← Povratak na početnu

Intervju Jennifer Lopez o ulozi u novoj romantičnoj komediji: Ti si taj

FILMSKE NOVOSTI
KOMEDIJA

Uoči Valentinova u naša kina nakon dugo vremena stiže nova romantična komedija Ti si taj. U glavnim ulogama su sjajna Jennifer Lopez, glazbena zvijezda Maluma i filmski veteran Owen Wilson.

Film pogledajte od 10.2. a u nastavku pročitajte i pogledajte intervju Jennifer Lopez.

O Kat Valdez

Glumim Kat Valdez. Ona je superzvijezda, globalna superzvijezda. Ona je jaka, puna samopouzdanja, poslovna žena. Ona je šef. Ali i ona je samo obična osoba, obična djevojka. Netko tko je usamljen, kome treba ljubav. Netko tko se želi osjećati kao da ima dom a ne da samo putuje svijetom i prolazi kroz razne stvari. Želi pronaći mjesto a sebe.

O filmu

Na početku filma Kat se sprema na udaju i misli da joj je život sređen. Radi veliki koncert sa svojim dečkom od nekoliko godina i jasno je u kojem smjeru sve ide.

Unutar jedne sekunde sve se mijenja i sve se raspada.

Krivi sebe što nije vidjela neke stvari, ali odluči, vrlo spontano, da se uda za nekog drugog iz publike te tako upoznaje Charlieja. Time se njezin život potpuno mijenja kao što se i događa kada sretneš nekoga tko te stvarno vidi onako kakav zapravo jesi.

O suradnji sa Owenom Wilsonom

Owen i ja jako smo različiti. To je zapravo odlično za film.

Bilo je sjajno družiti se s njim i čuti njegovu perspektivu o Charlieju i moju perspektivu o Kat i koliko smo različito razmišljali o stvarima. Ali na kraju dana mislim da su te razlike ono o čemu se radi u filmu, koliko su različiti njihovi životi i kako zapravo spojiti dvije takve osobe.

O suradnji sa Malumom

Raditi s Malumom bio je užitak, bilo je jako zabavno. Ovo mu je bio prvi film, prvi put da glumi i bio je odličan. Sjećam se kad sam radila prvu scenu s njim, otišla do redatelja i rekla mu on je prirodno nadaren, to je dobro. neće biti čudno ili neugodno.

Nije studirao glumu cijeli život ili nešto slično, to je čisti talent. Ponekad nemaš sreće, ali mi smo stvarno imali sreće jer je stvarno nadaren glumac i stvarno je razumio koja je njegova uloga. Odlično smo se zabavili.

Njegova karizma… trebao nam je netko tko se stvarno može dočarati superzvijezdu, izvođača koji je prirodan na pozornici za kojim cure lude. Vjerodostojan kao varalica… to najviše mrzi. Rekao mi je znaš da ja nisam taj tip, ja nisam Bastian, ali ja to znam…

U kinima od 10. 2. 2021.

GLUMCI: Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma, John Bradley  i Sarah Silverman

REŽIJA: Kat Coiro

PRODUCENTI: Elaine Goldsmith-Thomas, Jennifer Lopez, Benny Medina, John Rogers

IZVRŠNI PRODUCENTI: Alex Brown, Willie Mercer, Pamela Thur, J.B. Roberts

ŽANR: romantična komedija

DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o.

SCENARIJ: John Rogers i Tami Sagher, Harper Dill. Temeljeno na grafičkom romanu Bobbya Crosbya