Upoznajte mladu mamu koja zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji ima više vremena za sebe i svoju obitelj

Ines Šitum je zaposlena mlada mama triju djevojčica koja uz iznimno ispunjen život gura i karijeru. Na društvenim je mrežama prisutna već gotovo desetljeće, a tijekom tih se godina prometnula u jednu od naših najzaposlenijih blogerica. Ines je, inače, poznata po svom dobrom oku i istančanom stilu čiji rad prate tisuće pratitelja, posebice kad je riječ o dizajnu interijera.

No, na stranu njena ostvarena karijera. Ines je prvo i osnovno majka. Njezina se svakodnevica sastoji od juricanja za tri zaigrane duše koje ne poznaju riječ predah. A na stol valja svakodnevno staviti i ručak za petero gladnih usta. Osim toga, u svoj zatrpani raspored Ines nekako mora uglaviti i sve one druge stvari koje se tiču brige za dom. A svi znamo koliko vremena svojih užurbanih života troši na aktivnosti kao što su usisavanje, kad istovremeno jako dobro znamo da bismo to vrijeme mogli uložiti u mnogo zabavnije stvari – kao što je to, primjerice, igra s djecom.

Naša je mlada mama upravo iz tog razloga odlučila osloboditi svoj gusti raspored barem ondje gdje to može te je objeručke prihvatila blagodati tehnologija koje nam danas stoje na usluzi i naš život čine lakšim. Ines je, naime, svoju svakodnevicu odlučila rasteretiti uz pomoć pametnog usisavača koji će uz minimalno napora njen dom pouzdano održavati besprijekorno čistim. Upravo kako bi isprobala mogućnosti koje najnovija serija robotskih usisavača nudi, ušli smo u njen dom i svakodnevnicu gdje nam je Ines prikazala kako joj je dobivena Roomba iz nove serije i3 koju je dobila na korištenje olakšala život:

iRobot je sada na Hrvatsko tržište lansirao novu seriju robotskih usisavača, seriju i3. Ova serija ima novi moderni dizajn i puno novih naprednih značajki. Serija i3 ima liniju s robotom za usisavanje linija i3 = model Roomba i3(i3158), i liniju i3+ koja obuhvača robota za usisavanje + bazu za automatsko pražnjenje spremnika robotskog usisavača (model Roomba i3+(i3558)).

Roomba i3+ usisavač je, dakle, robot koji ne samo da će čistiti za vama ili za sobom, nego će svu prljavštinu prazniti automatski u bazu za pražnjenje spremnika (uz sustav Clean Base koji uređaju omogućuje da se prazni i do 60 puta). Njegova dodatna prednost je i ta što će vaš dom uz i3+ model biti slobodan i od alergena. Ova Roomba, naime, ima vrećice AllergenLock koje hvataju i zadržavaju čak 99 posto peluda i plijesni zbog čega će vaša djeca odrastati u čistom, sigurnom i zdravom okruženju.

I ne samo to, Roomba i3+ vrlo je jednostavna za upotrebu. Njome možete vrlo lako upravljati i na daljinu, pomoću specijalne aplikacije na svom telefonu, a jednom kad je pokrenete neće stati dok ne završi svoj posao. Ona čisti efikasno i logično u pravilnim redovima služeći se senzorima za praćenje poda pomoću kojih se sigurno kreće po vašem domu. Zahvaljujući svojim naprednim senzorima vaša će Roomba točno znati kamo može, a kamo ne, što znači da će manje zapinjati za vaš namještaj.

I kad smo već kod senzora, zahvaljujući specijalnom senzoru Dirt Detect ovaj će model čišćenje usmjeriti onamo gdje je to najpotrebnije. Drugim riječima, ona mjesta koja su klasično najprljavija – a svi jako dobro znamo da su određeni dijelovi naših domova uvijek prljaviji od ostalih – odlaze u prošlost.

A kad joj se jednom isprazni baterija, vaša će se Roomba jednostavno sama vratiti do svoje postaje, napuniti se i vratiti se ponovno na točno ono mjesto na kojem je stala tako da će vaš dom ostati jamačno čist! No, ne pamti Roomba samo mjesto na kojem stala! Ona uči vaše navike i predlaže vam raspored prilagođen vašim potrebama – što je osobito dobro ako, poput Ines, imate ionako zatrpan raspored. Korak dalje, vaša će vam Roomba predložiti i stvari koje vam možda uopće ne bi pale napamet kao što je to, recimo, dodatno čišćenje u sezoni alergija.

Našu je Ines posebno oduševila temeljitost modela koji je izabrala za sebe i svoju obitelj. Roomba i3+ opremljena je, naime, dvojnim četkama za čišćenje više vrsta površina te i do 10 puta snažnijim usisom koji uvlači prašinu, prljavštinu i životinjske dlake neovisno o tome gdje se one nalazile što ju čini osobito učinkovitim partnerom. Ovaj model ima i četku za čišćenje rubova koja će se pobrinuti i za najsitnije pojedinosti.

I za kraj, uz Roombu i3+ čistite, da da pritom ne pomaknete niti mali prst. Dobro, možda ćete morati pomaknuti mali prst da otključate telefon, ali ova Roomba nudi vam mogućnost da ju pokrenete uz pomoć aplikacije iRobot ili glasovnog asistenta Google ili Alexa. Jednostavno joj recite da počne čistiti i posao već možete smatrati napravljenim.

Ako želite provjeriti zašto je našu zaposlenu mamu Ines njena Roomba toliko oduševila, onda vam se sad pruža idealna prilika! Roomba i3(i3158) je sada na promocijskom popustu od 3.499 Kn, a Roomba i3+(i3558) od 5.499 Kn. Promocijski popust traje od 15.03.2021. do 30.04. 2021., ali požurite jer količine su ograničene!

Određene modele Roomba-e možete kupiti na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (internet trgovina www.irobot.hr, iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu ), te kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Sancta Domenica, Harvey Norman, Svijet Media, Links, Bazzar, eKupi, Links . Detaljnije o proizvodima možete pogledati ovdje.

Izdvojena ponuda za vaš dom