NATIVE

Nova Samsung A serija nam donosi naiščekivaniju novu sezonu hit glazbenog podcasta. Vežite se jer POP STOP sezona 2. upravo polijeće

Sadržaj omogućuje

Simpatična Dalmatinka snenim je glasom osvojila srce nacije, a prisjeća se svog najgoreg uleta, otkriva kakve veze ima horoskop s njezinim estradnim prijateljstvima i još štošta zanimljivoga!

Stigli smo i do posljednje Dorijanove ovosezonske PopStop avanture. Dorijan u ovoj epizodi uskače u Domenicin auto i ona ga prevozi do centra. Vožnja je, dakako, raspjevana, a našem dvojcu na dvije noge društvo pravi njezina pudlica Zara. Mlada i popularna pjevačica otkriva šibenskom voditelju da je upravo Zara njezina najčešća suputnica na poslovnim putovanjima te da se teško može zamisliti bez bezgranične ljubavi koju čovjeku može pružiti samo njegov krzneni ljubimac.

Stvari se pomalo zahuktavaju nakon što Dorijan od Domenice pokuša iskamčiti recept za uspješnu pjevačku karijeru. A glavni sastojak uspješnih karijera mnogih splitskih pjevačica glazbena je magija barda hrvatske estrade.

Saznajte više

Jedna od naših najsimpatičnijih mladih zvijezda otkriva da ju je od potpuno drugačije sudbine spasio samo jedan dosadan tekst

Stiglo je vrijeme za drugu gošću druge sezone Klarićeva serijala PopStop. Ona je Slavonka zvonka glasa, nježnog glazbenog rukopisa i nenametljive prirode. Svojim je vokalnim sposobnostima odavno očarala naciju, a kako se čini, prava je karijera tek pred njom! Vjerujemo da ne moramo više duljiti s predstavljanjem Mije Dimšić.

Dorijan se i u ovoj epizodi našao u nevolji. Dok svojim telefonom bezuspješno pokušava dozvati taksi, hvata ga kiša. Srećom, nailazi simpatična pjevačica spremna izaći mu u susret i prebaciti ga do grada. Drugi element sreće je, naravno, taj što se Dorijan u neprilici zatekao naoružan jednim od najboljih telefona koji se trenutačno nalaze na tržištu – novim pametnim telefonom Samsung Galaxy A serije.

Saznajte više

Naš poznati voditelj otkrio je nepoznate detalje o životu mlade pjevačice čiji je glas osvojio srce nacije. Provjerite o čemu se radi!

Kucnuo je i taj čas, trenutak kad objavljujemo prvu epizodu druge sezone serijala u kojem ste prošle godine beskrajno uživali. PopStop, pogađate. Kako se i dalje nalazimo u izvanrednim životnim okolnostima nove normalnosti, tijekom snimanja ekipa se pridržava svih epidemioloških mjera, a kako bismo dodatno zaštitili zdravlje svih protagonista, podvrgavaju se i testiranju netom prije snimanja. Sad kad smo to riješili, vrijeme je da se bacimo na posao.

Dorijan Klarić, naš poznati novinar i voditelj, ovom je prilikom uskočio u auto mlade pjevačice koja je naciju oduševila svojim vokalnim sposobnosti. Pa tako, Zsa Zsa, tijekom svoje uobičajene vožnje kroz grad susreće Doriana dok on čeka tramvaj na Zrinjevcu i odluči ga povesti do centra grada.

Saznajte više

Kreće nova sezona showa koji vas je oduševio! Provjerite koga simpatični voditelj ugošćuje ove sezone

Prošla je godina, kao što svi to jako dobro znamo, bila iznimno zahtjevna na mnogim poljima. Životi su nam se okrenuli naglavačke doslovno preko noći, suočili smo se s izazovima kakvi su čovječanstvu dosad bili nepoznati pa čak i teško zamislivi, ostali smo bez mnogih izvora radosti. Mnogih, no ne i svih.

Kao i u mnogim drugim segmentima nove normalnosti koju smo krenuli živjeti, internet se i na ovom području pokazao ključnim faktorom preživljavanja u kakvom-takvom prividu stvarnosti koju smo živjeli doprije, gotovo na datum, godinu dana. A postoji li na internetu nešto zabavnije od light zabave koja nam skreće misli s tmurne svakidašnjice? Vi ste nam to, svojim klikovima i pregledima, zasigurno potvrdili.

Saznajte više