NATIVE

Simpatična Dalmatinka snenim je glasom osvojila srce nacije, a prisjeća se svog najgoreg uleta, otkriva kakve veze ima horoskop s njezinim estradnim prijateljstvima i još štošta zanimljivoga!

Foto: Zvonimir Ferina

Sadržaj omogućujeStigli smo i do posljednje Dorijanove ovosezonske PopStop avanture. Dorijan u ovoj epizodi uskače u Domenicin auto i ona ga prevozi do centra. Vožnja je, dakako, raspjevana, a našem dvojcu na dvije noge društvo pravi njezina pudlica Zara. Mlada i popularna pjevačica otkriva šibenskom voditelju da je upravo Zara njezina najčešća suputnica na poslovnim putovanjima te da se teško može zamisliti bez bezgranične ljubavi koju čovjeku može pružiti samo njegov krzneni ljubimac.

Stvari se pomalo zahuktavaju nakon što Dorijan od Domenice pokuša iskamčiti recept za uspješnu pjevačku karijeru. A glavni sastojak uspješnih karijera mnogih splitskih pjevačica glazbena je magija barda hrvatske estrade. Pogađate, riječ je o glasovitom Tončiju Huljiću. Talentirana pjevačica u simpatičnoj maniri predlaže Dorijanu da ofarba kosu u plavu boju pa će ona zauzvrat reći koju toplu riječ o njemu barbi Huljiću. Na putu prema centru Dorijan odlučuje pojačati ekipu našom starom znanicom iz jedne od prethodnih epizoda – slavonskom slavujicom zvonkog glasa, gospođicom Mijom Dimšić. Ona našem voditelju tom prilikom otkriva kako je započelo njezino veliko prijateljstvo s protagonisticom ovotjedne epizode, a vi svakako zavirite u video da biste saznali kakvu je sudbinsku vezu u tom estradnom odnosu odigrao horoskop.

Foto: Zvonimir Ferina
I kad smo već kod toga, možda ovu epizodu gledate na svom novom Samsungovu mobilnom telefonu iz serije A. Ako je tako, onda, bez obzira na to koji od tri dostupna modela koristite, znate da se radi o uređaju koji ne pruža samo najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu, već je riječ o telefonu s izuzetno moćnim glavnim kamerama od 64MP koje će svaki trenutak što ga njima odlučite zabilježiti učiniti vrijednim pamćenja. Plus, tu je nevjerojatno izdržljiva baterija koja će vam držati puna dva dana, zahvaljujući čemu ćete uživati u bezbrižnoj zabavi dulje nego ikad prije.

Kucnuo je trenutak za rastanak. Mia se oprašta od ekipe, a Dorijan ponovno zauzima mjesto na svom omiljenom suvozačkom mjestu. Priča se opet krene zahuktavati nakon što Domenica otkrije simpatičnom voditelju najgori ulet koji joj je plasirao neki frajer te što misli o životu na naslovnicama. Nova peripetija ovotjedne avanture. Čini se da se ekipa izgubila u gradu. Srećom, Dorijan, nakon dulje potrage, iz džepa izvlači svoj novi moćni Samsung Galaxy A52 5G, uređaj koji se, kao i uvijek, pokazuje spremnim partnerom u svakoj životnoj situaciji. Zanima li vas više o trenutačnoj genijalnoj ponudi za novu seriju A, nemojte oklijevati, već se informirajte OVDJE.

Foto: Zvonimir Ferina
Približavamo se kraju naše drugosezonske epopeje. A budući da je svaki kraj barem jednako toliko gorak koliko je i sladak, Dorijan se od svoje vozačice oprašta pitanjem zašto je dobro biti Domenica. „Nikad ti nije dosadno. I dalje vodim isti život k'o i prije i imam osjećaj kao da se sve to ne događa meni, nego mojoj sestri blizanki. I kao pravoj Dalmatinki, najviše mi nedostaje more“, zaključuje Domenica.