SADRŽAJ OMOGUĆUJE HPB

UVJETI SUDJELOVANJA

Pravila sudjelovanja u aktivaciji Hrvatske poštanske banke i Hrvatskog Telekoma pod nazivom ‘Osvoji promotivnu kampanju na tportalu medijske vrijednosti 50 tisuća kuna’

 

1) UVODNE NAPOMENE

Hrvatska poštanska banka d.d. Jurišićeva 4, 10000 Zagreb (dalje u tekstu: HPB) i Hrvatski Telekom d.d. Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10000 Zagreb, (dalje u tekstu: HT), zajedno u tekstu: Organizatori utvrđuju sljedeća Pravila sudjelovanja u aktivaciji ‘Osvoji promotivnu kampanju na tportalu medijske vrijednosti 50 tisuća kuna’ (u daljnjem tekstu: Aktivacija).

Aktivacija se održava u razdoblju od 4. lipnja do 8. srpnja 2019. godine u svrhu promocije usluga Organizatora.

2) PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u Aktivaciji imaju sve pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.

3) KAKO SUDJELOVATI

Za sudjelovanje u Aktivaciji potrebno je ostaviti kontakt podatke (ime i prezime, naziv pravne osobe , kontakt broj telefona i e-mail adresu) putem forme za prijavu koja se nalazi na https://native.tportal.hr/vodic-za-poduzetnike/ i to u periodu od 4. lipnja do 8. srpnja 2019. godine. Sve pravne osobe koje ostave svoje podatke bit će kontaktirane od strane Organizatora putem telefona ili e-maila. Pravo na osvajanje promotivne kampanje medijske vrijednosti 50 tisuća kuna na tportalu imaju one pravne osobe koje se prijave putem kontakt obrasca na tportal.hr u zadanom roku i koje otvore transakcijski račun za poslovne subjekte u Hrvatskoj poštanskoj banci zaključno do 15. srpnja 2019. godine. Otvaranje transakcijskog računa za poslovne subjekte moguće je obaviti u sljedećim HPB centrima:

 • Regionalni centar zagospodarstvo Osijek, Prolaz J. Benešića 2, 31000 Osijek
 • Regionalni centar za gospodarstvo Bjelovar, Eugena Kvaternika 1, 43000 Bjelovar
 • Regionalni centar za gospodarstvo Zagreb-Istok, Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb
 • Regionalni centar za gospodarstvo Zagreb-Zapad, Jurišićeva 4, 10 000 Zagreb
 • Poduzetnički centar Hoto-centar Strmec, Ulica dr. Franje Tuđmana 4, 10434 Strmec
 • Regionalni centar za gospodarstvo Varaždin, Ivana Kukuljevića 9/A, 42000 Varaždin
 • Regionalni centar za gospodarstvo Čakovec, Ulica Tome Masaryka 26, 40000 Čakovec
 • Regionalni centar za gospodarstvo Rijeka, Uljarska 4a, 51000 Rijeka
 • Regionalni centar za gospodarstvo Pula, Anticova 7, 52100 Pula
 • Regionalni centar za gospodarstvo Zadar, Ulica kralja S. Držislava 1, 23000 Zadar
 • Regionalni centar za gospodarstvo Split, Ulica Domovinskog rata 49, 21000 Split
 • Regionalni centar za gospodarstvo Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24, 20000 Dubrovnik
 • Regionalni centar za gospodarstvo Šibenik, Kralja Držislava bb, 22000 Šibenik

4) OSTVARIVANJE PRAVA NA PROMOTIVNU KAMPANJU NA TPORTALU

Sve pravne osobe koje u zadanom roku otvore transakcijski račun u Hrvatskoj poštanskoj banci ostvaruju pravo na promotivnu kampanju na tportalu medijske vrijednosti 50.000,00 kn (pedesettisuća kuna) te će po završetku Aktivacije biti kontaktirani putem telefona ili e-maila.

Kampanja na tportalu može se koristiti isključivo za promociju neke od registriranih djelatnosti pravne osobe koja je ostvarila to pravo. Oglašavanje mora biti u skladu s važećim Zakonom o elektroničkim medijima. HPB  će HT-u poslati podatke o svim pravnim osobama koji su zadovoljili uvjete za ostvarenja prava na promotivnu kampanju na tportalu za dogovor oko realizacije kampanje. Promotivnu kampanju na Tportalu moguće je iskoristiti do 31.12.2019. godine. Pod promotivnom kampanjom misli se na display i PR kampanju prema media planu bruto medijske vrijednosti 50.000,00 kn (pedesettisuća kuna). Media plan će se kreirati po mjeri za svakog korisnika ovisno o njegovim željama i potrebama. Broj PR članaka, formati bannera i količine impresija bannera dogovorit će svaki korisnik direktno sa odjelom prodaje Tportala.

Realizacijom kampanje prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema sudionicima.

5) POREZI

Pravne osobe koje sudjeluju u Aktivaciji ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s Aktivacijom.

6) RJEŠAVANJE SPOROVA

U slučaju spora između Organizatora i Sudionika Aktivacije stranke će sve sporove rješavati sporazumnim putem, a u slučaju nemogućnosti rješavanja spora nadležan je sud u Zagrebu.

7) PREKID AKTIVACIJE

Aktivacija se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu aktivacije biti obaviješteni putem web stranice https://native.tportal.hr/vodic-za-poduzetnike/

8) IZMJENA PRAVILA

Organizator zadržava pravo dopune i izmjene ovih Pravila, o čemu će Sudionici biti obaviješteni putem stranice https://native.tportal.hr/vodic-za-poduzetnike/

9) OBRADA PODATAKA

Voditelj obrade osobnih podataka je HPB d.d. (dalje u tekstu: Banka), Jurišićeva 4, Zagreb.

Banka će prikupljene osobne podatke obraditi kako bismo Vas mogli kontaktirati. Radi naše evidencije prikupljene osobne podatke ćemo čuvati najduže 1 (jednu) godinu.

Za sva pitanja povezana s obradom osobnih podataka možete se obratiti službeniku za zaštitu osobnih podataka na dpo@hpb.hr

Načela i pravila obrade osobnih podataka sadržana su u Politici zaštite osobnih podataka, a dodatne informacije o obradi osobnih podataka u obrascu Informacija o obradi i zaštiti osobnih podataka u poslovanju s poslovnim subjektima.

Otvorite poslovni račun u HPB-u, a tportal.hr vam poklanja promotivnu medijsku kampanju u vrijednosti 50.000 kn!

Želim da me kontaktira
bankar HPB-a

Sudjelujte u promotivnoj ponudi Hrvatske poštanske banke i tportala! Svi čitatelji tportala koji se prijave putem ovog kontakt obrasca od 4. lipnja do 8. srpnja 2019. godine, a potom zaključno do 15. srpnja 2019. godine otvore transakcijski poslovni račun u HPB-u, ostvaruju pravo na promotivnu kampanju na tportalu medijske vrijednosti 50.000 kn!

Sve prijavljene sudionike kontaktirat će bankari HPB-a te informirati o detaljima za otvaranje računa.

Pročitaj uvjete sudjelovanja

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala i HPB-a u skladu s najvišim profesionalnim standardima.