Zašto ne biste poklonili voljenoj osobi ono najvažnije: Slobodno vrijeme? Doznajemo kako!

Zasigurno ono najmrskije svima nama su kućanski poslovi. Prašina i dlake, koliko god da čistili, neprestano se pojavljuju i zadaju nam glavobolje. Vikendi su rezervirani za čišćenja, a koliko puta smo se našli u situaciji da želimo bolje iskoristiti svoje slobodno vrijeme s voljenima ali neuredan dom nam to nije dozvoljavao? Upravo tom problemu doskočio je najpopularniji robotski usisavač na tržištu – iRobot koji bi zasigurno razveselio svaku mamu, djevojku ili voljenu osobu. Time poklanjate ono najvažnije, ono najljepše, a to su slobodni zajednički trenutci sreće i veselja. To je osjećaj koji se dugo pamti.

Zato vam dajemo dva prijedloga kako razveseliti vama dragu osobu ovih blagdana uz malu pomoć vašeg novog omiljenog kućnog pomoćnika:

1. Romantična večera

Velika kutija s crvenom mašnom. Što li je samo unutra? U par poteza i s velikom dozom uzbuđenja, sigurni smo da nastupa šok i nevjerica jer svaka djevojka i žena znaju što iRobot robotski usisavači i perači podova omogućuju – više vremena za šetnje s prijateljicama, duže ispijanje jutarnje kave i više sreće jer su podovi sada stalno čisti. Savršeno!

Zajedno postavite svoju novu Roombu na željeno mjesto, preko HOME aplikacije uključite svog novog kućnog pomagača i pod ruku sa svojom voljenom osobom uputite se u popularni restoran koji ste oduvijek željeli posjetiti ali niste imali vremena. To će biti vaša večer za pamćenje.

2. Više vremena za toplu šalicu čaja ili kave s najmilijima

Složit ćete se da je osjećaj kad dragu osobu razveseliš poklonom neprocjenjiv, pogotovo kada je dar neočekivan i koristan. Sinovi i kćerke, razveselite ovih blagdana svoje roditelje i pružite im ono što je njima najvrjednije – vrijeme provedeno upravo s vama.

Mame, uvijek tako brižne i nježne većinu slobodnog vremena provode kod kuće čisteći, pritom stvarajući si neugodne bolove u leđima i nogama. Imamo ideju kako tome stati na kraj. Iznenadite ih omiljenim čajem ili kavom i robotskim pomagačem Roombom koja će zauvijek promijeniti njihovo slobodno vrijeme. Gledajte zajedno kako Roomba vrijedno čisti dok vam mama prepričava što sada sve može učiniti u svoje slobodno vrijeme. Neprocjenjivo!

Prepustimo čišćenje kućnim pomagačima

I dok cijele godine jurimo za obavezama ponekad zaboravimo na ono što je stvarno bitno, a to su zdravlje i sreća naših najmilijih i najbližih. Ponekad to ne shvaćamo, ali to je u redu. Živimo u ubrzanome svijetu gdje često zaboravimo poklanjati drugima sebe i svoje vrijeme. Ovih blagdana okrenite ploču. Nemojte dopustiti da vaši voljeni vrijeme provedu u konstantnom spremanju. Život nudi puno više od toga. iRobot Roomba usisavači i perači podova su tu za vas, jer, dok vi uživate u nezaboravnim zajedničkim trenucima Roomba je uvijek tu na koju možete računati i koja će se pobrinuti da se vratite u čisti topli i ugodan dom, pun ljubavi i veselja.

Pokloni više vremena sebi i više vremena svojim najmilijima uz iRobot Roomba usisavače i perače podova!

Iskoristite popust za kupovinu jednog od modela Roombe ili Braava na popustu. Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot web trgoviniiRobot kiosk - Arena Centar ZagrebiRobot kiosk - City Center One) te kod ovlaštenih prodavatelja: Sancta DomenicaLinksElipso, Harvey Norman, Bazzar, eKupi, Svijet Medija, Abrakadabra.

Detaljnije o proizvodima možete si pogledati ovdje. Za više informacija obratite nam se na telefon 01/5619 242 ili email info@irobot.hr.

Požurite jer količine su ograničene!

Izdvojena ponuda za vaš dom