← Povratak na početnu

Loši momci furaju novi imidž

FILMSKE NOVOSTI
AKCIJA
KOMEDIJA
CRTANI

Mogu li loši momci postati dobri?

Otkrit ćemo u animiranoj avanturi Loši momci, čija priča prati neslavnu petorku životinja odmetnika.

Elegantni džeparoš G. Vuk, iskusni obijač sefova G. Zmija, majstor prerušavanja G. Morski Pas, snažan i kratkog fitilja G. Pirana i Gđica. Tarantula, hakerica britkog jezika koju zovu “Webs”.

Oni provode svoje dane pljačkajući i harajući kako bi održali svoje reputacije najstrašnijih likova u gradu. Sve je išlo dobro za loše momke dok jednog nesretnog dana nisu ulovljeni. Profesor Marmalat je jedan preslatki zamorac s velikim utjecajem, a u zamjenu za njihovu slobodu postaje im mentor da ih nauči dobru.

Ovo obećanje o njihovom obraćanju G. Vuk ne namjerava ispuniti te odluči da će se samo praviti da su postali dobri kako bi mogli nastaviti biti loši. No, dogodi se nešto nepredvidivo – G. Vuk stvarno poželi postati dobar, a kada novi zlikovac dođe u njihov grad, hoće li G. Vuk moći uvjeriti ostatak ekipe da se bore za pravdu, a ne plijen?

Ova akcijska komedija bazirana je nabestseleru New York Timesa. Riječ je o istoimenoj seriji knjiga Aarona Blabeya, a režiju potpisuje Pierre Perifel. Perifelu je ovo režijski debi u dugometražnom filmu, a njegovo ime nam zvuči poznato zbog njegovog rada kao animatora na filmu Kung Fu Panda (2008).

Za G. Vuka glas će posuditi Amar Bukvić, glumac i član ansambla dramskog kazališta Gavella. Kazališni, televizijski i filmski glumac Goran Malus koji djeluje u kazališnom sastavu Komedije svoj će glas dati G. Zmiji. G. Morkskom Psu glas posuđuje Filip Juričić također glumac u kazalištu Komedija. Kazališni, televizijski i filmski glumac Ivan Glowatzky je G. Pirana, a Gđica. Tarantula je glumica Iva Mihalić.

SINKRONIZIRANO u kinima od 5.5.

GLASOVI: Amar Bukvić, Goran Malus, Filip Juričić, Ivan Glowatzky, Iva Mihalić, Lana Blaće, Ronald Žlabur, Ana Begić Tahiri, Ida Prester

REŽIJA: Pierre Perifel

PRODUCENTI: Damon Ross, Rebecca Huntley 

IZVRŠNI PRODUCENTI: Aaron Blabey, Etan Cohen, Patrick Hughes

ŽANR: Animirana akcijska komedija

DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o.