← Povratak na početnu

Ra’s Al Ghul, Lagertha i Gustavo Gaviria u novom filmu – ZAŠTITNIK!

FILMSKE NOVOSTI

Tri glumca koja su utjelovila legendarne likove iz filmova i filmskih serijala  (Vitez tame, Narcos te Vikinzi) vraćaju se na velika platna u zajedničkom projektu Zaštitnik koji u kina stiže 21.01.

Juan Pablo Raba Vidal rođen je 1977. godine u Kolumbiji. Prije filmske karijere uspješno se okušao u svijetu modelinga. Na nagovor prijatelja upisao je tečajeve glume u Bogoti a na usavršavanje je otišao u New York. Nakon niza manjih ali zapaženih uloga dobiva ulogu u popularnom serijalu Agenti S.H.I.E.L.D-a a iste godine u Netflixovoj seriji Narcos utjelovljuje desnu ruku Pabla Escobara – Gustavo Gaviriu.

Katheryn Winnick rođena je 1977. u Kanadi. Kako su joj roditelji bili emigranti iz Ukrajine materinji jezik joj je bio ukrajinski a engleski je naučila tek s osam godina. Vrlo aktivno se bavila sportom te je s trinaest godina stekla crni pojas u teakwondou. Prvi doticaju sa filmskim svijetom su joj bile lekcije iz borilačkih vještina koje je davala glumcima. Kao glumica nastupala je u brojnim projektima od kojih su najpoznatije serije Kosti i Wu Assasins. Slavu je stekla ulogom Lagerthe u seriji Vikinzi.

Liam Neeson rođen je 1952. u Sjevernoj Irskoj. Glumačku karijeru je započeo u kazalištu a početkom 80-tih godina prošlog stoljeća prebacio se na velika platna glumeći uz velikane kao što su Anthony Hopkins i Mel Gibson (The Bounty), Robert De Niro i Jeremy Irons (Misija) te Patrick Swayzea (Next of Kin). 1993. godine snima Schindlerovu listu koja ga lansira na A listu glumaca na kojoj je i dan danas. Iza sebe ima veliki broj filmova od kojih izdvajamo Pokajnik, serijal Ratovi zvijezda, serijal 96 sati, serijal o Batmanu Vitez tame, Non stop, Putnik.