NATIVE

Treba vam pouzdani poslovni partner koji će vam pomoći olakšati poslovanje i ubrzati radne procese? Ovo je rješenje za vas!

Microsoft 365 pokazao se savršenim rješenjem za milijune zadovoljnih korisnika diljem svijeta – bez obzira na to rade li u uredskom okruženju, u pokretu ili negdje između. Uz Microsoft 365 pakete vaše će poslovanje postati pametnije, efikasnije i efektivnije što će vam omogućiti da se u većoj mjeri posvetite idejama koje će generirati vašu buduću dobit. Želite poboljšati suradnju i organizaciju dokumenata – tu je Sharepoint. Zaboravite na brigu o sigurnosti i lakoći dijeljenja dolumenata uz OneDrive, a ukoliko tražite pouzdanu sveobuhvatnu platformu za efikasan rad, onda je Microsoft Teams prava adresa za vas! Osim toga, olakšajte si dodatno planiranje uz Planner ili ubrzajte rezervaciju termina uz Bookingse.

Zapnete li pak negdje na putu do posla, ne brinite. Vaše poslovanje neće trpjeti. Koristeći web i mobilne verzije aplikacija na jednostavan način možete pristupiti svim svojim dokumentima, raditi na njima i tako na primjer dovršiti prezentaciju za šefa, popuniti troškovnik za kolegu iz financija ili ažurirati cjenik. 

Sustav podrške prilagođen vašim potrebama

U ovim izazovnim vremenima teško je izdvojiti vrijeme za istraživanje novih alata koji će vam olakšati život pa su u HT-u baš zbog toga pripremili poseban sustav podrške za Microsoft 365 usluge namijenjen malim i srednjim poduzetnicima. Riječ je o četiri paketa namijenjenih optimizaciji poslovanja. Na početku procesa HT-ov tim stručnjaka ponudit će vam tako mogućnost evaluacije poslovanja nakon čega ćete, već prema svojim najboljim interesima, moći izabrati između Start i Premium paketa.

 Start paket, recimo, uključuje osnovna podešavanja poput kreiranja korisničkih podataka, postavljanje domene, postavljanja i jednostavne migracije mailova (do 30 korisnika) te instalaciju desktop aplikacija na računalo, dok Premium paket uz sve već navedeno u Start paketu klijentima nudi i dodatno postavljanje naprednih postavki, instalaciju aplikacija na mobilne uređaje te edukaciju.

Oslobodite svoj raspored za ideje

Niste sigurni što će vam sve iz bogate ponude Microsoft 365 usluga moglo zatrebati? Onda je Start paket vaš idealan izbor. Spomenuti paket, naime, uključuje osnovno postavljanje Microsoft 365 usluga kako bi vam se olakšao početak korištenja usluga. Nakon što aktivirate svoj Start paket u pomoć će vam uletjeti HT-ov certificirani stručnjak koji će vam pomoći oko daljnjih koraka u procesu prelaska u novi sustav uključujući, ako tako vi tako odlučite, i migraciju na novu domenu. Ako se kojim slučajem opirete promjenama, i za to postoji rješenje. U ovaj je paket uključena i migracija domene na Microsoft 365 portal kako bi vaši mailovi i dalje glasili isto. 

Nakon što obavite ove važne prve korake, preostaje vam još samo završna faza koja uključuje slanje materijala s uputama kako koristiti Microsoft 365 sustav s pripadajućim mu aplikacijama te instalaciju aplikacija Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access…, ovisno o odabranom paketu Microsoft 365 usluge.

Optimalno rješenje za one koji traže više

Shvatili ste da potrebe vaše tvrtke nadilaze mogućnosti Start paketa? Razveselit će vas vijest da je HT baš za vas osmislio Premium paket za pomoć pri instalaciji Microsoft 365 usluga namijenjen onima koji žele više. Proces aktivacije Premium paketa započet će, odlučite li se aktivirati i ovu opciju, procjenom postojećeg stanja s ciljem savjetovanja u pogledu migracije, potrebnih preduvjeta i procjenu odgovarajućih licenci ovisno o tipu i opisu posla zaposlenika. U ovom će vam koraku na raspolaganju stajati HT-ovi stručnjaci koji će vas voditi kroz proces.

Zavidna lepeza alata nadohvat ruke

Premium paket uz osnovne usluge poput kreiranja korisničkih podataka, postavljanja domene, postavljanja i jednostavne migracije mailova te instalaciju desktop aplikacija na vaša računala uključuje i niz dodatnih mogućnosti kao što su, između ostaloga, kreiranje i postavljanje grupne mail adrese ako vam je to potrebno, recimo, za primanje općih upita/pritužbi/pohvala, ili možda grupne mail adrese za regiju Zagreb ili grupne mail adrese za korisnike koji su u programu vjernosti i slično te Public foldera koji predstavlja zajedničke foldere u mail pretincu kojem ima pristup više korisnika. Osim toga, HT-ovi će stručnjaci za vas odraditi i postavljanje automatskog backupa usluge kao i instalaciju aplikacija na krajnje uređaje korisnika.

Instalacija uključuje instalaciju aplikacija Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access…, ovisno o odabranom paketu Microsoft 365 usluge. Dodatnu pogodnost Premium paketa predstavlja i postavljanje te instalaciju dodatnih aplikacija kao što su Teams, Delve, Skype, Yammer, Flow. Kako bi pak stvari tekle glatko, HT-ovi će vas stručnjaci putem Teamsa dodatno educirati o korištenju usluga koje uključuje Premium paket. 


Aktivirajte Microsoft 365 kod Hrvatskog Telekoma, a HT i tportal.hr vas časte s promotivnom medijskom kampanjom u vrijednosti od 50.000 kuna!

Želim da me kontaktira Hrvatski Telekom!!

Sve pravne osobe koji nisu korisnici usluga Microsoft 365 kod Hrvatskog Telekoma, a koji se prijave putem ovog kontakt obrasca od 30. lipnja do 31. srpnja 2021. i aktiviraju jednu od Microsoft 365 usluga uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca te uz ugovoreni paket aktiviraju i jedan od paketa podrške (Start ili Premium) ostvaruju pravo na promotivnu kampanju na Tportalu medijske vrijednosti 50.000 kn bruto!

Sve prijavljene sudionike kontaktirat će Hrvatski Telekom te ih informirati o detaljima za aktivaciju Microsoft 365 usluga.

Uvjeti sudjelovanja