UNDISCOVERED CENTRALNA HRVATSKA

Pronađite sebe kroz zagorske mistične labirinte

Ako želite posjetiti nešto neobično, mistično, drugačije, zaviriti duboko u sebe, pronaći smisao života i zaplesati s kozmičkim ritmovima, Grad labirinata u neposrednoj blizini Termi Jezerčica u Donjoj Stubici je mjesto za vas.

Devet labirinta predstavljaju Sunčev sustav i njegovih devet planeta. Autori su odlučili da ipak neće tako lako odbaciti deveti planet Pluto, pa su ga uvrstili u ovu svojevrsnu potragu za duhovnim mirom. Labirinti, ipak, ne nose imena planeta. Zovu se redom Labirint energije, moći, života i smrti, povezanosti, slobode, preobrazbe, osjećaja, mudrosti i znanja te ljubavi i stvaralaštva.

Moćna priča Grada labirinta

Kad smo dolazili očekivali smo uobičajeni labirint od visoke živice, čempresa ili nekog drugog visokog bilja, međutim, ispred nas je bila "hrpa kamenja" koja nam u početku nije bila sasvim jasna. Tek kada smo počeli hodati u krug, čitati kojim labirintom hodamo i koje su njegove "moći", odnosno kakva priča stoji iza te "hrpice", shvatili smo da je mističan i snažan Grad labirinta nešto sasvim posebno, jer je simbol putovanja prema sebi i unutarnjoj preobrazbi!

Povratak na početnu Sljedeća priča

Uz Huawei P30 seriju
pomakni granice mobilne
fotografije

Uz ovih nekoliko praktičnih video savjeta saznajte
kako iskoristiti sve Huawei P30 Pro smartphone mogućnosti.