Predstavljamo novu seriju pametnih robotskih usisavača Roomba, serija i3

VRHUNSKI ROBOT PO PRISTUPAČNOJ CIJENI: iRobot, vodeći proizvođač robota za kućnu upotrebu predstavlja novu seriju pametnih robotskih usisavača na Hrvatskom tržištu, seriju i3.

Inteligentnom navigacijom, personaliziranim čišćenjem i novim izgledom, robotski usisavač Roomba® i3 savršeno se uklapa u vaš život.

VRHUNSKI ROBOT PO PRISTUPAČNOJ CIJENI

iRobot, vodeći proizvođač robota za kućnu upotrebu predstavlja novu seriju pametnih robotskih usisavača, seriju i3. S promocijskom cijenom od 3.499 kuna, Roomba i3 očarat će vas svojim modernim izgledom i najsuvremenijom tehnologijom.

SKINITE USISAVANJE S DNEVNOG REDA

Roomba i3(i3158) namjerno i logično čisti u pravilnim redovima za navigaciju kroz više prostorija unutar kuće, preko tvrdih podova i tepiha. Ako se baterija robota isprazni, Roomba i3(i3158) automatski će se napuniti i nastaviti čišćenje sve dok posao ne završi.

Roomba i3(i3158) također je opremljena filtrom visoke učinkovitosti koji zadržava 99 posto peludi, plijesni, grinja i alergena za mačke i pse. Trostupanjski sustav čišćenja robota sastoji se od dvostrukih višestrukih gumenih četki koje zajedno djeluju kako bi učinkovito očistile, posebno dizajnirane bočne četke za rubove i kutove i 10X veće usisne snage u usporedbi sa serijom Roomba 600.Koristeći patentiranu tehnologiju Dirt Detect ™, Roomba i3 zna gdje se nakuplja prljavština i fokusira čišćenje na tim određenim područjima.

PRILAGOĐAVA SE VAŠEM ŽIVOTU, SLUŠA VAŠ GLAS

Roomba i3(i3158) donosi promišljeni novi dizajn koji se dobro uklapa u domove potrošača, s izdržljivom teksturom tkanine koja umanjuje otiske prstiju i skuplja manje prašine. Svjetlosni prsten je ugašen dok ne radi i pomaže robotu da se uklopi u vaš prostor, osvjetljavajući se samo kako bi komunicirao ponašanje robota ili obavijesti kada robot aktivno čisti.

Korisnici također mogu dobiti više od svoje Roombe i3(i3158) s redizajniranom aplikacijom iRobot Home, koju pokreće iRobot Genius™, a koja korisnicima izvan standardne kontrole aplikacije daje dodatno personalizirano iskustvo čišćenja. Dostupna za iOS i Android uređaje, iRobotova vrhunska umjetna inteligencija i mogućnost razumijevanja kuće omogućuju Roombi i3 da nauči kako želite čistiti. Roomba i3 ponudit će personalizirane prijedloge putem iRobot Home aplikacije, poput preporučenih rasporeda čišćenja na temelju prošlih poslova čišćenja i korisnih prijedloga za čišćenje tijekom sezona linjanja kućnih ljubimaca ili sezona alergija.

Automatizacije temeljene na događajima mogu se postaviti izravno u aplikaciji iRobot Home, ekskluzivnoj mogućnosti za iRobotove kupce. Bez obzira idete li na posao ili u planinarenje, Roomba i3 može započeti čišćenje kad to za vas zatraže pametni kućni uređaji. Kada se povežu s uređajima s omogućenom Alexa ili Google asistentom, korisnici mogu kontrolirati Roombu i3 samo zvukom svog glasa. Roomba i3 također podržava tehnologiju Imprint Link ™ kako bi se mogao povezati i s robotom za pranje podova iRobot Braava jet® m6 kako bi pružio dodatnu razinu čišćenja.

VODEĆI U SVIJETU ROBOTIKE

iRobot, vodeća svjetska tvrtka za kućne robote, dizajnira i izrađuje robote koji ljudima omogućuju više vremena za sebe i unutar i izvan kuće. iRobot stvorio je kategoriju kućnih robota za čišćenje predstavljanjem svog prvog robotskog usisavača Roomba® 2002. godine. Danas je iRobot globalno poduzeće koje je prodalo više od 30 milijuna robota širom svijeta. iRobotova linija proizvoda, uključujući Roombu i seriju robota za pranje podova Braava®, sadrži vlastite tehnologije i napredne koncepte u čišćenju, mapiranju i navigaciji. iRobot inženjeri grade ekosustav robota i tehnologija kako bi korisnicima omogućili pametni dom.

Još uvijek želite provoditi vrijeme čisteći kuću, ured? Ili biste radije pročitali knjigu, prošetali u prirodi, popili kavu s prijateljicama? Mi znamo za koju opciju će se većina vas odlučiti posebice kada vam otkrijemo da je Roomba i3(i3158) sada na promocijskom popustu. Promocijska cijena je 3.499 Kn i traje od 15.03.2021. i do 30.04. 2021., ali požurite jer količine su ograničene!

Roomba i3(i3158) je dostupan na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (internet trgovina www.irobot.hr, iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu ), te kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Sancta Domenica, Svijet Media, Harvey Norman, Centar Tehnike, eKupi, Bazzar, Links, Chipoteka. Detaljnije o proizvodu možete pogledati ovdje.

Pogledajte video o seriji i3

Izdvojena ponuda za vaš dom