Pogledajte kako je Anja Alavanja riješila problem presuhog zraka u stanu

No, pronašla je rješenje pomoću kojeg se uspješno bori protiv sezone viroza i začepljenog nosa

Otkako smo ju gledali kao natjecateljicu u jednom domaćem reality programu u kojoj se tražio najbolji voditelj, hrvatska je medijska scena bez njezine pojave postala prilično nezamisliva. Anja Alavanja srce je nacije osvojila u trenutku, a njena vibrantna simpatičnost još uvijek osvaja male ekrane zbog čega već dulje od desetljeća suvereno vlada medijskim prostorom.

No, bez obzira na sve poslovne angažmane koje je Anja svih godina ostvarila, ona će vam zasigurno reći kako joj je uloga majke ipak najdraža, a svakako i najvažnija, u životu. Anja je ponosna majka trojice klinaca što znači da se, baš poput bilo koje druge mame, tijekom ovih jesenskih mjeseci sve češće bori s raznoraznim virozama s kojima se njeni dečki vraćaju kući.

I dok jedan dio tih viroza zasigurno ne može izbjeći, Anja je itekako svjesna da uz određene trikove u kući ipak može spriječiti da se mikrobi šire njenim domom vrebajući na zdrave ukućane. Jeste li, primjerice, znali kako sa sezonom grijanja vlažnost u našim domovima značajno pada što stvara uvjete koji pogoduju različitim mikrobima, uključujući viruse, tako što im produljuje vijek trajanja? Kvaliteta zraka, naime, odnosno uvelike ovisi o optimalnoj vlazi zraka koja bi se u stambenim i poslovnim prostorima, upozoravaju stručnjaci, trebala kretati između 40 i 60 posto.

Najbolje rješenje na tržištu!

No, postoji jednostavno rješenje kojim ćete doskočiti ovom problemu i prostor u kojem boravite učiniti optimalnim za još kvalitetniji život – ovlaživači zraka. A kad govorimo o ovlaživačima zraka, onda je obitelj Stadler Formovih OSKAR uređaja najbolji izbor za vas i vaše ukućane budući da je riječ o daleko najkvalitetnijem proizvodu na tržištu.

Stadler Form je švicarska tvrtka specijalizirana za razvoj, proizvodnju i prodaju kućanskih aparata s naglaskom na poboljšanje kvalitete unutarnjeg zraka. Proizvodi Stadler Form karakteriziraju izuzetan dizajn povezan s vrhunskom kvalitetom i inovativnom tehnologijom. Više od petnaest nacionalnih i međunarodnih nagrada potvrđuje (Reddot design award, German design award, Allergy-friendlyQualitytested – ECARF).

Što su to zapravo ovlaživači zraka i kako oni funkcioniraju? Riječ je o pametnim uređajima koji kontroliraju razinu vlage u zraku te po potrebi, kako im naziv kaže, ovlažuju suhi zrak. No, neobično je važno da izbor svog ovlaživača prilagodite veličini prostorije kojoj ste ga namijenili budući da njihova učinkovitost, a time i kvaliteta vašeg života, ovisi o pravilnom izboru veličine uređaja koji nabavljate. Kad govorimo o obitelji OSKAR ovlaživača zraka moći ćete odabrati između tri varijante uređaja, ovisno o veličini koju trebate.

Uređaj za svaki dom

Savršeni odabir za male prostore je OSKAR little, koji je, baš poput njegove starije braće, štedljiv, ali istovremeno jak. Ovaj ovlaživač zraka s dvije razine rada najbolje funkcionira u prostorijama veličine do 30 kvadrata. Njegov ekološki filtar načinjen je od biljnih i tekstilnih vlakana i čini ga vrlo ekonomičnim. Zahvaljujući prigušenim LED svjetlima, tihom načinu rada, ali i ravnomjernom raspršivanju mirisa, idealan je i za spavaće sobe, a kada se spremnik s vodom isprazni, on se automatski isključuje.

Ako se prostor koji treba ovlažiti kreće u rasponu do 50 kvadratnih metara, onda je idealan izbor za vas OSKAR koji, osim tihog rada i niske potrošnje energije, ima integrirani higrostat, što znači da se željena vlažnost može odabrati i omogućuje precizno ovlaživanje, dok Kocka ionskog srebra sprečava rast i razvoj klica i bakterija, a ujedno je prikladan i za sustav za odstranjenje sloja kamenca, kao i za sve stupnjeve tvrdoće vode. Upravo je navedeni model odabrala i naša Anja koja je ubrzo nakon pojave OSKARA u njenom domu uočila značajne razlike kao što je više vlastite energije ali i manji problem s nosićem najmlađeg sina.

Ukoliko pak vaš prostor ima do 100 kvadrata, onda ćete se odlučiti za najimpozantniji uređaj iz ove serije, OSKAR big. Ovaj će uređaj, naime, u vrlo kratkom razdoblju postati vaš najbolji prijatelj i to naročito zbog njegove V4 tehnologije filtara. On je jedan od najvećih u svojoj klasi zbog spremnika za vodu čija zapremnina iznosi šest litara, a funkcija memoriranja na vrijeme će vas podsjetiti da morate promijeniti filtar. Radi neprimjetno i noću, zahvaljujući noćnom načinu rada, a uz sve to itekako je ekonomičan jer njegova maksimalna potrošnja energije iznosi samo 32 W!

U prodajnom asortimanu Stadler Form su i ostali modeli ovlaživača zraka, EVA familija, ANTON i kategorija 2u1 (ovlaživači i pročišćivači zraka u jednom = GEORGE i ROBERT).

Osigurajte optimalnu vlažnost i zdravu okolinu u svom domu, uredu baš poput Anje. OSKAR little možete nabaviti sada po akcijskoj cijeni od 94,90€ (715,02 Kn), OSKAR po akcijskoj cijeni od 119,90 €

(903,39 Kn) i OSKAR big po akcijskoj cijeni od 189,90€ (1.430,80 Kn). Akcija traje 31.1.2023 ili do isteka zalihe. Artikle možete kupiti kod slijedećih ovlaštenih prodavatelja: Internet trgovina Stadler Form HrvatskaElipsoSvijet MedijaLinkseKupiBazzarSancta Domenica i Centar Tehnike. Više o proizvodima možete pogledati ovdje ili kontaktirati na 01/ 5619 242 ili info@eurorobot.hr.

Istaknute cijene su preporučene maloprodajne cijene, dok stvarne cijene mogu biti različite ovosno oprodavatelju i mjestu prodaje.

Izdvojena ponuda za vaš dom