Provjerili smo kako se nova premium serija Roomba j7 usisavača uklopila u dom Ecije Ojdanić

Ukoliko ne živite negdje pod kamen ispod kojeg nema baš nikakvog signala, gotovo je nemoguće da niste čuli za Eciju Ojdanić. Ova talentirana dramska umjetnica jedna je od naših najzaposlenijih umjetnica – Ecija već godinama suvereno vlada filmskim platnom, TV ekranima te daskama koje život znače. Iza nje su brojni uspješni naslovi, a čini se da ova simpatična Dalmatinka koja nas osvaja na svakoj platformi koju izabere ni u budućnosti ne planira stati.

No, jeste li ikad razmislili o tome koliko je vremena potrebno uložiti kako bi se izgradila karijera poput njene? Ecija je, inače, usto što je suosnivačica, producentica i glumica u jednoj od naših najcjenjenijih kazališnih trupa te nevjerojatno zaposlena televizijska glumica s nemogućim radnim satima i ostvarena obiteljska žena kojoj je, reći će vam to i sama, majčinstvo, bez obzira na to koliko voljela svoj posao, ipak najvažnija uloga u životu.

Je li ovdje riječ o nekoj super-ženi s nadnaravnim moćima koja upravlja vremenom dodajući danima po nekoliko sati ne bi li stigla odraditi sve svoje poslovne, privatne i obiteljske obaveze, pitat ćete se. Možda. S obzirom na sve što je u životu postigla, nećemo isključiti čak ni tu mogućnost. Pa ipak, šanse su mnogo veće da govorimo o ženi s iznimnim organizacijskim vještinama koja je kroz život usput pokupila i poneki trik uz pomoć kojeg stiže sve što naumi. Dobar izbor pametnih uređaja koji joj olakšavaju i pojednostavljuju svakodnevni život zasigurno je jedan od asova koje Ecija uvijek drži spremne u rukavu.

Uređaj koji oduševljava

Potvrdila nam je to i ovom prilikom kad nas je pustila u svoj dom kako bi nas upoznala s tajnom svog uspjeha. Riječ je o novoj seriji iRobot Roomba robotskih usisavača, seriji j7. A otkako je ovaj genijalni uređaj ušao u Ecijin život, ističe oduševljeno protagonistica ova priče, njen se zatrpani raspored neočekivano rasteretio barem jedne prilično dosadne kućne aktivnosti koja oduzima mnogo više vremena nego što si to većina nas želi priznati.

Dizajniran da se bez problema uklopi u vaš dom, iRobot Roomba j7 promišljen je suradnik za čišćenje koji pruža vrhunske performanse čišćenja u svakoj misiji. Pokreće ga iRobot Genius 3.0, a zahvaljujući PrecisionVision Navigation, Roomba j7 postaje pametnija svakom upotrebom. Drugim riječima, što ćete ga češće koristiti ovaj će robot učiti bolje kretati se vašim podovima, sjećajući se određenih prostorija i određenog namještaja, kako bi očistio tamo gdje je najpotrebnije.

Još jedna sjajna stvar je i ta što modeli iz ove serije prepoznaju i izbjegavaju kabelove te otpad kućnih ljubimaca. Kada Roomba j7 identificira opasnost ili prepreku, poslat će fotografiju u aplikaciju iRobot Home gdje možete uputiti robota da izbjegava ili čisti oko prepreke. Također možete dati povratnu informaciju u aplikaciji iRobot Home o tome kako bi se Roomba j7 trebala nositi s takvim preprekama u budućnosti.

Sa sposobnošću identificiranja i predviđanja zidova i namještaja, također može usporiti svoj pristup radi nježnog čišćenja oko predmeta i uz rubove. Kombinirajući ovu mogućnost s Imprint Smart Mappingom, Roomba j7 može naučiti tlocrt kuće, dajući korisnicima kontrolu pri odabiru soba koje se čiste tijekom upotrebe aplikacije iRobot Home ili glasovne naredbe. Uz neprestana ažuriranja softvera bežičnim putem koje pruža iRobot Genius, PrecisionVision Navigation će s vremenom postajati i pametniji, dopuštajući Roombi j7 da identificira još veći broj prepreka i otključa nova iskustva čišćenja.

Roomba j7 uči kako volite čistiti i automatski vam daje personalizirane prijedloge, čak i u trenucima kada vašem domu može biti potrebno češće čišćenje poput sezone linjanja kućnih ljubimaca ili alergija. Budući da Roomba j7 pamti određene prostorije i vrijeme kada volite čistiti, može vam predložiti prilagođene rasporede čišćenja.

Zahvaljujući iRobot Genius, Roomba j7 će vas pitati želite li čistiti dok ste odsutni i prestati čistiti kad se vratite, dopuštajući vam da uživate u čišćenju bez da primijetite čišćenje. Za dodatnu razinu čistoće, tehnologija iRobot Imprint® Link omogućuje povezivanje Roombe j7 s Braavom jet m6. Jednostavnim rječnikom to znači sljedeće - kada Roomba j7 završi svoj dio i usisa dom, ona šalje signal Braavi jet m6 kako bi ona mogla potom oprati podove. iRobotovi najnapredniji roboti, naime, surađuju na usisavanju i brisanju vašeg doma.

Nova serija robotskih usisavača se sastoji od Roomba modela j7158 te modela j7+(j7558) koji sadrži dodatno i bazu Clean Base™  za automatsko pražnjenje spremnika. Robot ima privlačan metalni završetak i intuitivan dizajn s jednim gumbom. Baza Clean Base za automatsko pražnjenje spremnika robota je iz temelja redizajnirana tako da stane ispod stolova i da zauzima manje prostora. Njegov vrhunski, teksturirani stil i bogati kožni jezičak nadopunjuju vaš kućni namještaj, a skrivena pohrana osigurava da uvijek imate dodatnu torbu spremnu za ponijeti. S čistom bazom možete zaboraviti na usisavanje mjesecima.

Osim toga, ova mogućnost vašem novom robotskom usisavaču Roomba j7+ omogućuje i da svoj spremnik isprazni u zatvorenu vrećicu koju nije potrebno mijenjati do 60 dana – čak dvostruko duže nego li je to slučaj u konkurentskim uređajima! Uz sustav za automatsko uklanjanje prljavštine Clean Base koji ne zahtijeva održavanje, nema nereda ili oblaka prašine kada ga ispraznite. Dovoljno je zbrinuti iskorištenu vrećicu i staviti novu u podnožje baze.

Nabavite Roombu j7158 po cijeni od 5.699 kn ili Roomba j7+(j7558) po cijeni od 7.499 Kn. Roombe su dostupne na iRobot Hrvatska web trgoviniiRobot kiosk - Arena Centar ZagrebiRobot kiosk - City Center One Split) te kod ovlaštenih prodavatelja: Sancta DomenicaLinksElipsoHarvey NormanBazzar, eKupi.

Detaljnije o proizvodima možete pogledati ovdje. Za više informacija obratite nam se na telefon 01/5619 242 ili email info@irobot.hr.

Požurite jer količine su ograničene!

Izdvojena ponuda za vaš dom