirala podatke iz vašeg starog telefona.

Dakle, za početak ćete skinuti aplikaciju na oba uređaja. Zatim ćete Phone Clone otvoriti na svom novom uređaju te izabrati opciju novi telefon. Stvorit će se Wi-Fi veza čija će se lozinka prikazati u trenutku nastanka. Nemojte zaboraviti lozinku, trebat će vam već u idućem koraku.

Sad tu istu aplikaciju otvorite na svom starom telefonu na kojem ćete odabrati opciju stari telefon. Zatim odaberite Wi-Fi mrežu koju ste kreirali u prethodnom koraku. Utipkajte lozinku. Kad se spojite odaberite sve što sa svog starog telefona želite prebaciti na novi i gotovi ste za trenutak.

Telefon koji je promijenio budućnost industrije

Apsolutna elegancija u dvostruko zakrivljenom 3D staklenom kućištu čini HUAWEI P30 Pro umjetničkim remek djelom. 6.47-inčni OLED Dewdrop zaslon donosi zapanjujuće boje i veći pregled sadržaja na zaslonu. U njemu možete neometano uživati uz punu podršku dugotrajne baterije od 4.200mAh s inteligentnom tehnologijom za uštedu energije. Već je poznato i da je Huawei pionir fotografije. Sustav četverostruke Leica kamere na novom Huawei P30 Pro prilagođava fotografiju i pomaže vam vidjeti svijet u cjelini.

Ovaj dosad neviđeni sustav kamera uključuje SuperZoom objektiv, 40 MP Super Sensing kameru, 20 MP ultra širokokutni objektiv i HUAWEI TOF kameru, sve što vam je potrebno za maksimalnu slobodu u kreiranju nevjerojatnih trenutaka. Zumirajte i istražite misterij nebeskog u noći, promatrajte ptice kako lete iznad stabala ili istražite delikatne detalje kristala. Huawei P30 Pro pomiče granice mobilne fotografije.

Najmoćnija noćna vizija koju tržište
trenutačno nudi udaljena je samo jedan klik

Iako je na tržištu još nov, Huawei P30 Pro već se prometnuo među vodeće telefone zbog kojih će čak i najvjerniji fanovi drugih proizvođača zasigurno zastati i razmisliti o promjeni. Jedan od razloga koji će ih natjerati na premišljanje zasigurno je i činjenica što je opremljen trenutačno daleko najjačom tehnologijom za noćno snimanje.

Sretnici diljem svijeta, koji su se dosad imali prilike isprobati najnoviji Huaweijev model, oduševljeno izvještavaju da je njegov night mode revolucionirao fotografiju. Situacije koje su fotografima donedavno predstavljale najveću noćnu moru, a snimanje u mrklom mraku svakako je jedna od njih, Huawei je svojom tehnologijom elegantno transformirao u mačji kašalj pa tako čak i u ekstremno mračnim situacijama možete uhvatiti prekrasne trenutke poput romantične večere uz svijeće ili krijesnica koje svijetle u mraku.

Povratak na početnu

Uz Huawei P30 seriju
pomakni granice mobilne
fotografije