← Povratak na početnu

HALLOWEEN VIKEND ZABAVA

FILMSKE NOVOSTI

Unesite dozu adrenalina, straha i zabave u svoju dnevnu rutinu.

Za najmlađe preporučujemo najnoviju pustolovinu šašave obitelji – Obitelj Addams 2: Izlet

Svima omiljena čudna obitelj vraća se u novoj animiranoj avanturi. U novom filmu Addamsovi se, po običaju, upliću u šašave avanture i susreću neočekivane likove. Uvijek vjerni sebi, obitelj Addams jezivi su i sablasni kamo god išli. 

U prvom filmu prognani iz svoga grada, mladi bračni par Gomez i Morticia Addams sele u napuštenu ludnicu u New Jerseyju. Okruženi močvarom, sigurni i skriveni maglom na vrhu planine, osnuju obitelj. Trinaest godina njihova kći Wednesday ispituje svoju majku o svijetu izvan njihovog doma, no zabrinuta Morticia svaku njezinu znatiželju prekine strahujući od ponovnog prognanstva. Wednesday se pobuni i obitelj Addams se spusti u mali grad. Dočekani su s gađenjem i strahom i pitanje je vremena kada će se građani htjeti riješiti ove čudne obitelji. No, na kraju svih peripetija sve sretno završi i građani ih prihvate u svoj grad shvativši da su svi zapravo malo čudni.

Sada u ovom nastavku priče obitelj Addams je prihvaćena od strane svojih sugrađana i žive sretno iznad močvare. U filmu The Addams Family 2 Pugsley i Wednesday su u godinama kada je djeci zadnja stvar na pameti družiti se s svojom roditeljima, no Gomez ima rješenje – obitelj Addams odlazi na obiteljski odmor!

OBITELJ ADDAMS 2 IZLET – SINKRONIZIRANO – U KINIMA

Hrabriji se mogu odvažiti gledanjem Noć vještica ubija, kultnog nastavka poznate franšize.

Noć vještica vraća se na velika platna sa novim naslovom Noć vještica ubija u režiji Davida Gordona Greena.

Dvanaesti u nizu film dio je četrdesetogodišnje franšize Noć vještica čija se radnja nastavlja na Greenov filmski uradak Noć vještica (2018.) u kojem se Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) ponovno suočava sa Michaelom Myersom od čijeg okrutnog napada se uspješno obranila 40 godina ranije.

U filmu Noć vještica ubija Green nas vraća u večer kada su Laurie Strode (Curtis), njezina kćer Karen (Judy Greer) i unuka Allyson (Andi Matichak) zatočile Michaela Myersa u gorućem podrumu Laurieve kuće.  Laurie je odvedena u bolnicu s ozljedama opasnim po život, uvjerena kako ga je napokon uspjela pobijediti. No, Michael se oslobođa iz Lauriene zamke i nastavlja svoj krvavi pir.  Laurie, njezina kćer i unuka udružuju se sa žrtvama Myersovog prvog ubilačkog pohoda i odluče preuzeti stvar u svoje ruke, uloviti Michaela Myersa i okončati svoju borbu s njim jednom zauvijek.

NOĆ VJEŠTICA UBIJA – U KINIMA!