Predstavljamo vam revolucionarni iRobot proizvod za usisavanje i pranje podova u jednom!

Još od pojave prvoga robotskog usisavača i perača podova maštamo o danu kada će na naše tržište doći uređaj koji će biti dva u jednom

Tako bi se mogli u potpunosti opustiti i prepustiti uživanju, jer bi imali jedan uređaj koji bi i čistio i prao podove. O tome danu više ne moramo maštati jer taj je dan napokon došao i od sada možemo slobodno dići sve četiri u zrak jer samo je jedan klik na aplikaciji dovoljan da imamo apsolutno čiste podove. Naš novi revolucionarni pomagač je Roomba COMBO, 2u1 robotski usisavač i perač podova i sigurni smo da će postati omiljeni član i vaše obitelji jer umjesto vas usisava prašinu, prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova!

iRobot Roomba Combo je 2u1 robotski usisavač i perač podova. Umjesto vas usisava prašinu, prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova služeći se četkom u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uza zidove i iz kutova. Sustav pranja vlažnom krpom služi se tkaninom od mikrovlakana posebne rebraste teksture. Možete prilagoditi čišćenje uz pomoć tri načina pranja. Roomba Combo je WiFi vezom poveziv s vašim mobitelom te uči vaše navike čišćenja i predlaže raspored prilagođen vašim potrebama. Predlaže i stvari koje vam možda uopće ne bi pale na pamet — poput dodatnog čišćenja u vrijeme sezone alergija — i daje vam korisne prijedloge.

Vodi računa o učinkovitom usisavanju i brisanju u jednom potezu, tako da vaš dom može svakodnevno imati čisti, svježi osjećaj koji želite. Možete zakazati i čišćenje u trenucima koji vam najviše odgovaraju.

Ako vas do sada nismo uvjerili da je ovaj robotski pomagač kao stvoren za vas i vaše potrebe, u nastavku smo za vas izdvojili njegove karakteristike.

Karakteristike proizvoda Roomba Combo

Snažno usisavanje

Umjesto vas usisava prašinu, prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova služeći se četkom u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uza zidove i iz kutova.

Uvijek korak ispred nereda

Uz pomoć aplikacije iRobot Home, uči vaše navike čišćenja i predlaže raspored prilagođen vašim potrebama. Predlaže i stvari koje vam možda uopće ne bi pale na pamet poput dodatnog čišćenja u vrijeme sezone alergija. Čistite, a da ne pomaknete ni mali prst.

Čisti i svježi podovi svaki dan

Zahvaljujući tome što postoje tri načina pranja, čišćenje možete prilagoditi vlastitim potrebama. Električna crpka upravlja dovodom vode tako da je navlaka za pranje tijekom čišćenja ravnomjerno vlažna.

Ekonomična i logična navigacija

Ekonomično i logično čisti u pravilnim redovima i služi se najsuvremenijim senzorima za praćenje poda, te tako čisti i sagove i glatke podove.

iRobot je pripremio posebnu ponudu. Sada možete kupiti Roomba Combo po akcijskoj cijeni od 1.999 Kn. Akcijska cijena vrijedi od 10.11. do 16.11.2021 ili do prodaje zaliha. Artikl možete kupiti na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (internet trgovina www.irobot.hriRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu ). Požurite jer količine su ograničene!

Izdvojena ponuda za vaš dom