Predstavljamo vam 2u1 proizvod; ovlaživač i pročišćivać zraka u jednom

Svi znamo da vlaga u zraku može biti vrlo opasna pojava u našim domovima. Bude li je previše, vlaga se kondenzira na površinama u našim domovima čime omogućuje idealne uvjete za stvaranje različitih plijesni. No, jeste li znali da suviše suh zrak može biti barem jednako toliko poguban? Za početak, tu je čitav niz respiratornih bolesti koje su znanstveno dokazano povezane upravo s presuhim zrakom koji udišemo. Idealna vlažnost zraka kreće se, inače, između 40 i 60 posto, a neke od bolesti koje se mogu pojaviti u takvim uvjetima uključuju astmu, bronhitis, sinusitis, krvarenje iz nosa i opću dehidraciju i to zato što se tijekom disanja smanjuje količina tjelesnih tekućina.

Da bi nadoknadila nedostatak vlage u zraku, pluća proizvode više sluzi i baš ova dodatna gusta sluz može stvoriti probleme astmatičarima. Osim toga, isparavanje vlage s kože može uzrokovati iritaciju kože i svrbež očiju. Sindrom suhog oka bolest je modernog doba, a jedan od glavnih uzročnika je upravo suh zrak. Poremećaj je to prouzročen smanjenom proizvodnjom suza, a može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema, a u ekstremnim situacijama čak i do sljepoće.

Nisku vlažnost zraka osjećamo na svom tijelu u obliku suhe kože, usana i vlasišta. Naše tijelo skreće pozornost na suhoću pojačanom žeđi, napuknutim usnama i osjećajima slabine. Udisanjem tako suhog zraka potičemo kašalj, a posebno je neugodno za one koji imaju problema s dišnim sustavom, dojenčadi, starijim ljudima. Stoga je nužno osigurati odgovarajuće ovlaživanje i pročišćivanje prostorija zimi.

A tu je, naravno, i ova nova stvarnost u kojoj živimo. Budući da u svojim domovima trenutačno provodimo najviše vremena, veća je i opasnost da se razbolimo upravo kod kuće i to zbog različitih virusa, mikroba i drugih patogenih čestica koje cirkuliraju zrakom i ugrožavaju naše zdravlje. Osim toga, ustajali zrak nerijetko je i izvor neugodnih mirisa.

Srećom, na tržištu postoje i pročišćivači i ovlaživači zraka u jednom, s višestrukim funkcijama. Tako da s jednim aparatom možete imati dvije funkcije i uštedjeti na novcu i prostoru. Ako odaberete čistač zraka George za svog cimera, možete sebe smatrati sretnim. On je tih, ali još uvijek modan momak.

George On osigurava idealnu vlažnost i čisti zrak u sobama do 60 m2. Okrećući se u vodi, njegovi diskovi filtriraju najmanje čestice iz zraka - olakšanje i za svakog alergičara. Paket diskova i vodena baza se lako čiste u perilici posuđa. Njegov integrirani higrostat omogućava vam odabir točno željene razine vlage i omogućava Georgeu da radi neprekidno.

George

S izgledom minimalistički dizajniranog predmeta, George tvrtke Stadler Form iz zraka učinkovito i tiho filtrira najmanje čestice poput fine prašine. Istovremeno vlaži zrak te tako osigurava optimalnu klimu u cijeloj kući, a kako se štetne čestice vežu za kapljice vode i padaju na tlo, više se ne mogu udisati.

George George iz zraka uklanja 66,7% čestica veličine između 0,3 i 15 mikrona u roku od 30 minuta u prostoriji do 49,2 m2/123 m3, što je potvrdila agencija SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH.

U automatskom načinu George automatski bira odgovarajuću razinu vlaženja, postižući željenu vlažnost zraka vrlo tiho i energetski učinkovito. George je također idealan i za spavaću sobu: vrlo tih na niskoj razini, LED svijetla se mogu prigušiti, a također može raširiti vaš omiljeni miris u sobi prema potrebi.

ROBERT SNAŽAN ČISTAČ ZRAKA – 2 U 1 OVLAŽIVAČ I PROČIŠČIVAČ

Robert je ovlaživač i pročišćivač zraka u jednom. Robert je ugodan pomagač u kućanstvu koji je primjeren i za veću kvadraturu kao što su uredi, javne površine i čekaonice. Osim toga, Robert nije samo snažan, već je štedljiv i za svoj rad iziskuje snagu od samo 7 W. Pročišćivač zraka Robert vlaži i pročišćava zrak čime osigurava zdrav i kvalitetan zrak u prostorijama tijekom cijele godine. Ovaj snažan aparat, koji poboljšava kvalitetu zraka, ujedno isparava 13,2 litre vode na dan, te je prikladan za sobe čija veličina seže do 80 m2. Robert učinkovito filtrira čestice iz zraka pomoću diskova koji se okreću u vodi, što ga čini idealnim aparatom. Dodavanjem nekoliko kapi željenog mirisa postiže se ugodna i diskretna aromatiziranost u sobi.

Robert

Robertov tanak i vrlo elegantan dizajn razvio je Stadler Form u suradnji sa švicarskim dizajnerom Matti Walkerom. Njegove visoke performanse i niska razina potrošnje energije čine ga najučinkovitijim pročišćivačem zraka u njegovoj kategoriji. Pokreće se elegantnim pokretom ruke iznad uređaja i nježnim dodirom ekrana. Njegov otmjen izgled postignut je obloženim površinama i sofisticiranim aluminijem.

Vrijeme je za poboljšanje kvalitete zraka

Trenutno nam se životi odvijaju unutar četiri zida. No zrak u našim domovima često je daleko od idealnog. Prema WHO-u, zrak u zatvorenim prostorima 2 do 5 puta je zagađeniji od zraka na otvorenom. To posebno pogađa osobe koje pate od alergija, a najčešći simptomi su svrbež očiju, curenje nosa, kašalj, pa čak i otežano disanje i astma. Imunosni sustav također je oslabljen. George, ROBERT, Roger i Roger little tvrtke Stadler Form nude rješenje koje boravak u kući može učiniti puno ugodnijim. Napokon, dnevno udišemo 12.000 litara zraka, što je jednako četvrtini zraka unutar balona na vrući zrak.

Osigurajte optimalnu vlažnost i čist zrak u svom domu, uredu, čekaonici,.. na vrijeme. GEORGE-a možete sada nabaviti po akcijskoj cijeni od 249,90 € (1.882,87 Kn) i ROBERT-a po akcijskoj cijeni od 429,90€(3.239,08 Kn). Akcija traje do 31.1.2023. Artikle možete kupiti u Internet trgovini Stadler Form Hrvatska.

Stadler Form asortiman možete kupiti i kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: ElipsoSvijet MedijaLinkseKupiBazzarSancta Domenica i Centar Tehnike. Više o proizvodima možete pogledati ovdje ili kontaktirati na 01/ 5619 242 ili info@eurorobot.hr.

Istaknute cijene su preporučene maloprodajne cijene, dok stvarne cijene mogu biti različite ovosno oprodavatelju i mjestu prodaje.

Izdvojena ponuda za vaš dom